Helgen i bilder

Hej! Det har varit en lång helg för min del och jag har inte haft tid att skriva. Var hosJennifer i fredags och hos mamma resten av helgen och varit barnvakt och solat som en gris. Konstigt nog så har jag fått lite färg, tänka sig.. Aja, orkar inte skriva allt som hänt så jag lägger in några bilder istället.

  
   

Solig fredag

Solen skiner och jag ska snart gå till jakan och sätta mig på bussen till Jennifer. Är jätte hungrig så jag hoppas att fruktsalladen är klar tills jag kommer dit. Vid fyra ska vi in till stan och kolla lite. Skriver när jag kommer hem ikväll, puss!

Blödande hjärna och presenter

Just nu är jag så deppig. Dels för att det regnar och jag vill sova, men framför allt för att jag har suttit med min uppsats i nio timmar och inte kommit någon vart. Dessutom ska den vara inlämnad om tre timmar, oh my fucking god!
Bäst att jobba på tills hjärnan börjar blöda. Jag har satt en egen deadline på klockan tio, kan jag klara det?

Imorgon är solen tillbaka och jag och Jennifer ska sola. Vi har en lektion imorgon bitti men orkar inte gå på den. Vid fyratiden ska vi in till stan och kolla på presenter. Jag hatar att köpa presenter, det finns aldrig något billigt och bra. Sedan kanske man ska säga hej till Samme också som är på besök i Stockholm. Vi får se om han lyckas övertala mig haha.

Back to my school essay, puss!

Juno

Sitter just nu i datasalen och svarar på någon utvärderingsenkät. Ska snart ner till klassrummet och kolla på filmen Juno.

Hörs senare!

Godnatt!

Jag klarade dagen galant, och fick mycket gjort. Bara tre lektioner imorgon (prov på samhällskunskapen). Men det ska regna, fuck. Sedan är jag och Jennifer "lediga" på fredag så det ska bli skönt att få vila lite. I helgen är det fullt upp; på lördag ska jag vara barnvakt och norrlandskusinerna, det ser jag fram emot. Och på söndag ska jag troligtvis flytta till mamma.

Men nu ska jag sova i några timmar innan jag ska upp igen klockan sex. Oh my god.. Godnatt!

Utbrott eller inte?

Godmorgon! Det finns ingen sol idag så idag är mitt humör lite halvdant. Dessutom så är första lektionen svenska vilket inte gör saken bättre. Vi får se hur jag klarar mig undan ett utbrott...

Snart går jag på autopilot

Nu ska jag sova efter många timmars pluggande. Det känns som ett evighetsarbete som aldrig tar slut. Aja, på torsdag är det över (+ att jag ska redovisa det också). Efter det ska ajg bara släppa allt och gå på autopilot resten av tiden som är kvar.

Imorgon börjar jag kvart över elva, så jag skriver väl innan. Godnatt! <3

Måste läsa..

.. min engelskabok. Den är jätte ointressant och dålig. Men har inte tid att skriva. Puss!


Sämsta låtarna

Måste bara få säga en sak;

Fairytale och svennebanan är världens sämsta låtar!

Du är ful ful ful

Om jag floppa eller toppa mitt resultat på np i matte är fortfarande oklart. Hihi.....

Var uppe klockan tio redan och gick ut och satte mig i solen en stund och åt frukost och så. Det är så varmt redan och jag är fortfarande lycklig! Dock har jag inget smink så jag är ful idag, but scew it!
Ska gå om tio minuter typ så jag slipper stressa till skolan, så nu ska jag väl sätta mig i solen och vänta tills klockan blir halv. Puss!

Flopp eller topp?

Jag var nyss inne på min skolmail och kollade hur det gick för mig på nationellaproven i matte. Det stora frågan är då; vad fick geniet? Det tänker jag inte avslöja förrän jag har fått veta Jennifers resultat. För jag vet att hon läser min blogg, suck on that!

Nu ska jag sova och ladda inför min joggingtur imorgon bitti. Har nämligen sovmorgon till tolv. Hörs när jag vaknar, puss!

