HEJDÅ SVERIGE!

MEXICO HERE I COME! Om 30 min åker vi till Arlanda, yey! Det kommer bli så jävla roligt, men samtidigt så kommer jag sakna Sverige väldigt mycket. Framför allt Jennifer och Buster!

Men nu måste jag packa det sista. Kanske kommer skriva något inlägg där nere om jag hittar en dator. Men jag vet inte, annars hörs vi igen om 3veckor. Ha det bäst i regniga Stockholm! Puss och kram / F



Jag bjuder på den så länge!

Nedräkningen har börjat..

KEVIN ÄR IDOLERNAS IDOL, 2008!



Jag visste det! Jag visste det hela tiden. Kevin är den nya idolen och jag kommer ladda ner alla hans låtar. I promise! Btw så ska jag gå in på tele2.se och ladda ner vinnarlåten nu, maha. Gud så bra han är alltså, jag blev nästan som psyktjejen som skrek efter johan, fast jag satt och tjoade hemma i soffan haha.

Jag och Jennifer hade inte den bästa kvällen. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, det regnade - vilket betyder att alla sitter inne och degar framför tvn och resten satt i Viksjö och kolla när massa ungdomsband spelade. Så vi traskade runt lite i Jakobsberg C själva i regnet. Patetiska jävlar vi är alltså, one of a kind!

Nu känner jag hur fjärilarna i magen börjar vakna till liv. Är så spänd inför morgondagen så det är inte klokt.
Men nu måste jag faktiskt försöka sova, så att jag inte missar planet imorgon. Det skulle ju sitta fint. Men jag skriver igen innan jag åker. Sista inlägger i Sverige då 2008, oooh låter som om jag ska vara borta i evigheter haha. Men vi hörs imorgon, sov gott!

Det regnar i Stockholm ikväll

Tja! Nu börjar jag tagga upp inför kvällen och framförallt inför morgondagen. Är så spänt, och nervös för jag måste prata spanska enligt min mamma -.- Haha
Men jag har inte tid att skriva så mycket, mina ägg är klara och jag ska gå om 30 min. Som sagt så ska jag och Jennifer ut och röja den regniga stan.. Jippi! Hahaha.. Inte den mest lyckade kvällen men vi får göra den rolig. Det är vi bra på.

Men jag skriver mer inatt när jag kommer hem, annars skriver jag imorn innan jag åker. Hörs sen! Puss

Min sista kväll i Sverige 2008!

Hejsan! Hann inte uppdatera igår tyvärr. Hade fullt upp men att packa och gosa med hunden. Stackarn som kommer vara utan mig i över tre veckor. Buhu.. Har nästan packat färdigt med den är lite kvar, allt smått som man använder varje dag. typ smink och sånt.

Vet inte riktigt vad som har hänr med mig men jag var uppe klockan sex imorse (frivilligt). Var i skolan runt sju för att kolla på lucia, men ack ack vilken katastrof! Alla låter var omgjorde, lucia tappade texten och det fanns inga tomtar! Usch vilken besvikelse, hade hellre legat och sovit om jag vetat att det skulle bli sådär.

Har datakunskap om 2minuter också, och min lärare är lite tjurig av sig.. You know, gamla tanter som inte fått sig ett ligg på länge.. Hahah.

Efter skolan så ska jag in till stan och träffa Adam en stund, sedan ska ajg hem en snabbis (kanske skriver då). och efter det så ska jag och Jennifer ut och röja stan. Det är min sista kväll i Sverige, så  jag måste ju göra något av den då.
Åker imorgon bitti klockan sju, men vi hörs innan dess. Puss sålänge!

Äntligen..

.. hemma igen. Nu fryser jag som 'pip' och måste plugga som 'pip'. Kanske att jag hinner titta lite på tv också, skulle vara skönt att få göra det. Hörs imorgon, peace out!

Bajs på onsdagar..

Tjobabeluuu.. Det regnar, vilket betyder att jag blev blöt när jag gick hem och frös om mina små fossingar. Stackars mig!
Spanskan idag var värdelös, vi kollade på film och Jennifer var inte där (vilken tur att du kommer imorgon). Jag smet lite tidigare för att träffa bebis som hade gått vilse på skolgården.
Svenska provet gick åt helvete, och jag säger det igen. -Varför ska man lära sig något man redan kan? Jag kan prata, skriva och läsa redan :s

Nu ska jag plugga som en gris, eller hezt. (Saknar mina bebos too much :( ). Matte- och geografiprov imorn, wish me luck. Sedan ska jag till snobbstället Djurshom på kalas.. Åh, vad stressad jag ääääär! See you later alligator!


