Öregrund here I come!

Snart är det dags att åka. Har precis packat färdigt och som vanligt så fick jag knappt igen väskan och var tvungen att ta en extra påse på sidan. Det blir säket bra ändå, om inte mamma klagar på att jag har för mycket som vanligt.

Ha det bra hemma, puss!

 

Landet idag

Hej! Har varit vaken ett tag redan, sedan halv elva faktiskt. Har duschat, ätit frukost och sprungit runt och letat efter min klocka som varit borta i två dagar. Var helt bombsäker på att jag hade glömt den hos Jennifer, men så var inte fallet. Den låg i mammas badrum ;s Nu kan jag i alla fall andas ut, mamma hade inte blivit glad om jag tappade den. Svindyr från quicksilver. *Stolt*.
När jag skrivit klart detta så ska jag bädda sängen, eller jag ska ta ut lakanen för den ska upp till landet. Min säng kommer imorgon äntligen! Sedan kan du sova hos mig hela tiden Jennifer... Ska väl också packa ner lite kläder och nödvändiga saker som jag kan överleva på i helgen. Merit here I come. Våldgästar huset och gå Samme på nerverna. vilken bra helg det kommer bli haha. Kommer hem på lördag eller söndag beroende på väder. Jag antar att jag inte kommer skriva så mycket, men något inlägg kan jag nog fixa. Nu måste jag börja slava för mamma, så jag får åka någongång. Skriver igen innan jag åker. Puss!

Outlet och Twilight

Hej, mitt inlägg imorse gick inte att publicera. Jag har ingen aning om why, men det hamnae bara i utkast hela tiden. Idag var jag i alla fall med Jennifer på Outlet och Ikea. Ingen av oss hade pengar för att handla något så vi gick bara ett varv runt Outlet och sedan gick vi till Ikea och köpte en korv. På väg hem åkte jag förbi pappa för att hämta cykeln, men då fastnade jag där med Robert. Vi kollade på Twilight och så. Sen var det bara att hoppa på cykeln att trampa hemmåt i mina tighta jeans. Nu ska jag väcka mamma, vill ha mat!


I saw you

Hej! Vinkade av twinsen och Jennifer för en liten stund sen bara. Vi kollade på saw, och jag var inte räddast i soffan. Faktiskt så var jag inte ett dugg rädd eftersom att jag redan sett den två gånger. Dock hatar jag när dockan kommer cyklande.. Twinsen kollade inte alls, båda satt bakom en varsin kudde så jag och Jennifer var tvungna att förklara filmen för dem. Har som mål att se alla fem i sommar, vi får se hur det går.
Aja, nu ska jag kolla på law and order en stund och sedan sova gott (förhoppningsvis utan mardrömmar).

Cykeltur

Snart är det dags för mig att sätta mig på cykeln och trampa till jakan för att plocka upp Jennifer. Om jag ens kommer fram haha. Sedan ska vi direkt till nya huset och vara hundvakt och packa upp kartonger. Hörs senare!

It's time

Klockan är nu midnatt och det är dags att se på CSI Miami. Efter det så ska jag sova men jag skriver imorgon bitti. Så vad händer imorgon? Jo, jag ska flytta till Villastan. Eller ja, min pappa ska det. Så vid halv ett så ska jag cykla till jakan och hämta Jennifer (beach 2010 here I come!) sdan ska vi försöka ta oss till nya huset. Enligt smhi så ska det bli sol imorgon dessutom så man kanske får sitta i solen en stund och njuta. Hope so!

Aja, skriver imorgon efter frukost. Puss!

TV kväll

Ligger just nu och kollar på Mean girls på tv4. Filmen är inte speciellt bra, men den är underhållande. Och om två och en halv timme är det CSI Miami, can't wait!


Stockholm quality outlet

Godmorgon, vaknade av väckarklockan idag. Det var väldigt tungt att försöka ta sig upp ur sängen, men nu är jag uppe och har precis ätit frukost. Väntar på att Jennifer ska bli klar så jag kan gå till tåget. Vi ska till Outlet och jag ska byta en tröja på Peak som var för liten.
Får se vad som händer ikväll. Någon som vill leka? ^^

Nattliga problem

Godkväll eller godnatt kanske? Vad säger man vid den här tiden?
Har precis kollat på en film, men den sög balle så orkade inte ens kolla klart. Den är inte värd att finnas på min dator så ska radera den direkt. Istället ligger jag och väntar på CSI som börjar om ca 10minuter. Men jag kommer säkert somna som vanligt. Kämpar för att vara vaken tills det börjar men när första reklamen kommer orkar jag inte vänta och då stänger jag av.
Aja, ska inte skriva en bok om mina nattliga problem. Hörs när jag vaknar!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!


