DRÖMMARNAS LAND

Hej! Söndagen är över och nu återstår bara ångest över skolan imorgon. Jag har haft en mysig dag med sötnos. Vi kollade på tv, spelade nintendo och skojade lite. Men sen var han tvungen att åka hem, jag saknar dig redan.

Filmen It's complicated igår var helt underbart bra och rolig. Bra kväll i övrigt också, plus på den.

Nu är det dags att borsta tänderna och krypa ner själv under täcket denna gång. Kommer bli kallt och jag kommer ha alldeles för mycket plats, kom hit..
Ska nog smsa Jen och snacka lite skit medan jag tittar på Vänner och väntar på att John Blund ska svepa med mig till drömmarnas land. Hoppas jag träffar dig där. Godnatt! PUSS


IT'S COMPLICATED

Nu blir det bio och middag i Kista med sötnos, Jen och Anders. Min mage skriker efter mat så jag hoppas de kommer och hämtar oss snart! Lär bli ganska sent ikväll. PUSS



Samuel är vackrast!

ETT SENT GODMORGON

Godmorgon! Eller hej kanske..? Klockan är trots allt ett. Dock vaknade vi vid tio så det är lugnt. Har hunnit duscha, äta frukost, kolla på film, kolla på bandy och skidor. Så nu blir det väl bara att häcka hela dagen till klockan sex. Då kommer Anders och hämtar oss så ska vi åka och möta Jen i Kista. Bio och middag är det som gäller där, it's complicated. Hoppas att den är bra!

Nu ska vi fortsätta kolla på skidor, eller kanske ska tvinga sötnos att sätta på en film? Vi får se.. PUSS

BATTLE OF HADITHA

Ska mysa in mig i älsklings famn nu och kolla på film. Vi ska se någon krigsfilm som heter Battle of Haditha, det är tydligen en sann historia. Vi får väl se hur länge jag orkar innan jag somnar hihi. (Jag håller på att somna nu och han har inte ens kommit ut ur badrummet!!!) Godnatt! PUSS


ps. jag hatar SL!

WEEKEND

Helg! Yeah, that's right!
Sitter hemma hos mig med Jen. Hon håller på att sminka sig, sen ska jag ta kort på henne till hennes CV. Vi ska väl slå en pling till Welcome Hotel sen också och se om vi kan få napp.

Älskling kommer ikväll också, äntligen! Har saknat honom mucho!

Nu ska jag fördriva tiden lite och surfa runt. PUSS

EFTER MYCKET TÄNKANDE

Hej! Efter två timmars hårt tänkande så är jag värd en lång och varm dusch. Har läst svenskan om isländsk diktning och har även kollat igenom historialäxan till imorgon. Duktiga Fia, ett plus på det! Jag ska väl fortsätta sen lite tänkte jag, har även aktiekunskapen att ögna igenom. Mycket att göra och så lite tid, så nu springer jag in i duschen så jag hinner med allt jag planerat. PUSS

PROV SNART

Om 15 minuter har jag prov i rättskunskap. Jag har inte pluggat alls och gissar på att detta kommer gå åt pipsvängen som jag skrev igår. Men det är bara att göra så gott man kan och sedan hoppas att han är snäll nog att ge mig G minus.

Wish me luck! PUSS

JAG SKA BE TILL GUD

Nu har jag läst allt ifrån vikingar till lagar och äktenskap. Det var en salig blandning må jag säga och mycket tråkigt, men säkert behövligt. Provet imorgon kommer gå åt pipsvängen rent ut sagt, satsar på ett IG+. Jen satsar på IG 'pil upp', så vi ligger ungefär på samma nivå. Så fuck torsdag säger jag bara. Fuck, fuck, fuck.. Det blir inte heller bättre när jag vet att dagen börjar 8.20 med spanska. Döda mig fort.

Jag är tydligen rik. Jag är lycklig. Jag är knäpp. Livet är kanske ganska bra ändå?

