Lördag

Hej! Denna kväll ska jag bara sova så mycket jag kan. Vi kan väl säga att gårdagskvällen inte blev som vi hade tänkt oss. men jag orkar inte gå in på detaljer nu, kanske imorgon. Ska sova nu igen, puss!


Mirakel kan inträffa

Jag tror på mirakel från och med nu. Min blogg är återställd och nu kan jag börja blogga igen.

 

Något fel med min blogg

Det är något fel på min blogg, vet inte vad som har hänt eller varför (?). Jag vet inte heller hur man fixar det, så jag hoppas att det fixar sig själv. Men nu ska vi kolla på film och sen sova. Puss!

Pluggheztar

Hej, jag och Jennifer pluggar. Återkommer senare, puss!

Godmorgon

Godmorgon, jag har bråttom så hörs senare. Puss!

Hallelujah moments

Haha oj vad jag har skrattat idag. Det började i matsalen, när jag skrattade tills jag grät. Men jag kommer inte ihåg vad det var jag skrattade åt (?) .. Sedan kom attacken på engelskan, haha det skulle inte förvåna mig om hela klassen hatade mig.. But I don't care! Det värsta är att jag inte garvade åt någonting, jag bara satt där och vek mig att skratt och grät. Jag älskar de stunderna..

Måste plugga arslet av mig nu, puss!


Åh du store sol, var är du?

(Bara Sara och Jennifer fattar humorn i min rubrik)

Godmorgon! Måndag morgon och det är dåligt väder är inget hit, inte för mig i alla fall. Helst skulle jag bara vilja ligga kvar under täcket tills solen kom fram. Men då skulle jag ju missa min favorit lektion med Urban, ni hör ju bara namnet så viker man sig av skratt. Hoppas jag överlever denna morgon, vad tror du Jennifer? Jag undrar också om han har bytt kläder idag eller om han har samma som han hade förra veckan, och veckan innan det, och veckan innan det.. Ja, ni fattar..Har en väldig tur också, får skjuts av pap. Så jag slipper gå i detta väder och jag slipper gå till bussen. En bra börjar på denna dag. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa det sista. Hörs senare, puss!

21.54

Godnatt kära vänner.. <3

I can take your problems away

Hallå! Jag ber om ursäkt för den stora luckan under dagen, men jag har haft så mycket att göra att jag inte har tänkt på att blogga. Men äntligen är jag klar för idag och kan andas ut. Har haft damp hela dagen, imorse rök skrivbordet och snart ryker min byrå. Har städat rummet, slängt kläder, rensat ur mina smyckeskrin, tvättat, städat badrummet, fixar med sladdar till högtalarna och möblerat om i hela rummet. Åh, herregud vad jag är bra! Ett till plus i pannan.
Just nu väntar jag bara på min rummis.. Jennifer hörnet är ditt!
Bara för det ska jag bjuda på en underbart bra låt, dock är alla låtar bra.

Fall out boy - Thriller


Jag kallas Blixten

En snabbis.. Ska åka om ca fem minuter till Krägga. Pap ska kolla på ett hus där, varför förstår jag inte? Och jag följer bara med så jag inte ska sitta hemma hela dagen, haha. När jag kommer hem, ska jag fortsätta i mitt rum och sedan funderar jag på att plugga lite. Men nu måste jag skynda mig, puss!

Damp eller störd?

Har bara varit hemma i cirkus en timme och har redan hunnit vända upp och ner på hela rummet. Det började med att jag bara skulle plocka undan lite, men det hela slutade med att jag skickade ut skrivare, skrivbord och allt.. Fick ett mycket större rum, men mycket mindre yta att lägga alla mina saker på. Jag får väl ta och sätta in en soffa eller något så jag kan fylla ut det lite.

Men nu är det dags att rensa sängen från alla saker så jag kan krypa ner och kolla på The Simpsons. Finally, jag har väntat hela dagen på det! Hörs imorgon, godnatt!