It's my lucky day

Ja, det kan man nog kalla det. Mamma har rensat garderoben vilket betyder att jag får massa kläder (!!!). Och idag blev det a lot. Nu kanske jag kan spara lite pengar som jag i vanliga fall lägger ner på kläder. Fick även ett par shorts från Peak, skit snygga! Men dem fick jag redan i fredags.


5 koftor, 2 boleros och 12 tröjor.

Deprimerande

Man blir ju lite deprimerad när man ser väderprognoserna. Vart är sommarvärmen och solen?


Dagen efter

Precis som jag trodde så regnar det idag. Vart är solen? Jag gör ingenting alls just nu, kollade precis på Rasmus på luffen som gick på tv4. Måste egentligen till jakan och Outlet för att byta en tröja och köpa en present till pappa som fyller år imorgon, men vädret lockar inte så mycket som sagt.

Aja ska gå ner och ruttna i soffan igen, puss!

Skolavslutning 2009

Den sög rent ut sagt. Fanns ingenting bra med den, förutom att jag var så snygg kanske (?). Gick bara runt ute och lodade och ville sova redan vid fyra på dagen egentligen. Och ändå är jag fortfarande vaken!? Det är bara för att jag såg att CSI börjar kvart i tre, så jag ska försöka underhålla mig tills dess. Fast jag tvekar på den saken, för mina ögon är så tunga just nu. Vi får se.. Orkar i alla fall inte skriva mera nu, godnatt!


Slut på skolan!

Äntligen sommarlov. Dock kunde det inte börja sämre än med spöregn. Men solen kommer väl snart igen får man hoppas..

Är just nu hemma hos Jennifer och ikväll ska vi träffa Pat och några andra tror jag. Hoppas det blir lyckat. Skriver imorgon, puss!

Dagen innan

Godmorgon!
Vaknade för bara några minuter sen och har hunnit duscha. Om ca 40minuter ska jag gå till tåget så jag får stressa lite nu om jag ska hinna med allt. Ska ju till Viksjö och fixa lite och sedan till skolan och äta lunch. Hörs sen!

Generation fett

Dags att stänga av datorn och ska kolla på generation fett. Väldigt kul att se på dessa feta människor, då känner man sig så smal. Haha.. Halv tolv ska jag se CSI Miami, hoppas jag fortfarande är vaken då!
Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett, onödig lektion för vi ska bara snacka betyg. Men mig skadar det inte att gå dit en timme. Innan ska jag till Viksjö och möta upp Jennifer och Sara, sedan ska vi till skolan och äta för sista gången denna termin. Hoppas på god lunch bara.
Men nu säger jag godnatt <3


Härligt feta tjejer, om man ändå såg ut som dem. ^^

Mååååååååål!

Underbart Sverige! I andra halvlek släppte allt och tre bollar i mål efter bara några minuter spelade i andra. Det är fotboll! Underbart att titta på och man kan vara glad över att man är svensk.
Sverige-Malta 4-0!


Eyecandy..

Kom igen Sverige, kom igen!

HEJA SVERIGE! 1-0 i första halvlek, håll i detta nu!

Sveriges flagga

The sound of rain


I did it!

.. I actually did it. Haha jag pratade med Roberts pappa Hal som är amerikan. Jag sa några fraser på engelska och alla runt matbordet bara gapade. Jag är så modig!

Dags att sova för mig, så jag får sova ut. Börjar halv ett imorgon, jippi. Men det är typ bara betygssnack så kommer bara sitta och vänta på min tur. That sucks... Godnatt!

Åt helvete

Hej! Redovisningen gick åt helvete helt enkelt. Fyfan alltså.. Haha. Aja, orkar inte bry mig. Bara tre dagar kvar!!!!!!

Mår mycket bättre nu och är troligtvis frisk imorgon igen. Ligger i sängen och kollar på Tyra Banks show. Hörs sen!

Nervvrak

Hej, redovisning snart. NERVÖÖÖÖS!


Sjuklingen klagar

Min dator har varit väldigt seg denna morgon, så jag hinner inte skriva så mycket. Ska gå ut och bli ännu mer sjuk om 3 minuter. Typiskt min otur, sjuk dagarna innan skolavslutningen... Och när jag vill ligga hemma måste jag till skolan och ha betygssnack, redovisning och prov. ARGH!

Fixat och klart

Tjabba! Ligger just nu och tar det lugnt i sängen. Har jobbat som en kossa sedan halv sju. Har så jävla ont i ryggen just nu känner jag. Packat upp alla flyttkartonger, städat och fixat. Så duktig jag är, och jag hittade massa skit som vanligt. Men det känns skönt att ha det gjort, nu är det bara min stora sköna säng som fattas.

Imorse ringde Erica och väckte mig, lite tidigt tycker jag haha! Vi drog in till stan och gick i några timmar, mycket trevligt. Dock är jag väldigt trött, undra varför?