I'm happy

Woowow, vilken härlig dag!
Solen skiner igen och jag är lycklig. Även fast proven kommer på rad så är jag glad. Kan det bero på att det bara är tre veckor kvar? Underbart!
Har hunnit sola lite idag, dock får jag ingen färg så är fortfarande lika blek. Men det ska jag försöka bygga upp vart efter. Har även haft muntliga nationella i engelska, och det gick som en dans på rosor. Vi var grymma och det känns väldigt skönt.

Nu är det fullt fokus på geografi och inget annat. Puss!


Måndag 25maj

Godmorgon, dock inte så god när man är uppe innan sju och inte vet om man har en lektion 8.20. Så jag valde att skippa den och börjar inte förrän halv 10, vad ska man göra fram tills dess?

Dagens viktigaste är att hitta min lapp om geografiarbetet. Måste verkligen hitta den så jag kan skriva klart mitt arbete, som ska vara färdigt på torsdag. Sedan måste jag även ut och röra på mig, en långpromenad i skogen med hunden lockar väldigt mycket. Beror på om jag har tid, annars ska jag ut och springa. Men vi får se hur det blir, bara jag hittar den satans lappen!
Nu ska jag se på tv, och om en timme ska jag gå. Hörs senare, puss!

Sola

Har ingenting att göra så nu ska jag ut och sola.

Solen is back

Tjena, var uppe redan vid tolv även fast jag somnade runt fem. Har redan hunnit kolla på två filmer idag, vi får väl se om det blir någon mer. Men jag har tyvärr redan sett alla jag har så..

Solen är äntligen här, har inte sett den på hela helgen så ska ut och njuta lite. Sedan ska jag dammsuga huset igen. Puss!

Nu ska jag sova

Hej, nu ska jag gå och lägga mig.. Skulle egentligen gå och lägga mig vid tolv, men då smsade Andreas och fråga om han kunde komma över. Och så snäll som jag är så lät jag honom. Vi kollade på film och slogs haha, och självklart så förlorande jag...

Hörs igen när jag vaknar <3

Spökhus

Godmorgon,

I natt kunde jag inte sova för jag trodde att det var någon som smög runt i huset. Som tur var var det bara min katt, men jag var så rädd så jag kröp upp i hörnet på sängen med nallen i knäet. Till slut somnade jag med tvn på och mobilen i handen haha.

Det regnar, vilket gör mig på depp-humör. Dessutom orkar jag inte göra någonting då, så då känner jag mig lat och äcklig. Ingen kul känsla, så nu tänkte jag vara lite duktig och plugga. Har ett jätte arbete i geografi som ska  vara inne på torsdag. Dock glömde jag instruktionslappen i skolan, så jag får improvisera lite.

Hörs senare, puss!

Cry baby

Har precis kollat klart på Raise your voice. Jävligt bra film och jag grät som en liten bebis. Älskar sådana filmer man kan gråta till, så skönt att bara släppa allt. Innan dess kollade jag på Happy feet, så jävla gullig! Har sett båda filmerna flera gånger, men jag kan bara inte få nog av dem haha.

Men nu börjar det dra ihop sig för sängen, godnatt!

Soffpotatis

Hej! Igår var jag med Andreas. Vi kollade på film och så, haha. Det var roligt. Kom inte i säg förrän runt halv två och vid fyra vaknar jag av att min fulla brorsa kommer in i mitt rum och hoppar i min säng. Och inte nog med det så satte han på musik på högsta volym och somnade.. Självklart fick jag gå upp, fly förbannad, och stänga av skiten. Till slut somnade jag igen och vaknade kvart över tolv, väldigt skönt. Sedan dess har jag bara legat i soffan och kollat på film, bla. Twilight. Den var helt okej faktiskt, dock inte "fantastisk" som alla beskrivit den som.

Ikväll har jag inga planer alls, om ingen hör av sig. Vilket troligtvis inte kommer att hända haha. Aja, skriver senare. Puss!

Fröken duktig!