Jag känner mig hjälplös..

Har precis lagat mat och bakat lussekatter så duktig som jag är! Och nu ligger jag här och tårarna bara rinner, usch för lök..
Känner lite ångest också för jag måste plugga, men jag har ingen lust. Jag måste packa och städa men jag har ingen lust. Jag vill bara åka härifrån och lugna ner mig lite. Komma ifrån slasket, mörkret, stressen, problemen och skolan.

Idag var den onödigaste dagen på länge, jag fårstår inte vad man ska göra i skolan när man ändå inte gör något vettigt på lektionerna. Efter skolan så kom Eric hit, det var tusen år sen vi träffades och umgicks på tu man hand. Det var trevligt, men väldigt mycket smärta haha.. Du vet vad jag menar.. Stackars han som kommer sakna mig så mycket.
Kan inte fatta att det bara är 87 timmar kvar tills jag kliver på planet till paradiset. Börjar få lite resfeber.


 




Jag känner mig hjälplös, hjälp mig hjälpa dig.

Naturkunskap..

Hej, stter  i datasalen. Hejdå! :D

Slut spurten

Hej, hinner inte skriva något egentligen men jag gör det ändå. Har så mycket just nu så det är inte klokt, tre prov, 3 läxor, packa, tvätta, städa blbalbalbaa... Det är bara att bränna upp hjärnan nu på slut spurten.

Idag har jag varit i Vällingby hos mina kusiner och träffat morfar också, fick tusen kronor av honom. En liten gullrumpa till morfis jag har.. Hände inte så mycket där, och nu måste jag plugga järnet en stund. Hörs!

Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt.

Hej! Idag har det inte hänt någonting, ingenting! Har bara legat och kolla på gamla vänner avsnitt sedan halv tolv imorse. Haha känner mig som en rutten disktrasa.. Sedan har jag pluggat lite, men ytterst lite. Ska göra mera sen när jag har duschat. Kan ju inte gå och lägga mig svettig, och så duktig som jag är så har jag haft styrketräning till Gossip Girl haha..
Inte för att jag gjorde så mycket, men jag är bra ändå! Snart kommer jag se ut som en muskelknutte!

Seven days left

7 dagar kvar..
Bara 7 dagar sedan åker jag. Jag kan inte riktigt fatta det än. Jag är så taggad men samtidigt kommer jag känna en stor saknad när jag kliver på planet.

En månad utan beskymmer, skolan, läxor. Underbart!


Från fredag till lördag

Igår efter skolan var jag som sagt i simhallen, det var inte lika roligt för de hade inga bollar i poolen (a) haha..

Det var också massa små skrikande ungar där som jag hatar väldigt mycket.. De springer in och ut i bastun, skriker och larvar sig.. BLÄ!
Vid tre så var jag hemma och sprang runt som en galning mellan badrummet och mitt rum. Fick veta att jag skulle fixa mig och vara hos Felan kl. 5.. Fast som tur va så fick jag skjuts av brorsan. Det var lite segt i början av kvällen men när alla hade kommit så var det roligt. Någon däcka, en annan spydde (tror jag) och lite annat. Brorsan hämtade mig vid tolv men då var jag tvungen att följa med han till donken -.-
Vaknade halv ett imorse, tror inte jag har sovit så länge på flera år. Det var i alla fall underbart skönt.

Funderar på att städa mitt rum nu, och börja fundera på vad jag ska ha med mig till Mexico. Det är ju bara en vecka kvar :D:D:D Hörs senare!

   


Rekord..

Hejsan! Klockan är nio och jag ska snart gå. Ska ha en halv spanska lektion (troligtvis), sedan är det simhallen som gäller! Bastun here we come..
Ikväll ska jag till felan, vet inte hur länge jag stannar, men inte allt för länge för jag är så trött! Och jag blir bara tröttare och tröttare..  Det är väl dagens planer, får se om det händer någonting mer..
Btw, så hade jag besöksrekord igår, wiiie! Fortsätt så!

Men nu ska jag gå, hörs senare!

HOROSKOP 4/12

Skorpionen ca 23/10 - 21/11

 


Meddelanden av mycket god art kan du få nu. Det kan röra sig om ett fint erbjudande som du är värd. Du har bra idéer om hälsa, så tro på dig själv. Du kan tycka att den kärlek du har är bra, du kan även tycka att den är tjatig. Men ändras gör den inte, så försök att vara nöjd med din situation.

9 dagar kvar..

Tjollahoppsansa!
Har ingenting rolig att skriva så jag tänkte inte skriva så långt. Men idag så hade vi en väldigt lång håltimme, underbart! Fick VG på mitt Sh-prov och det är jag stolt över, för jag hade satsat på ett G bara, så det känna bra.
Men nu ska jag fortsätta med min naturkunskap -.- Hörs sen!


