REPRIS

Efter en promenad ute i snön och lite lek med bollar så har jag placerat mig i soffan framför tvn. Det som bjuds är en repris av bronsmatchen mellan Finland och Slovakien. Missade den live, sov antagligen då. Såg även bronsmatchen mellan Sverige och Schweiz, i curling. Mycket spännande match och det var så nära att de tog hem bronset. Nära skjuter ingen hare..


MORGONMÄNNISKA ELLER INTE

Godmorgon. Ingen normal människa är uppe klockan sex på en söndag morgon. Men jag var illa tvungen att gå upp då för min hund var tvungen att gå ut och bajsa. Så det var bara att dra arslet ur sängen och gå upp.
Ska sätta på ett vänner avsnitt nu och somna om. Godnatt! PUSS


LÖRDAG

Hej! Igår var det den 26 februari vilket betydde att Erica och Pålle fyllde år. Båda fick ett grattis av mig för jag är så snäll..
Var hemma en snabbis vid femtiden efter att ha varit i skolan och i Kista med Malin, fixade mig snabbt och drog direkt till Erica som hade kalas. Mycket folk och det var väldigt trevligt. Kom inte hem förrän runt ett.
Denna lördag spenderades i sängen framför vänner säsong 7 fram till nu. Är hemma hos pappa och ska bo här i fyra dagar nu och ta hand om hundarna.. Jippi, mitt lov spenderas hemma med två hårbollar. Man vill ju inte ens gå ut och rasta dem för att de regnar så mycket.

Ikväll är det melodifestivalen och glass, tröstäta lite kanske? Hell yeah... PUSS

KRYA PÅ MIG

Nu stänger jag av datorn och kryper ner under täcket. Ska kolla klart på matchen och heja fram damerna till ett brons. Vi är värda en medalj i hockeyn i alla fall och den ska vi fan ha! Kom igen nu...

Godnatt! PUSS

BRONSMATCH

Ligger i sängen med en kopp te, känner mig inte hundraprocentig just nu så ska försöka bättra det med teet. På tvn är det ishockey match för de svenska tjejerna. De möter Finland i bronsmatchen, så håll alla tummarna för dem nu! Heja heja heja.. PUSS

25 FEBRUARI

Stort grattis till min kusin Jennifer som fyller 18 år idag!

Torsdag idag och vi började elva med wordprov, som är väldigt enkelt. Gjorde klart det på femton minuter och nu sitter jag och väntar på de andra. Hoppas att vi ska gå och äta sen, kebabgryta är gott.

Imorse var jag vaken redan klockan sex (!) och kollade på första perioden mellan Sverige-Slovakien. Dock somnade jag om sen och läste på text-tv imorse att de förlorat, vilket var väldigt synd. Grattis till Sveriges längdstafett herrar som tog guld i alla fall!

Slutar kvart över tre och ska då hem och läsa någonting vi har i svenska till imorgon. Sedan ska jag förbereda mig inför sista dagen innan sportlovet. Ska bli så skönt att slippa skolan i nio dagar. Nej nu ska jag stressa Jennifer och Sara lite så vi kommer härifrån. PUSS


...

Piss dag. Ingenting har gått som jag velat.

VI BOR I SVERIGE

Blir så irriterad på sl.. Man kan ju inte göra någonting utan att behöva tänka på om tåg är inställda eller försenade. Helt omöjligt att komma i tid till någonting när informationen om allting inte fungerar heller. Skärpning! Det är bara lite snö.. Vi bor för fan i Sverige..

Älskling kommer hit om en stund. Om tågen lyckas komma i tid. Annars så får jag väl se honom sent ikväll när han har promenerat hela vägen från Upplands Väsby haha. Myskväll ikväll står först på min lista.
Hittills har jag inte gjort mycket alls. Tvättat lite, städat badrummet och bara gått runt och tyckt synd om mig själv. Ätit bulldeg har jag också gjort, så nu har jag jäst tre storlekar. Buhu... Ska ner och kolla läget lite nu. PUSS


MAGEN SURAR

Undra varför? Det kan bero på att jag är så fucking hungrig.. Jen kommer inte förrän om en timme och hon sa att jag skulle vänta, men jag vet inte om jag orkar mycket längre.
Hundarna bråkar som vanligt om ett gosedjur när det finns tusen till. Varför inte bara ta ett annat?

Magen skriker efter mat. PUSS

LÖRDAG I HELHET

Hej! Vaknade upp reltivt tidigt imorse, runt tio faktiskt. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag somnade mit i matchen igår. Somnade i pausen mellan första och andra perioden och vaknade sedan perfekt till tredje perioden men lyckades somna om direkt igen. Bra match dock, det lilla jag såg..

