...

Fucking jävla piss mensvärk...


Sovande kossa

Hej! Klockan är ungefär halv tio och jag ska snart sova faktiskt. Idag blir det tidigt i säng, för jag ska försöka ta mig upp halv sju imorgon, vi får se hur jag lyckas med det.. Inte ens jag tror på mig själv där. Men jag ska i alla fall försöka, annars fås jag snacka med min personliga väckarklocka, Jennifer. Ombytta roller, förut var det jag som väckte henne på mornarna.
Har pluggar väldigt mycket idag, för att vara mig. Både spanska, engelska och svenska. Rekord! Ska fortsätta med det en liten stund sen, men först ska sminket bort och linserna ur ögonen. Godnatt, puss!

?

Ingen bra dag. Känns bättre nu när jag fått komma hem och vara själv. Hopppas morgondagen blir bättre...



Incoming..

Godmorgon! Vaknade precis, utan klocka, och det kändes skönt att få sova ut. Ska ta bussen som går klockan elva så jag kan ligga kvar under täcket ett tag till. Eler nej, det kan jag inte! Blåsan håller på att spricka så måste springa..

Farmor!

Kom hem för en stund sen och sitter och kollar på idol nu, självklart! Hade tänkt plugga lite i pausen också, så jag får någonting gjort. Har sovmorgon imorgon så ikväll ska jag sova tidigt, så jag får sova ut ordentligt. Jag behöver det verkligen..


Ett stort grattis till min farmor som fyller år idag!

Världens bästa, jag älskar dig!



En helg i världsklass!

Hej! Min helg har varit underbar, så jäkla roligt. Men det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord så jag tänkte att det kanske funkar nu också.


Merit utanför lägenheten i Uppsala.


I Allianshallen klockan nio på morgonen. Merit spelar innebandymatch.


Cykeln gick sönder, så Merit och Bodil slog sina kloka hjärnor ihop i hopp om att kunna laga den.


Robin, Robin och Matte hemma hos Tobbe.


Jessica, Fia och Emelie hemma hos Tobbe.


Samme på Kinarestaurang. Fan vad han åt!


Update från Östhammar

Smet i några sekunder för att skriva, vi sitter ute och spelar kortspel. Om man förlorar får man dricka, massa landet spel som jag lär mig. Ska nog spela det hemma sen haha?
Men nu ska jag ut och ha kul igen! Puss..

I Östhammar!

Hej! Sitter just nu hemma hos Bubbe i Östhammar. Bara skog runt omkring så jag är lite rädd.. Ikväll är det party här, wiho! Ska bli awesome.. Tänkte bara skriva och visa att jag lever. Hörs senare puss!

Godnatt

Nu ska jag sova snart. Upp tidigt imorgon, klockan sju närmare bestämt. Merit ska spela match halv nio, hoppas hon hinner tagga till! Ska få träffa Bubbe då också, wihooo! Och Bodil! Sedan bär det av till Östhammar eller Öregrund, vet inte än. Kanske hinner blogga emellan. Puss!

Update

Hej! Just nu sitter vi och kollar på Scrubs. Kom precis in efter en sväng förbi affären.. Igen! Om en timme är det Idol wiho! Hejdå!


I Uppsala!

Hej! Sitter hemma hos Merit i Uppsala, vi väntar på vår mat som kommer om 137 minuter... Åh, jag är hungrig!
Ikväll blir det mys framför en film. Puss!


SJ suger..

Hallå! Gissa vad jag för nu? IDOL såklart!
Pappa köpte biljett till mig idag som jag skulle få på sms, men jag har inte fått den än :@ Hata sj.se! Ska göra matte nu medan det är paus. Puss!

Torsdag

Hej! Sitter  i datasalen igen, har slutat men jag och Jennifer sitter och kollar på folk på facebook haha. Skoj!
Vi börjar igen 13.25, undra vad man ska göra tills dess för att fördriva tiden? Snacka skit eller plugga?

Efter skolan ska jag hem, byta om och sedan åka till pappa. Ska försöka komma igång med träningen igen så jag ska göra ett försök. Blir väl en kort joggingrunda med hunden.. Sedan ska jag boka billjett till Uppsala, eller pappa ska.. Längtar till imorgon! Sitter och smsar med Merit nu, och planerar lite..
Blir väl även lite plugg ikväll, matte bland annat, så man slipper sitta med det på söndagkväll när man kommer hem.

Nej, nu är det dags att roa sig lite. Blir lite Powerpool på jesper.nu. Hörs ikväll, puss!


