:@

Allt som skulle bli så bra, allt som skulle bli så fint är nu helt förstört. Vem har ett rep att skänka mig?

FAIL

Allt är fel just nu, jag orkar inte..

INGEN JUL UTAN KALLE

God jul! (Såg min fina felstavning i förra inlägget, haha!)
Ganska seg dag, inte samma julafton som förr när man var med hela tjocka släkten och det var action hela dagen. Jultomten kom, tiotusen julklappar under granen, gamla hederliga Kalle. Ingenting sådant längre, what's up with that? I miss it..
Till och med Kalle Ankas jul har de mage nog att göra om. Liksom Toy Story 2 och prinsessan och grodan (?)
Men jag fick i alla fall några guldklimpar; presentkort (aromaterapi + massage), nya skor (troligtvis Uggs), ny vinterjacka, fint halsband med mera. Så det var inte så dåligt! Längtar redan efter massagen...

Nu ser jag fram emot middagen (köttbullar, skinka och janssons) för att senare krypa ner i badet. PUSS

Jag saknar dig!

MERRY CHRISTMAS!


DAGEN FÖRE DOPPAREDAGEN

Bara en och en halv timme kvar till den stora dagen, julafton. Ska väl sitta uppe hela natten och vänta på tomten, om han nu existerar. Vad tror ni?
Sitter hemma hos pappa nu, med katten bredvid mig. Avundsjuk Samuel? Hihi.. Hoppas han vill sova med mig också, han behöver lite kärlek den stackars gamla katten.

Lilla julafton och pulka-åkningen idag var awesome. Vi var tre igen, vilket kändes fantastiskt. Dock var vi inte de enda som var lite äldre där, och det var väl lika bra. Efter det så gick vi tillbaka hem till Jen och spelade spel och hade det mysigt. Fick dessutom vad jag behövde, tack tjejer! Gillade du din julklapp Sara? HAHA! Klockren Jen, du lyckades verkligen lura dem!

Nu är det väl dags att mysa ner sig framför tvn eller en film på datorn. PUSS

PULKA

Godmorgon!
Idag är det den stora dagen, D-day! Lilla julafton för dem som vill kalla det det. Ska öppna presenter, äta frukost med mera, innan det är dags att klä på sig att åka pulka. Ja vi är 17 år, men ibland är det tillåtet att vara lite barnslig. Framförallt när det gäller såna här saker.

Nu är det dags för mig att packa ner alla saker, och sedan pallra sig ner mot tåget. Ska vara hos Jen prick elva, och det ska jag fan hålla. Hörs senare, PUSS


FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN

Har precis kollat klart på Stieg Larssons flickan som lekte med elden. En väldigt spännande och bra film, för att vara svensk och mycket bättre än den första filmen. Män som hatar kvinnor var lite av en besvikelse efter att ha läst boken. Kanske därför tvåan var bra (?) för att boken inte är läst. Så nu väntar jag bara på film nummer tre, så jag kan ladda ner den och se uppgörelsen. Can't wait!

Klockan är halv tio och jag vet inte vad jag ska göra. En till film kanske? Surfa? Eller sova? Ska ju upp hyfsat tidigt och fira lilljul med tjejerna. Ska bli riktigt roligt!
Det blir nog en till film, ska se till att hitta någon bra. PUSS

s <3


S

Jag saknar dig

DYSTERHET

Hur lyckas jag? Jag vill inte att det ska vara såhär, vill inte att du ska vara sur på mig.

Jag ska försöka bättra mig. You deserve it.

DAGEN FÖRSTÖRD

Glest mellan inläggen. Men jag har vettigare saker för mig än att sitta inne vid datorn, eller? Egentligen inte, men jag orkar inte skriva. Vad ska jag skriva liksom? Har ingenting intressant att säga, mitt liv är lite enformigt just nu.
Idag? Ja vad händer då? Ingenting alls. Mina planer förstördes så nu ska väl jag sitta hemma och ruttna i min ensamhet. Sitter med Jen nu vid frukostbordet och har precis ätit äckliga pannkakor. Ser ut som stekt spya ungefär (!?) Men hon ska i väg snart, så då blir jag själv. Wiho, lyckad dag.. Ville ju träffa dig. ska väl krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv.

Vi hörs väl.. PUSS

Jag räknar dagarna tills jag får kyssa dig igen..