Denna dag suger just nu, för jag städer och fixar lite och det är aldrig roligt. Fixade tvätten för jag är så duktig, ska dammsuga mitt rum (av någon anledning så är det skitigt igen. Tog två dagar), och skriva klart min novell hade jag tänkt. En riktig skitdag med andra ord. Ikväll är det dock jag, Jen och dogsen framför melodifestivalen. Woho..

Back to work. PUSS

TRE KRONOR

Hej! En helt vanlig fredag, inte så mycket att säga om det. Blir en hemmakväll ikväll själv, rätt skönt ändå. Blir lite snacks, film och OS.

Nu är det ishockey, Tre kronor - Vitryssland!


BOK NÖRDAR

Sitter just nu i biblioteket med Sara och gör ingenting. Vi har kollat igenom vårt arbete i aktiekunskap och det ser helt okej ut. Vi vet dock inte hur arbetet ska se ut egentligen eller hur det ska redovisas. Bra va?
Rättskunskap om femton minuter och sedan är det engelska, pain.. Ska väl hem och sova efter det, eller plugga som vanligt. Måste skriva klart min novell om vikingstid också, bråttom bråttom.
Vi ska väl gå och göra annat nu i några minuter. PUSS


TIDIGT INLÄGG

Godmorgon! Ett tidigt inlägg för omväxlings skull. Skulle egentligen haft spanska 8.20, men nej jag orkar verkligen inte med spanska! Så nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli tio över så jag kan gå ner till bussen. Info & Layout 9.50 så då blir det säkert ett till inlägg.

Nu ska jag städa undan lite, städerskan kommer idag. Äntligen! PUSS

DET EKAR I MITT HUVUD

Dagens första och sista inlägg. Inte så bra uppdatering på sista tiden, eller någongång alls, men har inget intressant att skriva. Verkligen. Det är helt tomt i huvudet på mig.

Sitter och svarar på lite instuderingsfrågor inför naturkunskapsprovet på onsdag. Känner mig inte förberedd alls, men det ska nog gå bra. Har även pysslat med lite andra viktiga saker denna kväll, dock inte skrivit på min svenska-novell eller pluggar engelska. Men det får vi ta imorgon.
Nu ska jag packa ihop för kvällen, sätta på Vänner och säga godnatt. PUSS

Vänner


VALENTINE'S DAY

Alla hjärtans dag har spenderats med jordens bästa person, Samuel. Han kom och väckte mig i morse med en ros, en kyss och en chokladask, kan det bli bättre? Hell no.. He's my baby! Resten av dagen fick jag storstryk i mariokart på Wii, då vart det inte lika kul längre...
     Nu ska jag mysa ned mig med älsklings tröja och titta på en film och äta ett vaniljhjärta som jag fick av hans mamma. Förstår inte hur jag alltid lyckas rulla fram när jag varit med honom? Beror det på all glass, chips och godis vi äter? Haha..

Godnatt! <3

LoveHeartCandleValentinesDay.gif Happy Valentines Day image by he_is_concerned


LÖRDAGENS PLANER

Hej! Blev en sen kväll igår utan uppdatering, dåligt gjort av mig! Rolig kväll men väldigt drygt på slutet när man blev så trött så man knappt visste vad man hette. Vi kom hem strax efter två men somnade inte förrän vid halv fyra kanske. Jag var uppe redan halv tio pigg som en lärka, satte mig för att plugga en stund men gick sedan in och la mig igen och somnade om. Nästa gång vi slog upp ögonen var halv ett, så då var det bara att gå upp och äta frukost.
Nu ska jag platta håret och fixa färdigt mig, sedan ska vi åka hem till älskling i Uppsala. Och jag ska få min glass har han lovat, wie! Hörs senare. PUSS


MYS MED ÄLSKLING

Hej! Ligger i sängen just nu med älskling och myser lite. Längtar efter middagen, börjar känna hur magen skriker. Älsklings mage började skrika för länge sen.

Ikväll ska vi till jakan. Vi ska hem till Pålle da män med tjejerna och mysa lite, sanning och konsekvensspelet följer självklart med. Hörs igen innan vi åker! PUSS

BIG MAMA

Hej! Datorn hemma är paj för tillfället. Imorse när jag vaknade så var klockan fortfarande 23.33, väldigt skumt må jag säga. Drog ur batteriet och tryckte på stäng av knappen. Får se om den funkar när jag kommer hem ikväll.

Om tjugo minuter är det rättskunskap med Bengt. Blir väl mest att sitta och lyssna med ena örat. Sedan är det engelska som sista lektion, buhu.. Nu ska vi gå iväg och snacka om rumpor och näsor (?) Fråga mig inte varför.. Fråga Jennifers stooora rumpa! PUSS


Jennifers rumpa på bilden!