Datasalen

Hej från datasalen. Info & layout nu. Har lunch om 30 minuter och sedan datasalen igen. Hörs senare <3

!

Suck. Stön. Pain. Alldeles för tidigt...

Skogsmullar!

Hej! Jag lever.. Nej men orientering gick awesome och vi hittade alla kontroller på skaplig tid. Två timmar senare står jag och Jennifer i köket och lagar en redig lunch som består av quesadilla och korv&makaroner haha, lyx eller? Efter det så har vi försökt oss på svenskan i ca fyra timmar, det var inte lätt kan jag säga er! Lite engelska har vi även hunnit med. Jag tycker att vi är ganska aktiva i vårt arbete..

Nu sitter jag här själv och ska väl försöka skriva en summary på engelskan och sedan göra matteläxan. Ska ju till Uppsala på fredag till söndag så då blir det inget plugg inte! Längtar.. Och apropå det så måste jag ringa far min så han kan köpa en biljett till mig haha. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, dock kommer jag inte ihåg vad det var.. Puss! 

  

  
Tre bilder från idag!


Sleepover!

Nu är det dags för oss att sova. Godnatt! <3


Update

Är hemma hos farmor och farfar nu och har precis tryckt i mig efterrätt efter den goda middagen! Kogänget är proppis haha.. Vi ska väl gå hem till mig snart och plugga innan Idol och troligtvis efter. Sedan ska jag även skörda min farm på Farmville, sakta men säkert tar jag mig uppåt!

Haha sitter och lyssnar på Jennifer. Hon sitter på toa med musik, undra vad hon gör?


Over and out!


Hos Jennifer

Hej! Vi slutade tidigare idag för spanskan var inställd, så nu sitter jag hemma hos Jennifer och väntar på att hon ska packa färdigt. Hon ska ju sova hos mig ikväll. När hon är klar, så ska vi åka till farmor&farfar och äta middag och mysa lite. Idol kväll!
Nu ska jag kolla busstiderna, vi hörs senare! Puss..

So hungry I could eat a horse

Tjabba.. Nu är jag glad igen, efter att jag fått äta och duscha. Mamma hade lagat kyckling, åh vad gott det var! Hon är världsbäst på det.. Är dock hungrig igen (?) undrar varför, men jag längtar redan till lunchen imorgon (kommer troligtvis inte hinna äta frukost!).

Imorgon ska Jennifer sova här, och då ska vi slåss om sängplatserna ^^ haha.. Vi ska ner till farmor&farfar och äta också, saknar dem! Sedan blir det plugg för hela slanten. Men mer om det imorgon. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Puss!

Irriterad

Sitter just nu hos min pappa och väntar på att han ska komma hem. Min bror är här och river köket och jag dampar satan på honom.. Vill bara skjuta honom! Åh..

Idol ikväll, fett taggad! Och på fredag åker jag till Uppsala och träffar kusin, kanske Bubbe också (hoppas!). Någonting att se fram emot!

Farmville dags!

Hej! Blev precis klar med matten, känner mig jätteduktig! Har suttit med näsan i boken sedan fyra, vilket är ungefär fem timmar! Woho, pluggis.. Men det behövdes verkligen, dock fattar jag fortfarande inte så mycket. Blir väl att sätta sig med det där imorgon igen, men för kvällen är det färdigpluggat! Nu ska jag spela Farmville, skit kul!

Hörs imorgon, puss!

20 september

God morgon!
Satt uppe till halv fem imorse så jag tog en rejäl sovmorgon, till halv två för att vara exakt. Så skönt, jag älskar att sova..
Har precis ätit frukost och ligger nu och kollar på min favorit serie, som vanligt(!). Idag måste jag plugga som en dåre. Har matte till imorgon och jag fattar noll! Så det är vad jag kommer ägna min söndag eftermiddag till, kul va?
Hörs senare, puss!



Sedan vill jag gratulera bästa Adam som fyller 18 år idag! Grattis gubben!

Ny design!

Kände att det var dags att förnya mig lite. Så jag gjorde om designen. Dock fattar jag inte så mycket, men jag hoppas att det ser någorlunda bra ut. Annars får jag väl söka hjälp haha...

Hörs imorgon när jag vaknar, puss!

FAIL!

Haha kan inte sluta skratta. Två äckliga kines emos sitter bredvid oss på tåget hem och snackar skit. Efter ett tag så börjar Jennifer skratta och säger att det snackar om mig. De ena emo't kläcker ur sig kommentaren "FAIL.." och kollar snett på mig. Och jag kunde inte låta bli att skratta(!) för det var så fula...