MÅNDAG

Godmorgon! Snart bär det in till stan med Erica. Var väldigt länge sen! Vi ska shoppa lite julklappar, slösa lite mer pengar.. Har redan lagt ut över tusen kronor, what's up with that? ;s

Igår kom sötnosen hit, äntligen. Saknat honom faktiskt ;$ Vi kollade på film och hade det bra. Hörs senare! PUSS

FIA SÄGER GODNATT


LIDINGÖ

God eftermiddag! Har bara legat och myst hela morgonen under mitt varma täcke. Det var för kallt i rummet för att jag skulle våga mig upp, trots att termometern visar 22 grader haha. Har ägnat mig åt 2½män, underbar serie som jag inte kan få nog av.

Om cirka en kvart ska jag, mamma och Jacob till Liiiiidingö på middag hos Jacobs syster. Wiho, jag är inte allt för lycklig just nu. Är inte på humör för att vara social idag, men det är väl bara att bita ihop och le. Kommer väl hem runt halv elva-elva beroende på hur väl tågen är i tid. PUSS


JULHANDLAT

Hej! Klockan är redan åtta och jag har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Eller jo, var ner till centrum för att köpa bearnaisesås och godis. På vägen dit kom det massa "coola" småkillar gåendes på trottoaren och vägrade flytta på sig när jag kom, så jag knuffade mig igenom och fick sedan massa skrik efter mig. What's up with that?

Dagens bästa: Julavslutning!
Dagens sämsta: Julkonserten (om man en kan kalla det så)!


Efter avslutningen drog vi tjejer till Kista för att äta pannkakor, men det var smockat med folk och pannkakorna var borta. Vi blev väldigt griniga på pannkakstjuvarna så vi åkte till Sollentuna för att checka in de nya köpcentret. Plus på maten säger jag bara, hur god som helst! Dock väldigt dyr... Nästan lika dyr som alla julklappar jag handlat. Det säger en hel del va? Men det var värt det!

Sammanfattning av dagen; Pengarna är slut. Jag hatar kylan. Trevligt sällskap. Intressanta (?) samtalsämnen. Mycket bra dag!
Kvällen blir dock inte lika rolig. Sitter hemma själv nu med en godispåse bredvid mig och tycker lite smått synd om mig själv. Ska väl kolla på filmen SSS klockan nio. Men tills dess ska jag göra annat. Kan ni gissa vad? PUSS

Jag saknar dig!


Jag önskar att jag kunde slå in mina julklappar lika fint...


CHOKLADTOMTE

Brrh.. Så kallt ute, termometern visar -5 grader. Är det normalt i Sverige? Det är inte normalt för mig i alla fall, istapp jajamensan! Var ju lite nervös tidigare idag också, men allt är bra nu. Visste nog innan att ingenting skulle hända, eller gjorde jag det? Jag firade i alla fall med att gå till Hemköp och köpa ett tvåpack chokladtomtar. Tradition för mig och Jen, men hon svek mig i år och köpte en redan tidigare i veckan så jag får äta mina själv nu, buhu.. Nu ska jag sätta på en film och försöka värma mig lite. PUSS

Dagens goda gärnning: Skottat hela framsidan, frivilligt!


SISTA DAGEN

Godmorgon! Sista dagen i skolan nu då. Bara avslutningen imorgon, sedan är det JULLOV! sitter i datasalen och har info & layout, men vi har typ slutat. Fick redo på hur det hade gått på vårt projektarbete, bra! Lunch om två minuter, wiho! PUSS

Jag är väldigt orolig för vad som kommer hända i eftermiddag. Tänk om...

VAD ÄR MENINGEN MED KYLA?

Hej! Dagen började dåligt. Försov mig som vanligt och höll på att missa tåget. Det enda bra var att sötnosen var här och muntrade upp mig lite, som tur var. Ganska seg dag i skolan, men jag överlevde. Hade matteprov också, trodde att det skulle vara en diagnos. Men icke sa nicke! Prov för hela slanten, och vi fick inte ens använda miniräknare. Man behövde inte lämna in provet heller, men jag var tydligen det. För "jag lär mig av det och är så intelligent" enligt min lärare. What's up with that? I have no idea..