Idag hade jag sovmorgon till elva, jätte skönt. Men jag tog bussen till skolan för att det var alldeles för varmt för att gå, hela 20 grader! Första lektionen hade vi spanska och vi fick veta våra betyg från nationella och vart vi ligger. VG eller!? Så jävla stolt, VG för en halv termins presterande.
Vi fick även skippa geografin och gå hem och jobba med den, så jag och Jennifer tog en tripp till jakan och köpte kakor och risifrutti. När vi kom tillbaka till skolan och skulle ha datorkunskap så funkade inte datorerna så då fick vi gå hem. Bra jobbat!
När jag kom hem så tog jag fram dammsugaren direkt och städa hela huset. Såg ut som ett bombnedslag så jag var tvungen att fixa lite. Ni kan kalla mig fröken duktig!
FF FF FF! FF hela helgen och jag ska njuta! Inga hundar dessutom så det är bara katten som ska matas. Lovely!

Men nu ska jag duscha och sen äta, puss!

Min vanliga otur

Hej, både proven idag gick bra (till slut). Hade som sagt datorkunskapsprov, men fucking datorerna funkar ju inte. Så det tog 30 minuter för mig innan jag till slut kom in på word, efter att ha bytt dator och så. Men det tog bara 20 minuter att göra provet.. Typiskt min otur! Apropå det så fick jag brännmärke på knäet på idrotten. Satan vad ont det gör..
Klockan är mycket nu, tiden går snabbt när man äter haha. Ska snart fixa mig, sen säga godnatt. Puss!

Prov

Back on track! Nu är det datakunskapsprov, wish me luck!

Sämst

Sämsta matchen, pinsamt!
Är på världens sämsta humör just nu, så ska sova. klockan åtta i skolan imorgon och skriva nationella. Helvete!

Helvete

Sämst kväll. Datorn fuckar sig och djurgården ligger under.......

Back in business!

Home sweet home, som man brukar säga.
Jag är hemma och jag lever fortfarande. Helgen har varit great (förutom söndag morgon, pain!).

Fredagen började med skola, sedan hem till Jennifer och lämna all packning jag hade med mig (och det var a lot!). Sedan var det bara att hoppa in i bilen och bege sig till Munktorp i Köping på pensionärskalas. Massa kakor, läsk och tårta haha, det var väldigt gott och roligt faktiskt. Kanske för att vi barn satt inne i köket själva? Vi svängde förbi Maxi stormarknad på vägen hem och köpte frysta bär så jag och Jennifer kunde göra sorbet. Sedan blev det kisstop på donken också.
     I lördags, hör och häpna, så var jag och Jennifer ute och sprang. Sedan körde vi ett styrkepass i solen. Snacka om att jag var tvungen att skriva till pappa och berätta! Inte nog med det, vi cyklade dessutom 2 mil på kvällen, fram och tillbaka till farmor och farfar. Jag är så bäst! Vi bakade äver choklad fudge, men vi misslyckades så det blev typ kola. Men gott var det!
     I söndags vaknade jag av att jag hade ont i magen, och snacka om att jag hade det. Jag hatar fittmensvärk! Låg inne i badrummet och skakade som ett asplöv och hyperventilerade samtidigt som jag försökte ringa till mamma. När jag hade kommit hem så gick det över, och jag satte mig och målade staket med mamma resten av dagen. 

... Och nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på walking in memphis. Så fucking bra, ny favorit! Ska snart packa ihop lite saker och åka till mamma för att äta lasange. Yummie, har suktat efter den i flera veckor. Måste även plugga så jag tar med mig datorn dit!

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, så detta får räcka. Puss!

  

Flyttar i helgen

Har varit väldigt aktiv denna kväll och gjort en del på mitt avslutande arbete i geografi. Det suger hästballe men det är något som måste göras, så jag får väl bara 'ta mig i kragen' och göra jobbet. Har kommit en bit på vägen så en liten tröst är det väl.