Tidigare under kvällen så åkte vi in till stan, Djurgårn för att vara exakt. Av en viss anledning... Men ändrade planer, så vi började gå längs vattnet tillbaka mot Centralen. Helt okej kväll, men hemresan var pricken över i:et.
Time to watch two and a half men, puss!




Du är fail ditt äckel...

Hos J

Hej! Sitter just nu hemma hos Jennifer. Vi väntar på att twinsen ska bli klara, sen så ska vi dra in till stan och mysa lite. Hörs sen när jag kommer hem <3

Jennifer säger: HEEEEEEEEEEEEEJ!

Lördag

Godmorgon? Vaknade upp halv två idag med 10 missade samtal från kusin. Hon ville att jag skulle med på innnebandy, men vi får gäster så kunde inte. Dock lurade min mamma mig, jag trodde att jag var tvungen att vara hemma men när jag kom ner för trappen så sa hon "Ska inte du dra?". Fuckfuckfuck.. Jag orkar verkligen inte hälsa på alla, vara trevlig och sedan säga hejdå till alla. Aja får väl bara bita ihop och dra så fort jag kan.

Blir väl antagligen att vara med Jennifer ikväll, men jag skriver när jag kommer hem inatt! Puss..

Rubrik

Jag är fortfarande vaken. Måste ändra på mina vanor känner jag. Är supertrött nu och ska stänga av datorn om en stund. Kvällen har varit helt okej, dock inte känslomässigt riktigt. Men nu är allt bra igen. Godnatt!

Svullo blir Svälto

Hej! Mår illa av all choklad jag ätit, så nu är det svältning som gäller en månad framöver. Så om jag är grinig så är det för att jag inte får äta.

Sitter och spelar Farmville nu, fixar lite och håller på. Ska väl ta tag i svenskan nu, har hur mycket som helst till nästa fredag. Fy fan!

Idol ikväll, jag är taggad! Puss..

Deppinlägg

Hatar matte. Hatar skola. Hatar allt just nu.
Ska kolla på Idol nu och tröstäta.

Toblerone

Jag måste skärpa mig nu gällande att gå på alla lektioner. Idag blev det varken spanska eller info & layout. Inte bra, ska försöka bättra mig. Men det är svårt när Jennifer inte heller orkar haha.
Dagen har gått ganska snabbt ändå, med många och långa raster. Helt okej. Det bästa hände på vägen hem när Jennifer drar upp en Toblerone ur väskan, en stor! Jag som bantar blev lite tjurig på henne för hon vet om det, men ingenting går upp mot onyttigheter. I hate that I love it..


En bild från idrotten igår på Sara.


Datasalen

Godmorgon! Sitter just nu i datasalen med Jennifer! Har snart rast, och då ska jag äta frukost. Yummie! Hörs senare, puss!

Time to say I love you..

Åh, jag är så happy just nu. Kom just på att min älskling kommer hem inatt. Har saknat henne så mycket och jag längtar tills jag får ringa och väcka henne imorgon och höra hennes röst... 

 En vän är något hjärtat behöver hela tiden.


Blod är tjockare än vatten!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta kusin, min andra halva!


Godnatt!

Nu ska jag läsa igenom naturkunskapen lite snabbt och kolla så jag har koll på allt, eller det mesta i alla fall. Sedan ska jag sova som en gris, puss!

IDOOOOL!


Grrr...


1 år!

Godmorgon? Vaknade nyss av att min bror skulle låna mitt simkort till någonting. När han lämnar tillbaka det så funkar inte min mobil, typiskt? Men nu funkar den.. Det var helt underbart att få sova en stund, men jag är fortfarande lika trött. Längtar till Idol så jag får sova sen.

Idag fyller min blogg 1 år! Wiho, grattis till den.. Efter 1 års bloggande är den fortfarande lika ointressant. Wiho, grattis till mig..

Nu hör jag hur mamma dukar där nere så jag ska väl försöka ta mig upp ur sängen och sätta på mig en dunjacka kanske. Håller på att frysa ihjäl. Hörs efter Idol innan jag går och lägger mig. Puss!

Energilös

Som rubriken i det förra inlägget lyder 'dålig start på dagen' följer nu en fortsättning. Har varit så jävla trött hela dagen och är ännu tröttare nu efter min en och en halv timmes promenad hem i värmen. Ska nog sova en stund? Om inte Idol hade varit klockan åtta ikväll så hade jag tagit självmord nu. Hejdå!