Jag måste bara visa mina inköp för denna dag + lite annat som inte fåt vara med på bild! I love my new pink bag..
Fick dessutom leggings och benvärmare av mam, tack!
   

HEJA SVERIGE!

Har myst ner mig i soffan under en filt. Högsta volym på tvn, för det är handboll. Frankrike - Sverige! Tyvärr så ligger Sverige under redan, men det kommer tillbaka (hoppas jag). Nu måste jag heja lite mer, puss!

 

Min pappa tycket att jag är tragisk

Nu är jag hemma igen efter mitt och Ericas lilla äventyr. Fick till slut mina saker jag längtade efter. Kom hem med en väska från Kista (som Erica betalade), och det är rosa(!!!!!!) I can't believe it!
Och nu ska jag citera min pappa när jag sa det; "Det är tragiskt, seriöst.. Det är så tragiskt." Men det hindrade mig inte från att åka till Jakan och handla två tröjor också. Och ett citat från mamma när jag visade min fina väska; "Den är vidrig, fyfan vad ful." Mina päron är så söta ibland..

Nu är jag som sagt hos mamma, och ska snart börja med mitt heltidsjobb. Tända ljusen i huset.. Jag skojar inte när jag säger att det är ett heltidsjobb, borde få betalt för skiten! Skriver senare, puss!

Dagens tabbe

HAHAHA TABBE! Som ni läste i förra inlägget så skulle jag spendera alla pengar jag hade.. Men tyvärr så glömde jag mitt bankomat kort hemma.
Men nu ska vi äta mackor och sedan åka till Jakan och spendera allt där istället. Hörs senare, puss!

Shoppaholics

Nu är jag klar och ska gå om tio minuter. Vi har bestämt att vi ska till Kista (och spendera varenda krona!) med tanke på vädret (/¤%=#&)..
Efter det ska jag till mamma och äta, men jag uppdaterar därifrån. Ha en bra dag, så ses vi sen. Puss!

Regniga lördag

Godmorgon! Har precis vaknat och ska snart gå upp och fixa mig. Ska som sagt vara med Erica idag men jag vet inte vad vi ska göra, eftersom att jag ser att det regnar ute. Sämsta tänkbara tillfället.. Haha
Men vi kommer nog på något. Skriver mer när jag är klar, puss!

Jag bara älskar den här bilden och saknar tiden!

Nattugglorna har vaknat

Ligger just nu och njuter av The Simpsons första säsongen. Kunde inte motstå frestelsen av Homer dumma kommentaren och Bart dumheter.. Haha världens bästa familj alltså!

Idag har jag haft besöksrekord så det skriker om det, och igår för den delen. Väldigt kul tycker jag, så fortsätt så.
Ska kolla på något avsnitt till tror jag och sedan ska jag sova. Ska upp hyfsat tidigt imorgon och så ska jag vara med Erica. Men jag skriver mer om det imorgon bitti, godnatt puss!

Av frukten känner man trädet.

Min absoluta favorit serie, inget slår den!

The Simpsons - Do what you feel..





Jag har precis skickat mitt referat, känns bra! Jag är så stolt, så nu sätter jag ett plus i pannan på mig själv. Om min lärare nedvärderar den, så kommer jag söka upp hennes släkt i de inre skogarna i Norrland och strypa dem med mina bara händer. Och om hon överlver det så kommer jag att skicka upp en påle i röven på kärringen! Men den dagen den sorgen, som man brukar säga.

Så nu fick jag ur mig mina aggresioner också, som jag har gått och burit på hela veckan. Nu blev mitt liv lite enklare och jag kan äntligen njuta av den lilla tiden som är kvar av denna fredagkväll. Denna sista timme ska jag nog spendera framför datorn, vilket inte är så ovanligt. Men jag ska se en film, men vet inte vilken jag ska välja än. Twilight, 21, I am legend, P.S. I love you eller The Simpsons. Jag har så många filmer som jag ska hinna se, så jag vet inte om tiden räcker till.