I FJÄRRAN LAND

Håller just nu på att skriva en novell,
I fjärrans land, som är förlagd till vikingatiden.
Har hittills skrivit en och en halv a4,
och jag tror att två sidor var max. Så jag får väl korta av allting
sedan så jag inte skriver för mycket (första gången det händer i sånt fall).
Den är väldigt dålig, men jag orkar inte lägga ner hela min själ i den.
Så det jag lyckas åstadkomma på ytan nöjer jag mig med.

Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och inte göra någonting. Efter det tror jag nog att jag ska gå och hugga ner skogarna på mina ben (a). Ska nog börja ta hand om mig själv lite mer, nu när jag ser ut som en skog hela jag..
PUSS


ONSDAG

Hej! Skoldagen slutade betydligt tidigare än jag trodde, vilket var väldigt skönt! Idrotten var inställd så företagsekonomin flyttades till den timmen och vi fick sluta två timmar tidigare. Fick dessutom skjuts hem av snälla Anders så jag var hemma innan halv tre. Rekord för att vara onsdag!

Nu har jag två timmar to spare, så det blir Vänner och kanske lite mat. PUSS

BRÅTTOM TILL BUSSEN

Godmorgon! Det blev inga inlägg igår, men jag hade ingen ork eller något intressant att skriva. Men sånt händer ibland.

Om en minut ska jag vara utanför dörren påväg till bussen, så hejdå. PUSS

STRESSIG VECKA FRAMFÖR MIG

Hej! Vi fick papper idag så vi kan välja iv-val till trean, och jag har ångest. Ska jag välja engelska c eller inte? Ångest, ångest, ångest..

Dagen har gått väldigt långsamt och jag var inte hemma förrän strax efter fem. Sista lektionen var företagsekonomi och då hade jag prov, eftersom jag missade det första. Det gick inte så bra och var svårare än jag trott, för att vara ett omprov. När jag gick till skåpet efter kändes det som att jag var själv kvar i skolan, inte en kotte var kvar typ..

Trodde att jag skulle få en lugn vecka när det gäller läxor, men det visade sig att jag hade fel. Alltifrån engelska och svenska till matte och naturkunskap. Inte kul må jag säga! Och jag som lovade älskling att hjälpa han med sin läxa, måste hålla det också. Det blir en stressig vecka med andra ord. Men det är bara att bita ihop. Måste fortsätta skriva klart min engelska uppsats nu och sedan ska jag hjälpa mamma med maten. PUSS

HJÄRTLIGA GRATULATIONER!

Bara 26 sidor kvar av Röde Orm, det börjar ta sig nu. Gjort matteläxan också, med lite hjälp av facit som jag tycker om så mycket haha. Det enda som fattas nu är att kolla igenom företagsekonomin och läsa klart de sista sidorna av boken. Men det fixar jag lätt som en plätt! PUSS

Vill passa på att gratulera mina kära vänner på 18 årsdagen också, Sara och Malin! <3  


INNEBANDY

Ändrade planer. Det blir innebandy istället med farmor och farfar. Järfälla-Täby FC, heja järfälla!


TIDEN ÄR KNAPP

Hej! Har varit vaken sedan tio tror jag(?) och sedan dess har jag kollat på Vänner, smsat med pojkvännen, ätit frukost, duschat, lämnat ljushållare till Jen (till hennes mamma) och pluggat. Har fått massa gjort och klockan är inte ens två. Jag känner att jag kan få mycket gjort idag, kanske till och med ska tvätta lite. Men bara kanske.
Dagens plugg är; läsa ut Röde Orm (cirkus 45 sidor kvar), göra matteläxa och lära mig allt (har läxförhör imorgon), plugga företagsekonomi och dubbel bokföring (prov imorgon, missade första). Kanske till och med ska börja spåna lite på Aktiekuskapsarbetet jag och S ska göra. Vet fortfarande inte hur, men det visar sig sen.

Måste fortsätta nu om jag vill ha lite fritid sen att göra annat. Så fullt fokus nu i några timmar (minuter) och sedan slappa resten av dagen. Sounds good, huh? PUSS


KLADDKAKA OCH YATZY

Blev inte så mycket melodifestival, lyssnade mest bara på låtarna och måste säga att ingen imponerade.. Det blir bara sämre och sämre det där programmet. Istället så blev det yatzy och jag kom trea av fem, bättre än sistaplats *host*mamma*host*. Vill bara sova just nu så min magont försvinner av all kladdkaka jag tryckt i mig. Aldrig mera kladdkaka... Eller inte de närmsta månaderna i alla fall.

Vänner nu, hörs imorgon! PUSS


MELODIFESTIVALEN 2010

Hej! Har precis ätit middag och är äckligt mätt, första gången på länge faktiskt. Känns hemskt och jag vill bara spy upp allting.
Färgade ju håret idag och resultatet blev inget. Den enda skillnaden typ är att utväxten syns mer, hur kul är det liksom? Så från och med nu så blir det slingor, de kan man i alla fall lita på.