Imorgon flyttar jag till Jennifer över helgen och kommer inte hem förrän på söndag. Eftersom hon inte har någon dator så kan jag inte heller uppdatera, så det får bli på söndag. Vi ska chilla som fan, och farmor och farfar joinar oss. Vi ska ut och springa på lördag morgon, och sedan ska vi glassa i solen (om det blir någon) med hemmagjord sorbet, och schlagerfestivalen på kvällen! Jag är fett taggad för att se Malena..
Aja jag får berätta helgens händelser på söndag kväll. Jag kanske hinner skriva imorgon innan skolan, annars hörs vi på söndag. Puss!

Torsdag 14 maj

Hej,

Idag är det torsdag vilket betyder att det bara är morgondagen kvar innan man kan ta det lugnt och njuta av helgen.
Just nu ligger jag i sängen och skriver en uppsats, eller vad man nu ska kalla det, om Tunisien och Libanon. Man ska jämföra och shit och sedan redovisa inför klassen (PANIK!). Jätte roligt verkligen ^^.

I vanliga fall brukar jag få panik såhär när helgen, vad ska man göra liksom? Men inte today, redan uppbokad! Jag och Jennifer ska åka med farmor och farfar till Kolbäck och leka bönder imorgon. Kommer bli awesome, kanske lite flashbacks från Kreta? Kanske till och med blir ett stopp på godisbutiken också, en av Sveriges största (som alla heter nu för tiden för att få kunder). Fast jag bantar som vanligt, satan också!

Aja, nu ska jag avrunda mitt arbete och sedan ska jag ut och springa med hunden. Puss!

Fuck på rubbet

Fuck myter, fuck internet, fuck svenska, fuck fuck fuck! Nu har jag suttit i tre fucking timmar och letat efter myter om kändisar utan resultat. Står inte ett jävla skit på internet och jag är så jävla irriterad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kommer verkligen få raseriutbrott imorgon på svenskan om hon börjar klaga på mig. Hon kan fan inte begära en uppsats av mig om något som jag inte kan ett piss om och dessutom så står det inte något om det på internet. Helt fucking omöjligt...



Fuck allt just nu, godnatt!

Överansträngd hjärna och sura miner

Hej!

Min hemska dag är äntligen över! Tror fan att det har varit det värsta dagen i skoltidens historia.. Började klockan åtta istället för elva med nationella prov i matte, sedan nationella prov i spanska direkt efter. På svenskan skulle vi skriva en uppsats om myter typ, fattade inte. Efter den hemska och långa lektionen så var det prov igen, denna gång i geografi och slutligen sista lektionen; datakunskap.
Matten förväntar jag mig bra betyg, och spanskan borde jag få minst G i i alla fall haha (skitsvårt!). Men geografin var verkligen dålig, han inte skriva klart och jag kunde inte allt. Klart godkänt i alla fall så det är väl tur det.

Inte nog med att vi hade prov eller uppsats på alla lektioner, utan det skulle vara massa sura miner också. Vilket inte gjorde det hela bättre. Jag var otrevlig mot vår svenska lärare, vilket hon förtjänar med sina uppgifter.. OCh vissa andra var sura på varandra och blablabla.. Orkar inte ens ta upp det igen, men vi får se imorgon hur allt utvecklat sig.

Dagen fortsätter inte bättre när min svenska lärare säger att jag måste gör fittgrejen hemma....... Jag dampar satan alltså, och hon är det första jag ser imorgon bitti. Döda mig! Måste väl sätta igång redan nu, så jag kan göra annat sen.
Skriver senare ikväll om jag har något roligare att komma med än detta. Puss!







Min hjärna har gått i konkurs, överansträngd!

Plugghäst!

Har inte tid att skriva, måste plugga! <3


Hallonslush och kexchoklad

Såg att jag glömt att publicera ett inlägg, så jag gjorde det nu. Det är inlägget med rubriken 'Hungrar ihjäl'.

Sitter just nu i datasalen med en hallonslush och en kexchoklad. Jag förtjänar den efter denna dag (plus att jag precis sprungit som en gris på idrotten). Så jävla god! Helvetet är över 16.40 när jag slutar och då ska jag hem, och sedan gå på en lång promenad med hunden. Sedan är det stenhårt plugg hela kvällen (!), tre prov imorgon ju..