Men tack & hej för stunden och på återseende! Puss!

Jag ska ändra inställning

Varje dag dör 16 000 barn i svält, är det rätt? Ska vi låta dem få göra det?

Här ligger jag och jämrar mig över att jag är hungrig när jag inte ätit på två timmar. Dessa barn får inte mat på flera dagar. Jag ska nog ändra inställning, och sluta klaga och faktiskt äta upp maten jag tar åt mig. De får inte chansen att äta sig mätta, eller ens få mat över huvud taget.. Så nästa gång du vill äta på Pizza Hut Jennifer, tänk på dessa barn! ;(


Videosamtal is the shit

Tjosan! Håller på att skriva på mitt referat, och snackar med Jennifer över msn.
Jag har aldrig tänkt på hur roligt det är att ha videosamtal, haha. Det kanske inte
är så bra ljud eller så men fan va kul det är..
En väldigt bra uppfinning, med andra ord!

Ikväll så är planerna att inte lämna rummet. Har verkligen ingenting som jag ska göra.. Jippi! Aja, jag överlever väl. Har typ tio filmer som jag ska se på.
Hörs senare, puss!

GODNATT ALLIHOPA!

Sämsta låten med Beatles, men den passade bra till rubriken haha. Puss!


Alla har sina problem

"Grannens kor mjölkar alltid bäst."
Jag tycker bara att den är så klockren, även fast jag inte fattar vad som menas med den. Men jag är sådan, jag fattar bara det som man behöver fatta, vilket är väldigt skönt!

Håller just nu på att bråkar med microsoft word på min dator.. Mitt testpaket har gått ut så nu vägrar det att funka, f****!
Måste också skriva mitt referat i svenska, fuck Louise! Så som ni ser så är min kväll fullpackad med roliga saker att göra ^^ Hörs senare, puss!

Ta vara på tiden

Egentligen så skulle jag har sovit redan men jag har haft så mycket onödigt för mig så jag har inte haft tid att gå och lägga mig. Men nu äntligena ligger jag och ska snart sova. Tänkte bara att jag skulle säga godnatt först. 
 
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, ta vara på dem! Godnatt!

Jag skänker en tanke..

Till min gammelfarmor som avled idag. Hon har levt ett väldigt långt och (förhoppningsvis) lyckligt liv. Hon har upplevt många saker som många andra inte har fått uppleva, bl.a. första och andra världskriget, milleniumskiftet 2000 och det viktigaste av allt: se sina barnbarns barn födas. Vila i frid så ses vi i nästa liv!



Jennifer, när vi blir gamla ska vi ta över caféet och göra alla stolta!


Flickan med två ansikten


Kollar på någon dokumentär just nu på kanal 5. Den handlar om en liten flicka i en indisk by som föddes med två ansikten. Stackars barn!


Hemsk dag

Hej! Har varit så trött idag så det är inte sant, höll på att somna hela tiden och när jag kom hem så fick jag äntligen det.
Var själv dessutom, Sara och Jennifer var på innebandy hela dagen. Robert gick förbi mig typ tre gånger och varje gång skrattade han. Men till slut så räddade han och Anton mig, thank god!
Som sagt, hemsk dag..
När jag inte trodde att det kunde bli värre, så fick jag min telefon räkning. Tvåhundra kronor för ett samtal i två min från Mexico, är de sjuka i huvudet eller?! ARRRRGH! Och det var bara början..

Nu är jag så upprörd så jag måste gå och ta en varmdusch och tänka över mitt liv. Puss!