9 dagar kvar..

Ett fyndigt ord bevisar ingenting

Efter mycket om och med så är jag äntligen klar med
min bokrecension på engelska. Det tog tid och jag är fortfarande osäker över vissa saker. Om jag har stavat rätt? Om jag har skrivit bra? För kort eller för långt? Ni vet de vanliga frågorna.. Man är orolig över att man kanske har gjort fel, och jag vill verkligen ha
ett mvg..

Det är väl det jag har gjort ikväll förutom att tjafsa lite med pappa, tagit en promenad med Disa och rensat kattlådan. Jag säger bara fyfan vad en katt kan skita alltså, det stank så in i norden..

Nej, nu ska jag finslipa lite på recensionen sedan så ska jag plugga in några enkla begrepp i geografi. Kanske att jag kan somna i tid idag så jag slipper vara
en surig kärring imorgon.
Sounds good to me!


Hola amigos..

Hola amigos! Como estás?
Måste förbereda mig lite, för jag har spanska snart. Inte så roligt med 75min spanska -.-
Efter det har jag svenska och engelska. Bara en massa språk idag haha.. Jag kan redan prata så varför måste jag lära mig det? Usch och fy sa lilla My..
Jennifer sitter här bredvid eller bröve som min pappa brukar säga och läser något. Men nu måste jag gå om jag inte vill komma försent, och det vill jag ju självklart inte. Adiós!

På väg till skolan..

Ska gå om 5min så jag tänkte att jag kunde skriva något snabbt. Haha inte så mycket kanske men det är i alla fall någonting. Men nu måste jag gå, haha hörs senare!

En berättelse om berättelsen

"Puh såg på sina två tassar. Han visste, att en av dem var den högra, och han visste, att när man hade beslutat sig för vilken som var den högra, så var den andra den vänstra, men han kunde aldrig komma ihåg, hur man skulle börja."

Haha det måste vara jobbigt att vara en sådan korkad liten björn. Vilka problem man skulle haft om man var så dum, man skulle ju inte klara sig i välden.
Själv känner jag mig faktiskt lite korkad just nu. Jag ska skriva en enkel mening på engelska, men för mig är den jävligt svår. "Det är en berättelse om två personer som övervinner alla hinder för kärleken." Hjälp mig?
     Btw så älskar bara älskar jag den nya Coca-Cola reklamen, den är så julig och jag blir lika glad varje gång jag ser den. Den får mig att längta efter julen lite mer varje gång. Men snart är den här..
     Nu måste jag tänka på refrängen. Vi hörs imorgon!

P.S. Sara, du måste bestämma dig om du vill ha en blå eller en röd hund i julklapp!


Ingen kan vara nere med en ballong!

Hejsan, just nu sitter jag i datasalen. Vår lektion har precis slutat och jag börjar igen om 15 minuter. Matte med Urban, ni hör ju hur kul det kommer bli? Haha..
Sedan är det idrott, jag är väldigt taggad på att slå ett badmintonrack i huvudet på Jennifer igen. Eller vad säger du om en bula till i pannan? Eller kanske en bill mellan bena.. Vi får se vad jag väljer.

Missade julkalendern imorse, buhu. Måste kolla på det ikväll, det går ju bara inte att missa så bra som det är! Hahaha..
Men nu måste jag gå, hörs sen!


Ingen dag är den andra lik

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jag är väldigt taggad för lite flamsigheter med Jennifer igen.. Haha men nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon över huvud taget. Godnatt!

Alla barn har rätt till sina hemligheter

Först vill jag passa på att gratta en viss liten person. GRATTIS FELAN! :D <3
Hur känns det att äntligen fylla 10 år haha? Bilden är från hennes fjortistid, det var minnen det!

Sedan vill jag berätta om min händelserika dag. Den började klockan 07.15 imorse när julkalendern började, och självklart var jag ju tvungen att kolla på det. Men bara namnet säger ju väldigt mycket, skägget i brevlådan, hur bra låter det liksom?
Idag har jag garvat så jag nästan kissat på mig också, väldigt mysigt. Spelat in videos och röstinspelningar, tagit bilder och mms:at med Jennifer. Ojojoj, säger jag bara. På matten satt vi bara och larva oss hela timmen, så skönt att slippa jobba. Samma sak på svenskan..
Men nu måste jag läsa min engelska novell så jag blir klar till torsdag. Har halva boken kvar haha, men vi hörs senare!

En bild från vår roliga dag!

RSS 2.0