Nu ska jag gå och fixa mig, trixa med linser, tvätta bort sminket och borsta tänderna. Ja det vanliga helt enkelt. Sedan ska jag läsa igenom rättskunskapen en gång till och be till gud. Godnatt! PUSS


SNÖSTORMEN IS BACK

Hej! En till onödig dag i skolan. Började 9.50 med naturkunskap och snälla Anders och Jen kom och hämtade mig. Vilken lyx va? PÅ idrotten idag hade vi Volleyboll och mitt lag ägde, vi vann båda matcherna. Go Fia, go Fia!
Snöstormen kom tillbaka idag också, visste att den skulle komma men inte när den skulle komma. Förjävligt säger jag bara, men det är tur att Anders tar sig tiden att skjutsa hem mig och Jen varje dag. Vi är dyra i drift haha..

Ikväll blir det fullt fokus på rättskunskapen, måste sätta det där provet annars är jag körd. Det är jag säkert redan, men jag måste se positivt på det. Ska även ägna lite tid åt engelskaläxan och svenskaboken tänkte jag. Så nu måste jag sätta igång så jag hinner med allt. PUSS

MAN LÄR SIG NÅGOT NYTT VARJE DAG

Eller..?

Hej! Nu börjar tisdagen dra sig mot sitt slut, i alla fall min tisdag för jag ska snart krypa ner i sängen och sova.
Det har varit en väldigt givande dag i skolan idag, NOT! Dagen började med naturkunskap där vi skulle besvara frågor som de motsatta könet i klassen hade skrivit på lappar. Lärde mig ingenting. Lektion nummer två var företagsekonomi där vi gjorde exakt samma sak som föregående lektion. Lärde mig alltså ingenting nytt där heller. Mellan desa lektioner hade vi klassråd som jag inte ens räknar som en lektion. Onödig tid av mitt dyrbara liv helt enkelt. Efter företagsekonomin så hade vi håltimme i två timmar. Så vi bestämde oss att vi skulle till Welcome hotel och söta Anders erbjöd sig att skjutsa oss. Ett snabbt besök där och för att döda lite tid sen så åkte vi till Bro (?) och sedan hem igen haha. Sista lektion för dagen var aktiekunskap, även den var väldigt onödig. Sen kom söta Anders igen och skjutsade hem mig och Jen. Där slutade min intressanta dag och övergick sedan till en tråkig plugg-kväll.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska fortsätta plugga rättskunskap (prov på torsdag) eller om jag ska vila hjärnan och fortsätta med det imorgon. Tror faktiskt att det blir det sistnämnda. Godnatt! PUSS


Här är Anders's fina bil!


HAPPY FACE

Tjoho! Sitter i datasalen nu och väntar på att min mentorstid ska börja. Den börjar 11.25 och direkt efter det är det företagsekonomi med Peter, kill me! Men lite positiva ska vi vara i detta inlägg för spanskan är inställd idag, happy face! :)

Jag tror att jag och Jen ska göra ett ärende efter skolan, eller två rättare sagt. Vi får se hur det blir med den saken.

Men nu börjar jag snart. Vi hörs ikväll! PUSS

MUSBUS

Hej! Måndagen är snart slut och jag har inte börjat plugga än, illa Fia! Måste ta tag lite i skolan nu och inte skjuta fram allting och vänta på bättre tiden. Bättre tider existerar inte när man talar om skolan så det är bara att bita ihop.
Jag längtar till sommarn då skolan inte finns i mina tankar. Det kallas frihet. Underbara tider måste jag säga.


Idag var det temadag - sex och samlevnad. Vi hade en föreläsning som var 90 minuter kanske, och det var ganska roligt att lyssna på. Vi fick oss några härliga skratt må jag säga. Efter skolan drog jag och Jen in till stan och fixade en grej. Mycket roligt måste jag säga, det ska göras om! Jag gillar hemligheter..

Men back to reality, plugg var det.. Rättskunskap för hela slanten nu. Jag ger det ungefär tio minuter haha. PUSS

IT'S TIME..

.. to sleep, goodnight! <3

JAG LER FÖR DIG

Trött på skolan, trött på kylan, trött på livet.
Den enda som får mig att le är du.