Ta vara på varje ögonblick


Varje dag ger oss Gud inte bara solen, utan också ett ögonblick då vi har möjlighet att ändra allt det som gör oss olyckliga. Varje dag försöker vi låtsas att vi inte förnimmer detta ögonblick, att det inte existerar, att den här dagen är likadan som den i går och kommer att vara likadan som den imorgon. Men den som är uppmärksam och tar vara på sin dag kommer att finna det magiska ögonblicket. Det kan gömma sig i sekunderna då vi sticker nyckeln i låset på morgonen,
i den korta stunden av tystnad alldeles efter middagen, i de tusen och en saker vi är vana att inte fästa något avseende vid. Men det här ögonblicket existerar - ett ögonblick då stjärnornas hela kraft genomströmmar oss så att vi förmår göra under. 












Gubben i lådan

Hej, har precis ätit. Jag lagade maten själv, för pappa är inte hemma. Så jag fick välja precis vad jag ville, yummie! Tänker dock inte berätta vad det blev för barnmat. En ledtråd, barnmat..

Det blev väldigt segt på vår håltimme idag, var meningen att vi skulle plugga svenska. Göra något referat.. Någon som vet vad det är? Men istället så lyssnade vi på musik, snacka skit och massa annat. Jag och Jennifer spelade squash med suddigummi, riktigt bra lek när man är uttråkad!

Vi hade tid över att spriga till toan några gånger också. Bredvid så står det ett skåp, så vi lekte "gubben i lådan". Fast jag har döpt om det till "gumman i skåpet" haha..
Det var ett magiskt ögonblick för mig, jag fick plats!

 

Förbjuden väg är ofta hårt sliten.

Tjenixen, som Jennifer brukar säga! Har precis ätit och har nu tre timmars hål. Men jag orkar inte gå hem, så jag hamnade i datasalen.
Sara har precis fått i sig mat så hon är väldigt flamsig nu. Hon åker runt på stolarna och vickar och har sig. Illskan, som jag och Jennifer har åstadkommit henne genom att skippa de sista fem minuterna av Samhällskunskapslektionen, har runnit av henne.

Vi ska väl gå och lägga oss snart och vila, planera nästa helg eller bara snacka skit. Det är vad vi gör bäst! See u later, alligator! <3

Citat från Sara i fredags.
"Jag vet inte om jag är kissnödig eller om jag håller på att kissa på mig"


Ett avsnitt från serien Cybill, HAHA!


Uppe med tuppen

Godmorgon, var uppe redan klockan sex idag (?). Har fått nytt schema så jag börjar tio minuter tidigare än vanligt (&#&%&¤?=/&%) och sedan så har jag tre och en halv timmes hål också, irriterande!
Men nu måste jag fixa det sista, ska gå om 20minuter. Puss!

Bara fem ord

Ska upp supertidigt, så godnatt! <3


Söndag 18/1

Hej, vaknade halv ett idag. Underbart att få sova ut riktigt ordentligt.
Igår så var jag bara hemma, blev filmtittande sent in på natten. Men idag känner jag att jag i alla fall vill komma utanför dörren, så jag kanske ska vara med Jennifer och Tutten sen (hahahahha). Men vi får se, just nu ska jag fixa naglarna och kolla på en till film. Vet inte riktigt om jag ska ladda ner en ny eller om jag ska kolla på 21 eller Twilight. Något förslag på en bra film?
Men vi hörs senare under dagen/kvällen. Puss!




Ibland så måste man få göra ingenting..

Jag tror att lördag är lathetens dag. Visst är det lördag? Eller?
Haha ska kanske gå och duscha så vaknar till lite och kommer tillbaka till verkligheten. Har knappt lämnat sängen idag, känns skönt att bara få vara men samtidigt väldigt usch! Tycker jag iaf, har inte ens kommit ur pyjamasen.
Har laddat ner massa filmer så nu såg jag precis klart den 3:e eller den 4:e för idag. Don't remember that either! Illa, så nu måste jag duscha och vädra lite i mitt rum haha, see u!