Ligger i soffan nu och funderar på om jag ska offra mina sista minuter till att skriva klart mitt och Jen's arbete i spanskan eller om jag ska skita i det. Orkar jag eller inte? PUSS


Vad är problemet med denna kyla?
Vad är vitsen med snö om man inte kan gå utanför dörren och njuta av den utan att frysa ihjäl..?


ONÖDIG RUBRIK

Hej! Långt mellan gångerna eller? Har inte haft inspiration till att blogga, vad ska jag skriva liksom? Mitt liv är ju inte speciellt intressant.. Men jag kommer väl trycka in ett inlägg lite här och var trots allt.

Matematik prov/diagnos imorgon (vi får välja vad vi vill göra) och sedan spanska redovisning på torsdag (på svenska) sedan är det lov för mig! Så skönt! Ingenting att plugga, första gången på evigheter. Har inte haft någonting att göra på flera dagar.
Ska njuta som f*n av lovet och sova så mycket jag kan. Hoppas det blir som jag och Jen planerat; chokladdrickning, pulkaåkning, käka som judar och så vidare. Låter det toppen eller?

Har precis krupit ner i sängen och ska sova om en liten stund. Men först ska jag kika lite på matten så jag inte tabbar mig totalt imorgon. Skulle inte vara så roligt att gå på lov med det i bagaget. Har sällskap av sötis också, mys! Vi hörs! PUSS

KVÄLLENS TANKE

Satt just och tänkte medan jag åt lite gröt; Vart är julstämningen? Vart är snön? Det är två veckor kvar till jul och snön har inte kommit. Jag känner inte ens att julen är på väg. Inga julklappar är inhandlade, julpynt, julgran eller julbak. Vill ha det där spännande pirret i magen som man får varje december. Längtan efter en bra julkalender, adventljusen och allt sådant. Har inte varit med om någonting sådant i år. Hoppas det kommer snart.. Jag saknar jultomten!

Kvällens tanke. Nattens dröm? PUSS


DET LUKTAR BAJS NÄR MAN SKITER

En klockren låt som alltid får en att skratta!


FREE TIME

Är ledig ikväll? Vad ska man göra? Ingenting att plugga och ingenting att passa upp på. I can't believe it. Så grymt skönt att bara ligga och slappa. Helg snart också, den kommer bli mysig!

Hade prov imorse, svåraste i naturkunskap hittills (vem bryr sig?) but i will pass. Däremot är jag lite mer orolig för engelskan, de diagnosiska proven. Har hörförståelse imorgon, illa illa.. Bara att gå dit och göra sitt bästa som man brukar säga. Victim wtf? ..

Ska chilla framför en film nu innan maten. PUSS

KATTERNAS AVKOMMA

Hej! Har inte börjar plugga än, även fast jag egentligen borde. Kan ingenting och måste få bra på det, så min lärare tycker om mig hihi.
Hade engelskaprov idag, dock bara en del. Skit svårt var det i alla fall, för sådana retard som mig som inte kan engelska. Victim liksom, vem vet inte det? Jo jag när jag sitter med pennan i handen. Skulle egentligen ha en del till med så blev det inte, för alla klagade att läraren drog över på tiden så vi fick sluta istället. Dock blir det väl en extra lång och mysig lektion på torsdag eftermiddag, can't wait!

Nej, nu hör jag boken viska mitt namn. PUSS


GODNATT!

Ny dag imorgon. Vad väntar? Engelskaprov och redovisning, jippi. Vill inte gå till skolan. Vill sova. Får jag sova? Kan inte sova. Måste till skolan. Bajs. Godnatt. Jag saknar dig. PUSS


ELLER? KANSKE...

Hej! Saknat mig? Jo jag förstår det, har ju varit borde hela fucking helgen. What to do? Har haft en dator men inget internet, så jag drog slutsatsen att det inte går att blogga. Smart eller?
Så vart var jag i helgen? Det undrar ni va...? Jag var i Nacka från fredag-söndag. Kollade på Idol bland annat och gjort massa annat kul. Right Jen? Uno is the shit... Nu vart de väldigt många retoriska frågor här, det gillar vi inte. Eller? Kanske..