WE WERE SOLDIERS

Har precis ätit, spagetti coh köttfärssås för andra gången idag. Börjar tröttna något på det nu faktiskt.. Innan dess kollade jag på Sommaren med Göran och We were soldiers. Sevärda filmer, definitivt!
Nu hade jag tänkt läsa litegrann ur min roman Röde Orm, som är det sämsta bok jag någonsin läst. Och sedan om jag orkar ska jag kolla igenom rättskunskapen för första gången innan provet på torsdag. PUSS

ÄNDRADE PLANER

Blev inget resande till stan idag, Jen orkade tydligen inte. Så nu blir det till att plugga lite istället. Matte, spanska och läsa romanen bland annat. Vi får se hur mycket jag orkar med, sprider väl ut det lite skulle jag tro.
Spotify är på och matteboken uppslagen, nu kör vi! PUSS


AFRODITE

Godmorgon! Vaknade upp vid tio idag trött som ett as. Har kollat på några Svensson Svensson avsnitt för att fördriva tiden lite. Ska kliva in i duschen när jag har skrivit klart det här inlägget, fixa mig lite och sedan åka in till stan med Jen. Närmare bestämt Medborgarplatsen, resten är hemligt. Nu väntar duschen. PUSS


GULDBRÖLLOP

Hej! Hemma igen efter en trevlig kväll hos farmor och farfar. De firar guldbröllop idag, alltså 50 långa år tillsammans. Första och sista kärleken, det är något att sträva efter! Grattis!

Guld förblindar många, kärlek förblindar alla. 



Time for film. Ska kolla igenom alla filmer jag har och välja med hjärtat. Godnatt! PUSS


ORKIDÉ

Tillbaka! Det blev en stor, fin och dyr orkidé. Men bara det bästa till farmor och farfar.


BLOMMOR

Ska gå ner till blomaffären innan den stänger klockan fem och köpa någon fin blomma till farmor och farfar. Jag får se vad det blir. Hörs snart igen! PUSS

BAND OF BROTHERS

Godmorgon eller god eftermiddag kanske.
Vaknade tidigt idag för att vara mig, klockan tio närmare bestämt. Jag gick upp direkt och gjorde havregrynsgröt, men innan jag hann börja så fick jag yrsel och spykänsla. Men det gick över efter ett tag och då myste jag ner mig i sängen igen med min gröt och kollade på de sista avsnitten av Band of Brothers. Tror inte att det finns någon bättre film alltså!



Henry V was talking to his men. He sad; "From this day to the ending of the world, we in it shall be remembered. We lucky few, we band of brothers. For he who today sheds his blood with me shall be my brother."


Nu ska jag göra lite nytta tänkte jag. Dags att ta fram naturkunskapsboken och läsa lite. Har massor att plugga men jag förmår mig inte att göra matten, spanskan, läsa romanen Röde Orm eller plugga till rättskunskapsprovet. But it's a start. När jag läst klart ska jag sätta på en film, som jag inte sett denna gång haha. PUSS


DRÖMMEN ÄR ÖVER

En ny tung förlust för det svenska handbollslandslaget, men denna gång mot Tyskland med uddamålet 30-29. Den svenska EM-drömmen är över och nu är det bara att ladda om till nästa år.



Jag saknar dig sam!
Klockan är bara åtta och kvällen är fortfarande ung. Vad ska man göra? Funderar på att ta en lång, varm och välbehövd dusch. Men det blir efter filmen. PUSS

 


JAG KÄNNER DET

Jag tror på en tid då alla är lyckliga.
Jag tror på en plats där alla kan känna sig trygga.
Min tid är nu, min plats är här.


SAKNAD

Jag saknar dig så det gör ont och
det blir inte bättre när jag inte får träffa dig..


IT'S A SECRET

Tjoho! Har varit hemma ett tag nu. Var ju som sagt hos pappa och hälsade på en snabbis. Hade några frågor och så, men nu är allt löst. Förutom en sak som jag måste snacka med pappa om igen, men han vägrar ju svara på telefonen ffs...