Dålig start på dagen

Godmorgon!
Denna dag börjar väldigt dåligt. Har bara sovit sex timmar och det är alldeles för lite för mig. Ikväll blir det sova tidigt! Men nu måste jag fixa mig, ska gå om 15 min. Puss!

Still awake

Förstår inte vad det är med mig? Ska räkna får nu...

Saknaden är stor!

Wiho! Skola imorgon igen, känner mig så taggad! -.- Längtar efter Jennifer, det är inte samma utan henne!
Har precis pluggat lite, jag ha blivit så duktig på sånt känner jag! Läste igenom min engelska som jag har till torsdag (!) och ögnade även igenom naturkunskapen, har prov på onsdag. Det är verkligen tråkigt, och jag har inte hållit på i mer än 30 minuter haha.

Jag är hungrig. Ska klaga lite, och fråga när maten är klar. Puss!


Ledig imorgon

Hej! Träningen blev aldrig av, började regna när jag tänkte gå ut. Så istället placerade jag mig framför datorn igen. Har faktiskt pluggat lite, tro det eller ej. Tänkte att jag inte ska vara ute i sista minuten som jag alltid är.
Träffade även Erica en liten stund efter maten, var förbi henne och lämnade hennes CD-skiva med gamla bilder. Finns många godbitar på den CDn må jag säga.

Varför jag fortfarande sitter uppe fast klockan är halv ett är för att jag är ledig imorgon, wiho! Det var studiedag av något slag. Alltså kan jag vara uppe hur länge jag vill och ändå sova ut ordentligt. Ska ta hundarna på lunchen också, så jag får komma ut och röra på mig. Kanske ska springa då? Vi får se...

Men nu ska jag avsluta det jag håller på med och sedan sova. Puss!

Lång sovmorgon

Godmiddag?
Jag vaknade upp vid tvåtiden och blev väldigt chockad när jag såg vad klockan var. Var ju uppe till tre imorse, men trodde inte att jag skulle sova så länge. Skönt var det i alla fall. Har inga planer idag heller, men jag tänkte att jag skulle ut och springa ikväll. Det var ett tag sen, måste ta tag i det igen.
Hörs senare <3

Goodnight!


Nattuggla

Jag är fortfarande vaken gott folk! Tro det eller ej.. Jag är inte ens trött, eller så är jag övertrött? Ska nog ta och fundera på det medan jag kollar på two and a half men, man kan aldrig få för mycket av dem!

Ett gott skratt förlänger livet!

Jag har sagt det många gånger och jag jag säger det igen.. Jag kommer leva forever! Sitter just nu och skrattar bakom tårarna. Har inte haft så här roligt på flera dagar. Tårarna rinner och jag kan knappt andas..


Intern skämt mellan mig och Tobias!


12 septemper

Hej! Gles uppdatering på en lördag visar att man faktiskt har ett liv och inte har tid att skriva. Men så är inte fallet för mig, har legat hemma hela dagen och degat framför datorn. Snackat med en och samma person sedan halv tolv imorse, haha tröttsamt? Sällan! Har hunnit med att äta pannkakor två gånger också, stressigt liv in my ass.

Är hemma hos pappa nu, har hunnit vara här i en halvtimme ungefär. Är hundvakt åt mina små godingar! Dock är det inte så roligt på en lördag kanske, men som sagt så har jag inget liv så whatever.. Måste ut och rasta dem nu, undra om man kan lära dem rasta sig själv som en människa? Det är ju liksom ingen som följer med mig på toa och plockar upp efter mig. Fast det kanske är lika bra det? Haha..

Pancakes

Godmorgon! Vaknade vid tiotiden av en mardröm, jag hade en
stalker som inte gav upp jakten! När jag tittade på mobilen så
hade jag fyra sms, kände mig väldigt poppis
då haha och det är inte ofta som jag får göra det.
Ligger kvar i sängen några timmar till tror jag, orkar inte stiga upp. Det blev mammas pannkakor till frukost också, yummie! Back to two and a half men. <3










.

Min idol 2009!

Jag har hittat min idol! Inte nog med att han sjunger min absoluta favoritlåt utan han gör det perfekt också, helt sjukt! Calle Kristiansson, är min idol! Åh herregud, vilken röst..