Aja, nu ska vi börja. Hörs sen, puss!

Hungrar ihjäl

Jag är jättehungrig som vanligt, men tyvärr har jag redan borstat tänderna och ska snart gå och lägga mig. Ska plugga stenhårt en stund, och med det menar jag kolla igenom lite haha.

Hurtbullen är på gång

Hej! Kom precis hem efter en runda med hunden. Det är sant, jag den lataste människan på jorden, har varit ute och sprungit. Är så stolt över mig själv! Och inte nog med det, jag körde styrka också hoho här går det undan. Kommer troligtvis inte kunna röra mig imorgon, så otränad som jag är.

Ikväll är det plugg som gäller. Måste förbereda mig inför mina nationella prov på onsdag i matte och spanska. Och sedan har jag äver geografi prov på onsdag, alltså tre prov! Poor me.. Men jag kan trösta mig med att jag fick MVG- på samhällskunskapsprovet, wiho! Men nu ska jag chilla vidare innan jag tar tag i saker och ting. Puss!

Imorgon börjar det..

Imorgon är det en ny vecka, med nya mål. Haha vad fjolligt det lät. Men jag ska börja med GI med pappa och försöka bli lite nyttigare och må bättre. Ska även ta hand om hunden så jag kommer ut varje dag. Jennifer är min Skipper också, så det straffar sig att fuska. Shit hur ska detta gå?

Aja, time to sleep! Natti.. <3

Gårdagens bästa

En anfallande elefant springer 40 km/h.
- Amen, det springer jag när jag går!

Seg söndag

Äntligen.. Har inte kunnat komma in på min blogg på hela morgonen, så nu är jag fett irriterad. Dessutom har jag super tråkigt så det gör inte saken bättre.
Har ingenting att skriva just nu, men snart ska jag ut på en långt promenad med hundarna och sedan troligtvis plugga och åka till mamma.

Ha en bra dag, puss!

I stora drag

Tjabba! Kom precis innanför dörren efter en kväll på donken. Drog först till Viksjö vid halv tio och när jag kom dit ville Jennifer till donken. Så vi började traska mot jakan för att åka in till stan, men icke sa nicke! Tåget vägrade gå när vi ville, så vi åka till Kallhäll och gick sedan till Stäket. Kom dit ungefär halv tolv och drog därifrån vid ett med nattbussen. Det var en trevlig kväll i stora drag..

Det är väl dags för refrängen snart, som min pappa brukar säga. Fast jag är inte sugen på att sova, jag vill ut. Men ändå inte, haha va jobbigt det blev nu.. Aja, ska in i badrummet nu för att ta bort smink och allt shit. Hörs när jag vaknar, puss!


Guess who?

 

Maten är dagens bästa!

Hej! Just nu sitter jag och längtar efter maten. Kött, pommes frites, hemmagjord bearnaisesås och sallad. Riktigt gott och jag är så hungrig. Har varit ute och gått på järvafältet två timmar idag, så det kanske inte är så konstigt?
Haha ikväll tror jag att jag ska vara med Jennifer, eller jag hoppas det. Så jag slipper sitta hemma, har ingen lust med det. Men nu ska jag gå ner och stressa lite på pappa, puss!

Igår + idag

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska snart gå in och ställa mig i duschen. Planerna idag är cero så här långt, men ska försöka få tag på Jennifer sen. Hon har äntligen köpt ett busskort så man kan ta sig något vart, wiho! Aja, ska ringa henne sen i alla fall.

Igår var jag i väg till Viksjö för att vara med twinsen. Det vart en mysig kväll med en väldigt lång promenad och massa snack. När det började regna runt halv elva så jag vi in och bänkade oss framför tvn med en popcorn skål i knät. När jag skulle dra hem så träffade jag Jennifer på station och vi snackade lite innan bussen kom.

  
   Måste börja packa snart också, jobbigt!