Var på banken idag också, jag tog mod till mig och klampa in där som ett stort frågetecken haha. Men bra gick det i alla fall!
Ska snart ta mig lite tid och läsa min svenskaroman Röde Orm. Låter spännande va? Funno, gingo, kommo.. Wft? Men först ska jag tracka pappa lite till OCH leta efter en sak på internet, but it's a secret. . ARGH! PUSS

KORTKOMMANDON

Info & Layout igen. Har precis gjort klart alla uppgifter, det gick jättesnabbt och var enkelt. Nästa lektion börjar 12.05 tror jag, Rättskunskap, så nu sitter jag bara och fördriver tiden. Troligtvis så kommer vi inte ens ha någon lektion, 'eget arbete' som han brukar kalla det.
Väntar på att Sara och Jen ska bli klara också så vi kan gå och chilla i en kub istället. Kanske plugga lite på engelskaläxan så man inte failar första förhöret.

Ska hem till pappa efter skolan tror jag och mysa lite med mina vovvar, och även tigga hjälp om sommarjobb-sökning. Skriver igen när jag kommer hem om datorn vill funka. PUSS


Te hecho tanto de menos!

JAG ÖVERTRÄFFAR MIG SJÄLV IBLAND

Godmorgon! Skulle ha skrivit ett inlägg till igår kväll innan det var dags att sova, men min dator ville verkligen inte. Den krånglade hela eftermiddagen/kvällen, stängde av sig själv och hängde sig och allt vad den nu gjorde. Fuck it, hade lust att slänga den i väggen.. Får hoppas på bättre lycka ikväll så jag kan blogga lite och så.

Var uppe tidigt imorse och gick på spanskan 8.20 (mycket ovanligt) och sitter nu i datasalen och väntar på att Info&Layout ska börja. Lunch halv elva och då blir det potatisbullar med lingonsylt. Gott gott, jag längtar!

Fullt fokus nu i 40 minuter! PUSS


TOTAL MISS

Fan! Jag missade att det var handboll idag igen, Sverige-Polen. Satte på tvn nyss och då hade andra halvleken precis börjat. Sverige ligger under med några få bollar bara så nu ska jag heja fram dem till en seger!


LIFE IS GOOD

Livet leker förutom skolan, fattigdom, vinter och fetma.
Längtar efter värme och Sam.

KORVEN SAKNADES

Det var en tung morgon för Fia. Inga glada miner när man ställde sig sovandes i duschen. Men det blev bättre när jag kom till dagens första lektion; naturkunskap med Inger och det bästa av allt; sex och samlevnad med Inger. Kan det bli bättre? Hell no..
Det serverades potatismos i skolan så det betyder att Jen the master fick chansen att leka av sig lite. Dock saknade jag korven där på toppen, men sådana smällar får man ta.

Sitter och fördriver tiden nu tills mamma ropar att det är mat. Det blir kalops med potatis, blä! Efter maten ska jag väl sätta mig med engelskaläxan (igen) och slå in glosorna i huvudet så jag kan de imorgon. Har spanskaläxa till imorgon också hörde jag i skolan, fuck it! Men jag var inte där i tisdags så jag kunde inte veta hihi. Hur ofta är jag där liksom?

Nej nu ska jag ner och klaga över min hungriga mage. PUSS


TUNG FÖRLUST

Sverige-Slovenien, 25-26. Sverige var värda att vinna efter att ha haft ledningen matchen igenom. Vi var det bättre laget och borde fått in det sista betydande målet. Men icke sa nicke, gud verkar inte tycka om Sverige (?)

Jag har varit väldigt duktig två dagar i rad nu och gjort lite styrketräning. Inte mycket, men fortfarande.. Från ingenting till någonting är bra. Ska försöka hålla det nu. Sommarn är ju snart här och beach 2010 väntar på mig...
Dags för film nu, ska slumpa en av mina många filmer och serier (skryter lite). Beslutsångest, ååh... Godnatt PUSS

HANDBOLL

Handboll på tv nu. EM, Sverige-Slovenien.