Stressfri lördag

Godmorgon, eller god dag. Vet inte riktigt vilken jag ska välja haha.
Som ni kanske märkt på de förra inlägget så blev inte kvällen riktigt som jag hade hoppats på. Men stundtals var det riktigt kul. Kom hem runt tolv helt nedfrusen efter min promenad från Jakobsberg station. Panikslagen för Jennifer skrämde skiten ur mig, gör det aldrig igen!

Vaknade runt elva och gick upp och gjorde en dunder frukost. Yummie! Gick upp och la mig i sängen igen och kollade på Systrar i jeans - andra sommaren. Grymt bra film, men väldigt känslosam.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men jag kommer nog på något. Puss!


Jag älskar dig J!


Jag säger bara ett ord..

Patetiskt!


Bigge Mange rules the school!

BIGGE MANGE!

Sitter i datasalen nu och har precis gjort en PowerPoint presentation. Mycket nöjd är jag faktiskt, det var min lärare Bigge Mange också.. Har precis slutat, men jag sitter kvar för att skriva detta inlägg. Det sista för idag troligtvis, eller det beror på när jag kommer hem ikväll. Sent skulle jag gissa på. Haha..

Jag och Jennifer (she's back on the track!) ska väl gå och sminka oss snart haha, och vänta på att twinsen ska sluta. Sedan bär det av till Vallentuna eller Danderyd (inte riktigt bestämt än). Kvällen är fortfarande oklar, med det löser sig på ett eller annat sätt. Ni får veta vad vi ska göra imorgon.
Nu har jag inget mer att säga, så vi hörs imorgon. Puss!



Kvällsinlägg

Detta är då sista inlägget för idag. Jag har haft ganska många besökare idag, vilket är super kul. Fortsätt så!
Sen jag kom hem har jag bara pluggat *stolt*, så jag hoppas att min redovisning om Vintergatan går galant imorgon.

Jag har också varit hos min mamma och hämtat min älskade dunjacka(<3) och bilderna från México. Så underbara bilder, och jag längtar tillbaka varje gång jag tittar på dem.

Morgondagens planer är att vara med Jennifer och Twinsen. Hoppas det blir en bra kväll. Berättar mer om det på lördag, puss!


Más fotos de México!

Orkar inte lägga in fler bilder haha, det är över 400st.


Gruppfoto

I Guanajuato

Snygg-Rubén och jag

Jag och Astrid

Fotos de México!


Mamma, Jacob & jag vid piñatan..

Alla vid middagsbordet på julafton..

Sveriges kung!

Lars Winnerbäck ikväll kl. 21.00 på svt 1. Någon man bara inte får missa!

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.
Några armar och ben, jag jobbar mig inåt så jag ser en figur.

Och inatt kom isen över sjön
Och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års
Innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.
Några armar och ben, jag jobbar mig inåt så jag ser en figur.

Jag dricker glögg
Med balkong dörren öppen inatt
Och låter vinden blåsa in ifrån väster
Som en virvlande storm
Och som en dansande vår
Ja som en galen orkester
Och jag dricker ur mitt glas
Och alla dörrar är öppna
Nu är det dimma
Över mig och över England
Och du sa

Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben, jag jobbar mig inåt så jag ser en figur
Jag hugger i sten, men jag tror att jag sakta börjar se en kontur.
Några armar och ben, jag jobbar mig inåt så jag ser en figur.

 

Hajk!

En riktig snabbis nu, för jag ska egentligen sova vid den här tiden. Men datorn förstör mina vardagsrutiner litegrann.
Efter skolan idag så var jag och Jennifer på äventyr, och på bussen till *pip* så börja en kille ragga mig mig.
Världens sämsta; Spelar du fotboll? - Nej. - Du har snygga lår.
HAHA säger jag bara..

Det var allt jag hade att säga. Imorgon ska jag ha muntligt framträdande på svenskan, jag hoppas på det bästa.
Som Sara skulle sagt; shit, jag kommer få ig! Haha men jag hoppas på något bättre än så.
God natt och sov gott! <3


Såhär såg vi ut..


