Clean up

Busy day må jag säga. Har varit igång sedan sex imorse och tagit livet på min energi. Det finns inte mycket kvar nu, så ska snart sova. Har dessutom rensat hela min dator, så nu ligger allting på den externa hårddisken. Lovely att äntligen tagit tag i det!

Slutar klockan ett imorgon och då ska jag hem fort som blixten till min pappa och bajsa hundarna. I hope Jennifer följer med, i så fall hittar väl vi på något kul efter det. Men nog nu, puss!

Blandad dag

Kortfattat så har denna dag varit ointressant och tråkig. Men samtidigt har jag skrattat mycket, så ändå helt okej.
Nu ska jag sova, puss!

Cut cut cut

Godmorgon!
Se, jag är redan bättre. Två inlägg i rad, wiho! Just nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen, verkade som att jag redan var snygg när jag vaknade imorse haha. Slutar 15.20 idag, sedan är det snabba puckar till Kallhäll centrum. Ska boka tid för klippning. Äntligen! Mamma betalar.. Sedan ska jag till pappa, och till sist ska jag fylla i papper om körkortstillstånd. That's all for now, see u later!

Första dagen

Hej! Nu tänkte jag ta tag i mitt liv när skolan har börjat och allt. Tänkte dessutom börja blogga igen. Få skriva av sig varje dag, tankar, humör och liknande. Hoppas det inte är allt för uttråkande..

Första dagen i skolan var helt okej, dock lite seg med tanke på att vi fick en håltimme på eftermiddagen. Men det är bara att bita ihop och försöka hålla ögonen öppna. Tur att man har Jennifer så man får skratta lite. Det kommer bli ett långt och jobbigt år, med tanke på allt negativt. But I can do it! Dusch nu och sen sova. Godnatt!

Var är all action?

Hej! Ni har saknat mig va? Jag förstår det, var ju fyra veckor sen sist. Kände att det är dags att ta upp bloggandet igen, i och med att skolan börjar snart och så. Måste ju ha något att sysselsätta mig med när jag inte pluggar. Skämt-å-sido haha.
Just nu är det väldigt lite action i mitt liv, så jag har ingenting intressant att berätta. Men det kommer väl, hoppas jag..


RSS 2.0