Men nu är det dags att kolla på Melodifestivalen 2010 del 1. PUSS


KOMMER JAG MISSLYCKAS IGEN?

Bråttom bråttom.. Ska gå om en minut. Ska möta Jen i jakan och sedan ska vi til veddesta och köpa ny hårfärg (äntligen!). Får se vad det blir för färg och hur misslyckat resultatet blir. Hjärlp mig gud.. PUSS

EN HET KVÄLL

Kom hem för cirkus en halvtimme sen efter att ha spenderat min fredagskväll hemma hos tvillingarna. Let's dance, snack och internet var ungefär det kvällen innehöll. Men det var mysigt i alla fall att få umgås igen, var länge sen sist! En het diskussion uppstod även mellan S & M som jag bara satt och skratta åt, roligt liv man kan ha (?)

Time to watch Friends as usual. Sedan är det sleepytime. Godnatt! PUSS


Ett mycket roligt spel må jag säga!
Vi kommer ha många goa stunder med detta!


BLÅBÄRSPAJ OCH KONSEKVENS

 Hallå där! Sitter just nu hemma hos twinsen och väntar på att de ska äta färdigt. Jag är inte hungrig så jag klarar mig utan mat.
Prov i isländsk diktning idag och det gick chockerande nog bra, har bara några fel som jag vet om just nu. Men jag hoppas på ett VG *pil upp* i alla fall. Satt kvar i skolan till kvart över tre och väntade på jen som skrev ett andra prov. Efter det så gick vi hem till twinsen och åt blåbärspaj och bullar, smaskens! De fick även sina presenter i förskott. Den ena presenten var sanning- och konsekvensspelet, mycket roligt som man ska spela påverkad! Haha..
Och nu sitter jag här och väntar på de små liven som jag skrev i början. Undra va vi ska hitta på sen? Jen är på statslagsträning, *håller tummen för henne*, så vi får underhålla hos själva på bästa sätt.

Ska smsa älskling nu tror jag, saknar honom.. PUSS

ALDRIG MER 4/2 - 2010!

Hej! Tänker inte kommentera dagen. Kan dock säga att det har varit en jävlig dag och jag har bara velat gå hem. Men jag klarade mig igenom den med min värdighet i behåll, förutom spanskan... Har precis ätit dagens första och sista måltid också, det var inte gott och jag var inte alls hungrig (?)
Kom hem vid fyra och sedan dess har jag läst isländsk diktning till provet imorgon, alltså ca fem timmar. Har varvat med romanen Röde Orm och nu har jag endast hundra sidor kvar som ska vara klart på söndag. Lycka till!

Dagens goda gärning: Städerskan kom aldrig (?) så jag städade hela huset och bäddade rent i sängarna. Mamma blev glad och jag får pengar, woho!

Håller tummarna för dig älskling medan jag duschar! En lång och välbehövd dusch väntar alltså. PUSS


DÅLIG DAG

Godmorgon. Inga kommentar om dagen.

Livet är surt just nu, men jag kämpar mig igenom det.
Tur att jag har dig Samuel!


JAG ERKÄNNER MINA BRISTER

Jag vet att jag inte alltid är så bra, men jag försöker så gott jag kan.
Jag vet att jag har gjort många fel, men det är fel som går att ändra till rätt.
Du gör mig lycklig och jag älskar dig!

Time to bege mig mot Viksjö med mitt värkande huvud och mina smärtande axlar. Inte nog med det så har jag ingen matlust för fem öre, men jag hoppas den kommer tillbaka. Den borde göra det.
Nu måste jag gå så jag inte missar tåget, för då blir det pain må jag säga. Hata SL.. PUSS

ENSAM

Ensam ikväll i alla fall, önskar jag fick vara hos dig nu..

SAMMANFATTNING AV DAGEN

Godmorgon (?) Yes, that's right. Jag har sovit i cirka två timmar, vilket jag verkligen behövde.

Kort sammanfattning av dagen:
Skola, tråkigt.
Lunch, pannkakor, äckligt.
Biltur, donken, glass, max, glass.
Dator, Friends.
ZzzZZzZzzzz...

Ungefär sådär kan man väl sammanfatta den. Nu ligger jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så Jen kan komma. Ledig imorgon ju, wiho! Då ska jag färga (tona) håret ljusare, hoppas det inte blir fel denna gången också.

Ska fortsätta kolla på Friends nu, PUSS

HJÄRTA

Jag är rädd..
Jag är rädd för att bli sårad..
Jag är rädd för att du ska lämna mig..
Borde jag vara det?

Jag vill inte vara såhär..
Jag vill inte känna såhär..
Men ändå gör jag det..
Får jag känna så?

Jag vill inte leva utan dig..
Vet du varför?
För att jag älskar dig av hela mitt hjärta!


RSS 2.0