BUS(S) TISDAG

Hej! Har precis gjort klart matteläxan så nu kan jag stryka den från min göra-lista, skönt! Ska läsa igenom min laborationsrapport i naturkunskap och sedan skicka in den också. Allt går som på räls just nu.

Denna dag har varit hemskt lång, så jag och Jen bestämde oss för att ta en paus på några timmar. Vi satte oss på bussen mot Mörby men i Danderyd så valde vi att hoppa av och ta första bästa bussen hem igen. Vi gick under vägen för att komma upp på rätt sida och då ser vi att bussen kommer, så vi lägger på en fin rusch och när vi kommer på ser vi att det är samma buss som bara varit och vänt. IQ-befriade barn! Ingen skada skedd, förutom att jag fick en hjärtattack av ruschen.
Väl framme i jakan så tog vi tåget hem till farmor&farfar för en liten fika och småprat. Dumlekakor is the shit! Vi var där i ungefär en timme innan det var dags att bege sig till skolan igen, för dagens sista lektion (halv fyra) aktiekunskap. Onödig lektion som varade i ungefär tjugo minuter.. 

Och nu sitter jag här och försöker fördriva tiden på bästa sätt utan att hungra ihjäl. Ikväll serveras mammas underbart saftiga och goda kycklig, can't wait. Känner lukten upp till övervåningen. Omg omg, jag svälter... PUSS

HEMSKA MÅNDAG

Hej! Då var måndagen avklarat, första dagen med nytt schema. Som sagt är det nya schemat hemskt och jag förstår inte hur vi ska överleva eller hur de som gör scheman tänker när man inte har några raster på hela dagen (?) Var nere på expedition idag också och fixade mitt schema, för som vanligt är det alltid något fel på mitt. Men nu är allt ordnat, förutom NkB lab-grupper. Vet inte riktigt vart jag ska vara men det visar sig imorgon.

Ingen vila, ingen ro. Plugg dags nu! Har MaB, RäA, SvB, EnB, FeB & NkB den här veckan. Omg, hur ska jag hinna? Dags att sätta igång. PUSS


YOU'RE MY SUN

can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

make up you're mind, come to your decision
do you want me or not?
cause if you don't I try to go on with my life
but no one compares to you
If you're beautiful, I'm the opposit
no doubt, true love comes from the heart
you like those other guys who's running after you
the question is, do they love you for real?
can you tell me what i should do
everything I do, I do anything for you

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

we need to cross the ocean of misunderstanding
and talk deep into our hearts
we need to sort out all our complications
and find out who we really are

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me, makes me believe

MAGEN SKRIKER EFTER MAT

Lördagen har redan sprungit iväg och vi har inte gjort någonting idag. Bakisdag med andra ord, bara deg. Middagen är på gång och det blir en salig men troligtvis väldigt god blandning. Hör hur magen pratar med mig..
Film, onyttigheter och mys ikväll. Underbart! PUSS


OTÅLIG VÄNTAN

Snabb uppdatering. Sötnos väntar otåligt på mig. Vi ska hem till Roger och mysa. Ullis ska med och sedan kommer även Emil och några till dit. Vet inte vilka alla är, men jag lär väl göra det efter kvällen.

Måste rusa, PUSS

PÅ LANDET

Hallå! Kom hem till sötnos för ungefär tjugo minuter sedan efter en farlig cykeltur hit, men jag överlevde..
Han fick precis sina klappar och jag fick ett gott skratt och en sne blick, precis vad jag hade förväntat mig!
Nu ska vi göra annat, kanske väcka Ullis så vi kan spela tvspel. PUSS

En hälsning till Jen från åkern!


Såhär ser det ut utanför fönstret, hihi!