Kalla mig grisen

Hej! Kom hem för en liten stund sen och har precis städat klart rummet. Såg ut som en svinstia rent ut sagt (passade för jag blev taggat på fb som en gris), kläder överallt, hår och damm och ja ni hör ju hur det låter. Inte bra för en pedant som mig! Men nu är det rent och snyggt i alla fall, vi får väl de hur länge de håller.. Jag röstar på att det är skitigt igen ikväll haha.
Planerna för kvällen är ännu oklara.
Men nu ska jag sätta på två och en halv män och skratta lite.


Bra dag

Hej! Helt okej dag, väldigt kort också vilket man alltid blir glad av. Har inte haft någon läxa idag heller, eftersom jag gjorde allting igår. Så jag har bara slappat och kolla på EM finalen mellan Tyskland och England. Vilken match säger jag bara, Tyskland var så grymma!
Ligger och njuter av Idol nu, och efter det ska jag väl kolla på en film eller något. Puss!


I skolan

Godmorgon! Sitter just nu på min första lektion, info och layout. Det suger, och jag orkar inte lyssna haha. Så jag tänkte smyga lite, och skriva ett inlägg. Slutar halv tre idag och jag längtar redan. Min lärare blir irriterad nu, så skriver när jag kommer hem. Puss!

Kvällsinlägg

Kvällens idol är nu slut och jag längtar redan till imorgon! Det är så roligt att kolla på alla som skämmer ut sig, och sen kommer guldkornen emellan och plockar biljetter.
De två killarna som kom in tillsammans var ju för söta alltså. Haha så underhållande så det finns inte, puss på dem!

Nu ska jag fixa iordning mig för sängen. Tar nog en sovmorgon imorgon, spanska är ingenting för mig halv nio på morgonen. Godnatt! <3

Underkänt!

Illa Sverige.. Mycket svag uppvisning av de blågula spelarna. 1-0 mot Malta var bara tur, tack vare deras självmål. Vi har aldrig förlorat mot Malta, och vi har aldrig ens varit i närheten förrän nu. Samtidigt ska man inte underskatta de lite sämre lagen. Malta visade vad de ville och det var nära att det blev så. Men vi kan bätte, Sverige!



Vad tyc


Sverige-Malta

NU VINNER VI SVERIGE!


Idol is back!

Ursäkta för sen uppdatering, men jag haft det körigt idag/kväll.. Efter skolan drog jag direkt till pappa och gick ut på en långpromenad med hundarna, sedan gick jag hem och pluggade lite innan maten. Var inte hemma igen förrän halv nio och då kom jag på att det var idol. Det får man inte missa! Så jag fastnade framför de och glömde helt bort att plugga. Och nu ligger jag här och grubblar över hur jag ska klara mina läxförhör imorgon, kanske någon som kan smsa mig svaren? Bingo!

Nej nu måste jag plugga som fan i typ fem minuter innan jag ska kolla på two and a half men och sen sova. Puss!




Jennifer åker till Gran Canaria imorgon, och jag kommer sakna henne grovt! <3


070909

Hej! Jag kände på mig att det skulle bli en bra dag när jag vaknade imorse, men sen kom jag på att det var måndag och då ändrades tankarna direkt. Det är inte kul att starta med matte på en måndag morgon, och framförallt inte med vår lärare. Och det blir ju inte bättre när man vet att svenska och historia väntar efter rasten, pain.. Skönt att denna dag är avklarad i alla fall, är ju en hel vecka till nästa liksom! Efter skolan så följde jag med Jennifer till centrum och mötte upp Pålle. Jennifer skulle köpa nagellack vilket slutade med att jag fick bestämma åt henne och betala annars hade vi väl stått kvar där fortfarande. Tog sedan en tur till Outlet och kollade lite. Vi missade bussen med en minut så vi gick in på sängbutiken Sova och testade alla sängar, gudomliga! Om jag inte hade en familj och en mage som blir hungrig så skulle jag ligga där tills jag dör.. Jag ska ha en Hästens med massage när jag blir stor! Haha, keep dreaming...?
Nu är det dags att ta på sig rollen som pluggis, puss!

 
Haha sötnosar..


Sovdags!

Hej! Nu har jag gjort klart mina 'kvällssysslor'. Kolla på ett avsnitt ur någon serie, läsa några bloggar, msn+fb och allt vad jag nu gör. Jag är redo att sova. Åh, jag älskar att sova. Dock ska jag upp tidigt imorgon så det blir inte så mycket sömn som jag önskar.
Imorgon är det back to reality, det vill säga skola och träna. Omgomgomg, är det bara jag som redan längtar till fredag?

"You can't wake a person who is pretending to be asleep"

Aja, nu ska jag sova. Pussis!