Vad är meningen med livet?

Jag tittade på ett tv program här om kvällen och då var den stora frågan; Vad är meningen med livet? Sedan dess har jag gått och tänkt på de, vad är meningen med livet egentligen? Jag kan verkligen inte komma på svaret, kan någon det? Det tror jag inte ens gud tänkte på när han skapade oss (om det nu va han). Just nu har jag massa frågor som flyger omkring i mitt huvud som jag inte kan hitta svaret på. Hjälp mig!



Du är min trygghet, min högra hand. Det är tanken om dig som ger mig ro när dagen blir svår. Det är du som lyser upp min väg i mörkret. Det är du som får mig att stiga upp på morgonen, du är lyckan i mig!




Taggad till tusen

Sitter just nu och kollar på Top model 11, och jag fattar inte meningen med det programmet längre(?)
Tjejerna är helt blåsta och kan ingenting om mode. Förut var det ganska bra, men nu är det bara skrattretande.

Snackar med Jennifer också, och vi planerar lite inför nästa helg. Är så taggad på en galen helg så det är helt sjukt! Hoppas våra planer går igenom, så jävlar! Men vi får se vad som händer..


Vi är så fult snygga!

Söndag 11/1

Idag vaknade jag runt 11, för att pappa väckte mig -.- Skulle kuna sova hur länge som helst annars. Var vaken till fyra inatt och snackade med en gammal kompis, väldigt trevligt. Haha..
Vid 12 tiden så kom Amanda och Erica hit. Vi kollade lite i skolkatalogen och de fick sina presenter från Mexico. Och tyvärr har jag inte lagt upp några bilder för att min mamma vägrar ge mig dem ;o
Men nu är jag ensam igen, och funderar på om jag ska plugga eller kolla på film. Laddade ner några inatt.
Men nu ska jag gå, puss!


Så jävla klockrent..

.. eller vad säger du Jennifer?


Från serien Cybill.

Barnvakt

Hejsan! Sitter just nu Vällingby och äter samtidigt som jag skriver. Är barnvakt åt mina små kusiner. Vi har byggt disney-pussel och lite sånt. Haha det är så skönt att vara här, så man kan vara lite barnslig.
Men nu måste jag plocka bort maten, vi hörs!

 

sky blue smurf

Hej! Ursäkta att jag inte skriver så ofta, men jag har inte lust att skriva samma sak varje dag; hej, idag gick jag till skolan sen gick jag hem och plugga.. blablabla. Hur kul är det att läsa liksom(?) Men jag ska i alla fall försöka uppdatera lite oftare.

Min lärare frågade idag om klassen hade några nyårslöften, och det var typ inga som hade det. Är det bara jag som älskar att avge nyårslöften och sedan råka bryta dem redan dagen efter? Ett typ exempel är ju at folk säger att de ska äta nyttigare.

Eftersom att jag var så vit efter min hemkomst från Mexico/New York så tänkte jag skaffa mig en bränna i cancer-solariet. Fick färg igår redan när jag och Jennifer var och solade, så snart ser jag väl ut som en pepparkaka och har cancer. Men sådana smällar får man ta.



Nu håller jag på att ladda ner smurfarna (a) haha.. I love them!


Hem ljuva hem!

Hem ljuva hem, så sant som det är sagt!

Jag är alltså hemma nu efter 3 veckors resa. Det är väldigt skönt att komma hem, men samtidigt skulle jag kunna stanna där längre. Saknar det redan, maten, vädret, alla människor.. Vi får väl se om jag flyttar dit sen, det är inte omöjligt. Har spenderat alla pengar jag hade på kläder, skor och väskor. Känns skönt att komma hem med lite nytt till samlingen.
Har massa bilder som jag inte har laddat upp ännu så de får ni se sen. Men nu måste jag packa upp och duscha. Hörs sen!

Btw så dog min katt den 25/12-08.. rip Zowie :( <3


RSS 2.0