FRIDAYY

Godmorgon (?)
Fredag idag, vilket betyder helg och Uppsala. Dock kommer jag inte få så mycket helg eftersom jag har prov nästa vecka så jag måste plugga som en jude, kul liksom... Men ska få mysa med sötnos så jag är glad ändå, var en och en halv vecka sen sist jag såg honom :((((

Jag och Jen fördriver tiden i en av skolans datasalar. Vi har 55 minuter att spendera så jag ska göra det på bästa sätt, texas hold'em på facebook. Det var väldigt länge sen och jag tänkte passa på medan jag sitter vid en dator som inte hackar så mycket eller är så seg. Det det blir nog bra!

Direkt efter skolan ska jag ju som sagt till Uppsala och möta upp kusin. Så det blir inga mer inlägg förrän imorgon kväll om jag lyckas sno datorn från Sam. Trevligt helg! PUSS

SISTA ORDET

Dagens sista inlägg då. Känner att jag måste sova snart så jag är pigg imorgon. Såg på schemat att det är labb 8.40, så jag måste upp tidigare än väntat. Fan! Men jag och Jen brukar har ganska roligt på labben, håller tummarna för att vi får skära i hjärta eller liknande hihi. Det är vidrigt, men konstigt nog njuter jag av det..(?)
såg att vi fått våra nya scheman också. Bokstavligt talat; Schemat suger! Blev av med alla sovmornar och långa lunchraster och ändå slutar jag senare än förra terminen. Vad tänker tanterna på expedition med? Inte hjärnan i alla fall..
 
Efter skolan imorgon bär det av direkt till Uppsala. Så alla vuxna; Lås in era barn för här kommer Fia! (låter som att jag är en pedofil, men så är icke fallet!) Can't Wait!
Först ska jag träffa kusin en stund och sedan ska jag möta upp sötnos och åka hem till honom. Mys! Dock är jag lite rädd för att sova där nu efter att han försökt skrämma upp mig med massa spökhistorier. Ska sova med ett öga öppet. Hörs imorgon kväll! PUSS

 


MED FACIT I HAND KLARAR JAG ALLT

Sådär ja! Då var kvällen plugg färdigt (?) Haha skulle inte ens kalla det det. Gjorde matteläxan vi har tills på måndag, facit is the shit säger jag bara, och sedan så läste jag två hela sidor (!!!) i rättskunskapsboken om lagar. Booooring! Är redan trött på pluggandet, dock måste jag plugga ikväll och i helgen om jag inte vill sitta och gråta kvällen innan för att jag inte fattar något.

Sitter nu och funderar på om jag ska ta en långdusch nu eller senare ikväll. Blir en dusch nu faktiskt! Passar på medan ingen vill prata med mig på msn (ovanligt). PUSS



UPPE MED TUPPEN

Godmorgon!
Jag var uppe tidigt imorse, en sak som inte är så vanligt när det gäller mig. Har inte ens något smink (what's up with that liksom?) Kom tio minuter försent till spanskan, men jag kom i alla fall. Jag var grym och gjorde allt som skulle göras och lite till.

Nu är det Info & Layout, känns som att det var år och dar sedan vi hade det sist. Kanske var så? Såg precis min lärare Bigge Mange gå förbi, och jag kunde inte låta bli att skratta. Under jullovat har hon skaffat sig en ny frilla, haha.

Slutar klockan ett idag senast för min engelska lärare är inte här idag heller. Antingen så har hon fastnat i hissen eller så har hon ryggproblem. Skönt är det i alla fall! Men nu börjar lektionen, fullt fokus på Bigge! PUSS

WEDNESDAY

Hej! Onsdagen avklarad, check. Nu är det bara torsdag och fredag kvar, sen är det helg igen(!) Känns som denna vecka gått väldigt segt, eller är det bara jag? Vi höll ut dagens två sista timmar på företagsekonomin och pluggade stenhårt (seriöst), alla rätt på provet eller? Skulle inte tro det va, så virrig och komplicerad som vår lärare är. Men det är bara att göra det bästa av situationen. Btw hoppas Sara satte eld på biblan när hon vred på elementet, haha..

Nu är det dags för, jo vadå? How I met your mother, otippat? Inte direkt.. Hörs imorgon! PUSS

WHOA OH

Livet är som en berg- och dalbana.
Det är roligt, tills du spyr.