Between the lines

Godmorgon, goddag ?
Har varit vaken ett tag nu men har inte orkat göra någonting. Sitter just nu och lyssnar på Takidas nya skiva, så grymt bra! Önskar att jag hade pengar så jag kunde gå på konserten i november... Aja, får nöja mig att lyssna på låtarna på Spotify.
Hade tänkt gå ut och måla färdigt staketet nu, som skulle vara färdigt för typ hundra år sedan. Nej men en månad i alla fall. Mamma börjar tröttna nu.. Haha, hörs senare!

SVERIGE!

HELT FANTASTISKT! Vilken match, vilken spänning, vilken Zlatan.. Första gången jag älskar honom, tack vare de där sista sekundrarna. Är fortfarande helt upprymd, vilken match säger jag bara!  



Nu laddar vi om till onsdag, då Malta ska få se på riktig fotboll!


Taggar...

TAGGA! Endast en halvtimme kvar innan matchen börjar. Är taggad som fan.. Hoppas grabbarna kan ta detta nu, och att de är i bra form. Kom igen nu Sverige!!!


Lördag

Godmorgon, har varit vaken i ungefär en timme nu. Kändes bra att få sova ordentligen första gången på hela veckan.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett. Jag ska nämligen möta Erica då, vi ska ta en promenad och så. Efter det ska jag till pappa och mata katten, sedan ska jag väl bara vara hemma. Kanske måla färdigt staketet och solen fortfarande är kvar. Men nu ska jag fördriva tiden med ett two and a half men avsnitt. Puss!


Frossa och förlust

Hej! Dagen började med lektion halv nio, vi hade 'labbtimme' och det var inte så roligt. Vi skulle hålla på med en degklump och massa skit. Låter kul right? Efter lektionen skulle jag och Jennifer hem till henne. Men efter några dampanfall på busshållplatsen utanför skolan, och några dampanfall på bussen så hamnade vi i Viksjö centrum och skulle köpa köttbullar. Men eftersom att varker jag eller Jennifer jobbar så frågade vi hennes syrra om vi kunde få låna pengar så vi slapp svälta. Fick med oss lite godis därifrån också, illa.
Till slut klev vi in innanför dörren hos Jennifer och skyndade oss in i köket för att tillaga våra köttbullar, plus makaroner då såklart. När vi hade kastat i oss maten slängde vi oss över efterrätten, godiset (+ hembakt äppelkaka). Vi åt så mycket att vi inte orkade gå på svenskan, plus att vi hade någon form av läxa som ingen fattade. Vid fyra tiden åkte vi tillbaka till skolan för att tömma skåpen på böcker, pluggisar som vi är tar vi hem allt och pluggar på helgerna... Sedan var det snabba ryck hem för att duscha och äta igen..
Ingen vila ingen ro! Vid sjutiden kliver jag innanför dörren hos pappa och rusar till tvn, kvartsfinal mellan Sverige-Norge är inget man vill missa. Men ack ack, vad dåliga Sverige var. Man skämdes över att vara svensk under de 90 minuterna som matchen pågick. Katastrofalt! Hoppas att herrarna har bättre tur i deras vm-kval imorgon mot Ungern. Gissa vem som kommer sista klistrad framför tvn? Och gissa vilka som åkte och köpte mera godis i halvlek? Väldigt illa, det blir nog milen för mig nästa vecka skulle jag tro. Haha bullshit, men fan vad jag måste träna för att bli av med alla kilon jag lagt på mig idag..

Oj, nu blev det så långt att mina ögon håller på att gå igen. Så nu ska jag sätta på en bra film och sedan sussa sött, puss!


Museum

Helt okej dag på museum med klassen idag. Dock var vi inte där så länge, vilket var bra. Hatar museum...
Har ingenting att göra så jag ligger framför datorn och väntar på maten, börjar bli hungrig igen nämligen. Ska väl plugga lite sen och kanske köra ett styrkepass om jag orkar.
Btw så har jag klippt mig, det blev kort ;( men ändå helt okej, det växer ju ut igen som tur är.
Men nu ska jag kolla på svensson svensson, favorit! Puss

So far away...

Hej! Andra skoldagen denna vecka och helgen känns så långt borta. Är redan trött på allt som har med skolan att göra; klassen, lektionerna, läxorna.. Allt! Hur ska jag överleva hela året?
Är så trött på allt, och snart kommer kylan och det gör inte saken bättre. Brrr....

Ska sura lite mera nu, har plugg som måste göras.. DÖÖ!

RSS 2.0