Idag har alla Robert namnsdag, vilket är typ alla! Grattis..


Godnatt!

Dags att sova nu kanske?

Studenten 2009

2009-06-05

Först vill jag bara säga grattis till mina bröder och min kusin till studenten. Victor, Robert och Caroline!
(Tyvärr har jag ingen bild på robert just nu)

 


Efter vi hade varit och kollat på utspringet så drog alla hem till pappa, och så kom massa släkt och vänner. Det blev värsta partyt och jag hade skit kul! Tyvärr blev jag lite av en barnvakt och sprang och jagade alla småttingar som var där. Runt nio tiden drog jag till jakan och mötte Jennifer och Pålle. Vi drog hem till honom en stund, sedan drog vi till Träffen på någon lame "fest". Men det var ganska chill ändå. Vid tretiden följde jag med Andreas hem och sov där.
Nu sitter jag här och väntar på middagen, sedan ska ajg iväg till jakan och möta Jennifer igen. Vet inte riktigt vart vi ska men det märker vi.

 

Ledig imorgon

Att börja med en inledning är bra, för då vet folk i alla fall att man har börjat.
Dags att stänga av datorn snart. Men jag ska inte sova förrän typ ett. Måste kolla på CSI Miami och imorgon är jag ju ledig så det passar perfekt. Skriver imorgon, puss!


Lång dag i regnet

Hej, äntligen hemma efter en lång dag ute i regnet. Var först inne i stan och mötte upp twinsen och var en stund med dem, sedan drog jag och Jennifer till donken och satt där i två timmar. Vi var tvugna att vänta på att hennes kusin hade shoppat klart.. Och sjävklart då så missade vi tåget till Handen och fick vänta på nästa. (Apropå tåg, så påväg in till stan sätter sig en tant bredvid oss som luktade svett och bad böner. Vi skratta tills vi dog!) Väl framme i Handen så drog Jennifer iväg och jag satt själv på en läktare och kollade på småbarn som spelade typ rugby. Sedan fick jag träffa Jossan också, så långt mellan gångerna så det var trevligt!

 

Och med dessa bilder avslutar jag detta inlägg. Hejs! <3

Det regnar i Stockholm idag!

Hejsan! Vädret suger, men konstigt nog är jag glad ändå. Försov mig imorse men hann ändå till lektionen, så grym som jag är. Slutade även halv 12 för att treorna ska ha studentlunch. Matte som sista lektion och jag fick veta mitt betyg, MVG ffS!
Nu sitter jag hemma hos Jennifer och skriver. Hennes bebis är ju tillbaka äntligen, så jag måste ju också inviga den. Vi håller på att laga mat eftersom att lunchen i skolan är inställd och jag inte ätit frukost. Makaroner och hotdogs, smaskens..

Ska ner och hjälpa till att duka nu, sedan ska vi in till stan med twinsen. Tror även att jag följer med Jennifer till Handen när hon ska skriva kontrakt med Vändelsö och så. Sedan kanske även en tripp till Bromma och möta upp Jennifers kusin (min kusinkusin typ) haha.. Ska ta några fina bilder som jag kan lägga in sen också. Hörs senare, puss!





Winnerbäck is the shit!

Refrängen mellan verserna

Hej! Igår hann jag inte blogga tyvärr för att jag flyttade. Så nu bor jag hos min mamma permanent. Jag har dock några saker kvar hos pappa som ska hämtas, men jag funderar hur jag ska få plats med alla saker. Haha hade åtta flyttkartonger med mig igår, och det var inte allt. Får inte ens in alla kläder i garderoben, oh my god! Dessutom hann jag också med en sväng till Outlet och Skopunkten med mamma. Testade massor med skor, men antinger var de för höga eller fula. Dock kom jag hem med en påse i alla fall.

  
  


Idag har jag gjort min bokrecension på engelska, grym som allt annat! Sedan har jag finslipat lite på min geografi, ska redovisa på torsdag (är fett nervööös!). Sista timmen har jag pakat upp några saker till, men tyvärr gick det inte så bra. Har hela rummet fullt med kläder och saker. Ska fortsätta imorgon och resten av helgen också.

Men nu är det dags att tänka på refrängen, tidig morgon imorgon. Håller tummarna för att jag kommer upp överhuvudtaget. Puss!

Solen skiner, sura miner

YO! Idag var jag och Jennifer coola och skolkade som vanligt, men denna gången från bilden. Vi missade bussen och då orkade vi inte springa till skolan. Sedan ahde vi ingen engelska heller så vi slutade typ elva, men inte visste vi det.

Efter skolan så stekte jag i solen stund, sedan följde jag med styvmor ut på en långpromenad med hundarna. Väldigt skönt att röra på sig, hoppas jag fick lite färg samtidigt!

Men nu ska jag skriva en bokrecension på engelska, ARGH!

RSS 2.0