Jag tror jag har spytt nu.

NO COMMENTS

Dålig dag. Dålig dag. Dålig dag.

HOW I MET YOUR MOTHER

Det blev inget pluggande idag, det blev ingenting egentligen. Bara dega, men det behövs ibland också. Framförallt om man ska klara av måndagarna. Tror inte jag kommer klara av den ändå, men vi får se. Ska upp tidigare än vanligt för att gå med Sara till umo, cause I'm such a good friend (!) så jag ska avrunda min söndag nu. Bara ett avsnitt till sedan blir det sova för mig! Har snart sett hela säsong ett av How I met your mother. Så bra! Ny drog! Tur att jag har några säsonger till, så jag överlever. Godnatt! PUSS


SÖNDAG

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen, är väldigt chockad över att jag kunnat sova så länge. Men det var skönt att få sova ut ordentligt, så man är relativt pigg imorgon när skolan börjar på riktigt. Vi hade ju en mjukstart redan i fredags. Funderar på om jag ska plugga lite idag, för vi har två prov om en vecka. Vilken dum lärare lägger proven direkt efter lovet? Hata... Företagsekonomi också, som man inte fattar ett skit av. Vi får se om jag orkar öppna boken.

How I met your mother nu, PUSS

VÄGEN BLEV TILL ETT STUP

Allting är inte mitt fel, jag vet det.
Jag försöker nå fram, men blir avklippt på vägen.


SLÅENDE DUMHET

Godmorgon!
Jag och Jen upptäckte största tabben när vi kom ner imorse och såg tidingen liggandes på bordet. Det var inte Maud som dansade igår, det var Gudrun. Vad är egentligen skillnaden på de två tanterna? Haha.. Tabbe i alla fall!

Jen har precis dragit, hon skulle övningsköra. Så nu sitter jag i min säng och har bara en sak i tankarna; Vad ska jag göra idag? Ingenting slår mig. Sötnos ville inte komma ikväll heller så jag får sova ensam. Ensam i min kyliga ensamhet..

Fia ska göra bättre saker än att sitta på sängkanten och skriva nu. PUSS

 
Lite lika är de ju i alla fall, eller?

 


JOHN BLUND

Nu välkomnar vi John Blund att få vara med på vår lilla sleepover. Jag antar och hoppas att vi ska sätta på en film att snarka ikapp till efter cirka femton minuter, låter som mig det eller? Hell yeah!

Sleep tight, PUSS

EXOTIC NIGHT

Godkväll! Har precis bäddat ner mig i min röda kärlekssoffa med Jen. Let's Dance är på tv och det ska jag behöva kolla på i två timmat (hjälp mig!), men det kanske inte är så dåligt trots allt. Vad vet jag? Borde väl heja på Elin för att Jen gör det (?) men jag kan inte låta bli att ge Vickan och Maud lite support! Go lebben och näringstönten!

I pausen ska vi ner och fixa iordning lite 'snacks'. Lite frukt och glass kommer sitta fint i min feta mage. Talk to u later! PUSS

Jag längtar efter dig<3


NYTT ÅR BETYDER NYA TAG

Nu är det dags att ta tag i detta igen. I och med att skolan började idag så kommer jag få en vardag med rutiner och där kommer då bloggandet ingå. Även fast jag inte skriver något intressant så är det ändå skönt att få skriva av sig en eller flera gånger om dagen. Men några guldklimpar ska jag nog få till tycker jag!

Ikväll, fredag, så bjöd jag hit Jen för Let's dance (offrar mitt liv för att hon ska få se på det programmet), mys och fruktsallad. Hoppas hon kommer tidigt så vi slipper gå ner till Konsum när isbjörnarna börjar titta fram. Kan inte förstå vart denna kyla kommer ifrån (?)
Jag ska väl sitta här och vänta på att Jen ska titta in i stugan. Oh, fuck! Nu lovade jag henne massage också, pain for me...

Två och en halv män ropar, see u later! PUSS


I mina ögon är du vacker. Sam <3


RSS 2.0