Okej, ska sluta. Eller? Bara en person som förstår detta inlägg tror jag haha. Ska sluta nu och börja plugga. Prov på onsdag, MVG eller? Har även redovisning imorgon på Arlakossan, samt någon typ av diagnos i engelska. Inte taggad. Hörs senare, PUSS

HISTORIEN OM MU

FRIDAY! Åh, vad jag har väntat på denna dag. Frihet! Ingen skola på jättelänge haha. Ikväll bär det troligtvis av till Nacka, där jag kommer spendera helgen. Jag har höga förväntningar på morgondagen, framförallt på dig Jen!

Sitter nu i datasalen och ska skriva klart historian om Arlakossan. Wish us luck! PUSS


EN BUSSCHAUFFÖR

Nu är det dags för mig att dra på mig ytterkläderna och gå till bussen. Jag tippar på att det är riktigt jävla svinkallt ute som igår, vilket betyder att jag kommer frysa sönder. Men vad gör man inte för skolan? See you! PUSS


DÅLIG VANA

Godmorgon! Skulle egentligen vara i skolan 8.40 men som vanligt så försov jag mig. Har ingen aning om vad jag ska skylla på denna gång, ställde jag klockan eller inte igår kväll? Men Jen skulle vara snäll och skriva ner till mig, så jag kan klara provet ändå. Gullrumpan! Så istället börjar jag klockan tio, så det är dags att gå upp nu tror jag så jag hinner. Jag vet inte om jag är kissnödig eller om jag har kissat på mig.. Tjingeling! PUSS


EN BRA DAG

Sista inläggt för denna torsdag då. Den började underbart bra, och avslutades helt okej. Allt där emellan är historia. Har gjort lite nytta också, skrivit färdigt två uppsatser som jag ska skicka in imorgon hade jag tänkt. Vi får väl se om jag får något betyg alls på den ena, för den är en vecka försenad (oops!). Men med lite smör så funkar allt! Nu blir det den underbara familjen Harper som ska få underhålla mig lite innan John Blund tar över. Over and out! PUSS


DAGENS FRÅGA

Hur kan choklad vara så gott?


FULL FART FRAMÅT

Håll tätt bakåt!
Jag är på gång, jag är snart klar, jag är bäst.. Haha har snart skrivit klart min debattartikel. Är faktiskt ganska nöjd med den för tillfället. Men det skiter sig väl när jag får läsa Jen's sen, det brukar bli så i alla fall.

Det var väl allt för nu! PUSS

VOFF SA HUNDEN

Jag saknar dig.. Voff! Så låter det hemma hos mig just nu. Sitter hos min pappa och är hundvakt åt mina busiga vovvar. Ska väl vara här hela kvällen och förhoppningsvis få någonting vettigt gjort. Tänkte att jag skulle slippa plugga i helgen så mycket som det går eftersom att jag inte kommer vara hemma så mycket om allt går enligt planerna. Så fokus nu, och ska hitta lite inspiration till min debattartikel på internet. Talk to you later! PUSS


EL GRECO

Underbar morgon! Vaknade upp med sällskap bredvid mig, kunde inte bli bättre. Dock var jag tvungen att gå till skolan, till spanskan. Vad har hänt med mig? Jag går på spanskalektionerna.. Wtf?

Idag blir det datasalen fram till tolv, först spanska som sagt, sedan Info&Layout. Vi ska skriva klart får rapport om Arlakossan. Wiho!
Men nu ska jag och Jen jobba med El Greco, vem fan är det? Tydligen någon konstnär, från Grekland eller? No fucking idea, så here I come wikipedia! PUSS

JAKE HARPER IS MY BOY

Ska njuta av ett avsnitt med den här sötnosen innan jag ska sussa sött. Känner på mig att skoldagen imorgon kommer bli kort. Två inställda lektioner, vilket betyder att företagsekonomin troligtvis flyttas till förmiddagen. I så fall slutar jag runt ett iställlet för halv fem. Underbart eller? Jovisst, dagen hade fått toppbetyg om jag inte hade så fucking många läxor som ska göras denna vecka. GODNATT! PUSS


DEBATERA MERA

Hej! Ska försöka mig på att skriva en debattartikel nu tänkte jag. Bäst att jag börjar i tid så jag kan lämna in den på fredag. Lycka till säger jag bara.. Längtar till fredag, då man kan gå hem efter skolan utan böcker och bara vara i några dagar. Mums! PUSS

Var och hämtade en hemlig sak till Jen idag på ett hemligt ställe. Den som gissar rätt vinner ett pris!


RSS 2.0