Viksjö nu

Tja! Skolan var tråkig som vanligt. Ingenting mer att säga om det. Efter skolan gick jag med Jennifer till jakan och träffade sedan Amanda, Erica och co. Mycket trevligt!
Ska snart till Viksjö och träffa twinsen. Vet inte vad vi ska göra, men jag ska i alla fall få med dem ut. Haha hörs inatt, puss!

Min dag beskriven med fem ord

Sista inlägget för idag, torsdag. En sammanfattning av dagen på fem ord; prov, tråka, äta, tråka och äta. Och helgen blir ju inte bättre eftersom att Jennifer ska rymma med någon snubbe och jag blir ensam kvar. Vi får se vad jag hittar på. Har ett förslag; låsa in mig på rummet och äta ihjäl mig på choklad. Jag tycker det låter som en utmärkt idé!

Men nu ska jag snart sova, skriver imorgon. Puss!

En hälsning till Råttan, haha!

Heja Sverige!

Nu är det dags för ishockey. Jag tycker att det är dags för att heja lite på Sverige. Har tyvärr inte sett en enda match haha. Men nu är det kvartfinal, och jag är bänkad framför tvn! Visa vad ni går för nu och spöa skiten ur Tjeckien!

 
Tre Kronor, Sverige, blågul...

Nothing to do

Det regnar fortfarande, och jag som hade planer på att gå ut och springa ikväll.. Är rädd för regn så det blir nog inte av. Får ta det imorgon eller någon annan dag, när det är finare väder.

Nationella gick helt okej! Jag är faktiskt lite förvånad över att jag svarade på allt, men hälften är väl fel som vanligt....

Lyssnar på mina favorit låtar nu igen, jag är helt besatt! Har verkligen ingenting att göra, och plugga är inte ett alternativ! Haha, men vi får väl se vad jag gör. Ska zappa lite på tvn nu, puss!

Skola

Skola nu, nationella prov. Nervöööös! Hörs sen!

Jag tröstäter

Har inte riktigt känt mig på topp idag, därav de korta inläggen. Men imorgon hoppas jag att allt ska vara som vanligt igen.
Dock har jag nationella prov, så jag kommer vara väldigt sur om det går dåligt haha. Men vi får se och hoppas på det bästa.
Har dessutom ätit upp min choklad, tröstäter pga vädret. Godnatt! <3

Can you tell me what I should do?

Jag är helt tom på ord och det enda som snurrar i mitt huvud just nu är massa irriterande tankar. 

Peace out.

Lite mer mm i livet..

Köpte mig själv en godsak på vägen hem från skolan. Detta väder tar kål på mitt humör!



Världens bästa bok

Har precis avslutat Stieg Larsson första bok män som hatar kvinnor, och jag blev så tillfredställd när jag slog igen boken efter sista meningen. Den var verkligen hårresande från början till slut och jag kunde inte sluta läsa när jag kommit in i den. Verkligen en bok jag rekommenderar och jag ska börja läsa uppföljaren redan imorgon.



Det var allt från mig idag, godnatt!

God damn you're beautiful

Hemma igen. Det gick som en dans på rosor, kontroll efter kontroll. Väldigt skönt att komma runt med alla stämplar för en gång skull.
Jag och Jennifer åt för en stund sen och hon har precis åkt hem. Äntligen fick hon med sig sina två kassar med grejer, så jag slipper ha de här hemma.

Just nu ligger jag och lyssnar på min nya favorit låt, har blivit som besatt. Ska njuta lite och fundera över livet. See you..



Skogsmulle

Godmorgon, det är mulet och kallt. Så det blir inte så kul i skogen idag. Ska ju som skrivet orientera, vilket jag är helt underbart grym på haha. Men vi får se hur det går, det är alldeles utanför mig så ska gå om cirka tio minuter och möta Jennifer som sitter på den smockade bussen. Hörs senare!



Enligt Cim är jag en skogsmulle, sant eller falskt?

Orientering imorgon

Nu ska jag sova, imorgon är det orientering som gäller. Jag är inte taggad (!) med tanke på vad det skulle vara för väder..

Godnatt, puss!

Att ha pengar är bra, att ha kontroll över pengar är bättre.

Hej, kom hem för en liten stund sen bara. Jag var förbi mamma och skulle hämta mina byxor, men sen stann ade jag på middag. Åt dessutom årets första jordgubbar, gud så gott det var! Fick en stor sommarlängtan...
I alla fall idag var jag ju som sagt ledig, och för att utnyttja tiden på bästa sätt så åkte jag och Jennifer in till Kista. Några timmar senare kom även Malin och joinade oss, och till sist kom Marcus. Vi gick runt och lodade i många timmar tills vi bestämde oss för att åka hem. Men jag fick med mig en bikini och ett par skor. Tyvärr är jag pank igen, trots att jag fick studiebidraget för endast en vecka sen plus pengar från mam&pap för busskort. Jag förstår inte vart alla mina pengar tar vägen!
Aja, nog om det. Jag blir ledsen bara jag tänker på det haha. Måste söka hjälp eller klippa bankomatkortet, får se vad jag gör.

Nu över till viktigare grejer, nationella på onsdag, torsdag och fredag. Jag lider verkligen...


Obs, bikinin sitter inte lika bra på mig haha.

Ledig idag

Godmorgon,
Jag var uppe redan halv elva idag, helt otroligt! Jag är ledig, för att vi har omprovsdag och självklart har ju inte jag några rester. Och imorgon är det orientering som gäller, så ingen skola på två dagar..

Ska snart gå till bussen, eller om 25 minuter för att vara exakt. Jag och Jennifer ska åka till Kista och kolla runt lite. Vi vågar inte åka till stan i fall det skulle börja regna igen. Men nu måste jag sminka mig, puss!

Ny favorit

CHESTER SEE!


Dåligt väder

Hej, vaknade halv ett imorse och det var så skönt! Men jag vart inte så sugen på att kliva upp ur sängen när jag såg vad det var för väder ute. Vart är den blåa himlen? Jag har ändå legat ute en stund, men det kändes ganska meningslöst när man inte känner solen bränna.
Så vad ska jag hitta på idag då? Någon som kan svara på den frågan, för jag har faktiskt inte en aning. Hjälp mig...


Lever valen på land eller i vattnet?

Klockan är ett och jag har inte somnat än. Ganska otroligt med tanke på hur trött jag har varit idag.
Åkte som sagt hem till Jennifer runt sex och stannade till på ica för att köpa gurka och chips haha, sedan hem till henne och käkade framför tvn. Vi satt och zappade mellan Sveriges smartaste barn och postkod miljonären, och försökte svara på alla frågor. Men tyvärr var typ 90 % fel haha.

KLOCKRENT!
Vilket är världens största landlevande djur?
Fia: VALEN!

Haha ibland är det synd om mig alltså..


Nu är det film som gäller! puss..

Fisen på väg

Kom hem för ungerfär en timme sen, efter några trevliga timmar i stan med Adam. Det är alltid lika kul att retas med honom haha.

Snart ska jag gå till bussen. Ska hem till Jennifer och käka och sedan ska vi ut och hitta på någonting. Kommer hem sent i natt så skriver nog imorgon bitti. Puss!

Stan

Ska snart bege mig ner till tåget, ska in till stan och träffa lilla Adam. Han ringde och väckte mig och bönföll mig att komma in, och jag som är så snäll ställer självklart upp haha. Nu måste jag fixa mig, skriver senare. Puss!

High school musical

Jag förstår inte varför alla människor ska vara så tråkiga och sitta hemma. Men eftersom att ingen vill gå ut så gör jag väl som alla andra. High school musical blir det, en klassiker!


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Hej! Ursäkta för en tom vecka, men min pappa har haft min USB-sladd till telefonen och jag har bara inte haft orken att skriva. Jag har inte heller ork att skriva vad jag gjort dessa fem dagar, så det får ni gissa.  Jag säger bara; Det har varit så jävla kul, minne for life!

 


Igår var det ju valborg och jag var självklart med Jennifer. Vi var ute med några och levde livet. Det var så jävla awesome så jag vill bara att det ska vara torsdag igen. Mer säger jag inte...

RSS 2.0