I'm a scorpion

GODNATT ALLIHOPA!
Kanske skriver på morgonen, annars hörs vi på eftermiddagen. Har inget att skriva så jag lägger in mitt horoskop!

Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Trivseln dominerar dagen, även om du tycker att det är en aning rutinmässigt på kärlekens område. Dagens mitt kan bli både spännande och romantisk. Nu är dina kostnader större än vad din börs orkar med, så var sparsam. Jag tror inte att du vinner i spel nu, så här gäller istället att du sparar.

Flashbacks..

Hola! Kom hem för ett tag sen och har bara hunnit städa och duscha.
Åkte till Gustavsberg imorse onödigt tidigt, gick runt i lite affärer och käkade pepparkakor (yummie!). Sedan åkte vi ut på lidingöööö och kollade på dans. Lovisa lilla sötnosen dansade. Efter det så var det raka vägen hem till familjen Brick och käka middag och efterrätt.. Btw Jennifer, jag åkte förbi elverket. Flashbacks haha?
Det har i alla fall varit en awesome helg igen, hoppas nästa blir lika bra. Det är upp till dig Felan!
Några bilder från min awesome helg! Men nu har jag inte tid att skriva mer..

    

    



Söndag 30/11

Godmorgon! Var tvungen att gå upp tidigt idag för att vi ska till Gustavsberg och sedan på någon dansuppvisning.
Har inte så mycket mer att skriva nu, men jag skriver ikväll och lägger in bilder från gårdagen.

Awesome day

Sorry för att jag inte har skrivit, men jag har inte haft tid. Hela dagen har jag varit fullbokad (något som nästan aldrig händer). Först så bakade ju jag och Jennifer på morgonen. Pepparkakorna blev äckliga och fula, förutom Jennifers snopp såklart! Runt två så åkte vi till Jakobsbergs sporthall och skulle kolla på match. Henrik Larsson spelade you know. Han satt precis framför mig och luktade svett nästan hela matchen (awesome) och stackarn blev fotat av alla inkl. mig. Tror jag har mer än 20 bilder på honom, haha scary jag är! När matchen var slut så gick vi till station direkt (lite avis på Jennifer som stannade och fick krama Henke). Hem och käkade och fick massa grejer, Xide och lite andra saker.. Ny mobil har jag också, ÄNTLIGEN!
Amanda och Erica kom hit vid åtta så vi myste lite framför lilla melodifestivalen och datorn, Idol hemsidan såklart.. Lilltjejen på Idol som svimmade för Johan, så pinsam! Facebook var såklart också en sysselsättning under kvällen.
Men nu ska jag sätta på en film, eftersom att det int går några bra program den här tiden på dygnet..
Alla bilder lägger jag in imorgon (idag, söndag) så får ni se.

Henrik Larsson..

Ska på match nu, jibk - Helsingborg.. Hinner inte skriva så mycket. Skriver sen när jag kommer hem.

Heja Henrik Larsson!

Man blir snäll av pepparkakor

Hejsan! Jag har inte riktigt vetat vad jag ska skriva idag så det har inte blivit av. Men nu skriver jag ju i alla fall, haha.
Idag var jag ju i simhallen, ojojoj vad kul vi hade det! Haha vi bastade typ 20 ggr, så vi såg ut som russin allihopa.

Har kollat lite på Idol och CSI nu på kvällen, och nu väntar jag på Idol resultatet. Ut med Johan! Efter det så ska jag väl sova antar jag, måste ju vila upp mig inför imorgon. Då ska jag och Jennifer baka pepparkakor, Så vi blir lite snällare hihi. Sedan vid tre så ska vi till Jakobsberg och kolla på Järfälla IBK vs FC Helsingborg. Henke Larsson spelar ju, så det kan man ju inte missa! Vi får väl hoppas att han får spela massa.

Men nu ska jag kissa, innan det blir blött i sängen (!!!) Hörs imorgon!

En snabbis..

Ett snabbt inlägg, har lektion om 5 minuter. Datakunskap, väldigt roligt och skönt för jag slipper flytta mig härifrån.. Haha snacka om lat..
Lunchen var så äcklig så jag bara ville spy på den, så jag är fortfarande lite hungrig. Efter skolan ska jag åka och simma, runt halv ett. Sedan hoppas jag på pepparkaksbak ikväll, är supersugen på lite julstämning.

Btw så har ja skaffat facebook äntligen, Fia Söderlund.. Bli vän med mig!


Livet är en prövotid före paradiset

Denna kväll har jag mest spenderat i soffan med bror. Vi har kollat lite på serien Chuck (grymt rolig), lyssnat lite på musik och självklart läst massa bloggar haha.. Han satt och kommenterade vad han tyckte om alla, vilka som var snygga/fula m.m. -.-
Sedan har jag varit lite kreativ också, jag har nämligen lagat min jacka som jag skulle gjort för hundra år sedan. Allt har jag hunnit med idag som jag inte gjort alla andra dagar, kan det bero på att alla proven är slut snart!? (yeees!) Det känns så skönt när man kan släppa allt och bara luta  sig tillbaka, känna att stressen övergår till lugn,
Kollade själklart också på mitt favoprogram Du är vad du äter. Det är så roligt att det alla feta människor när de bantar haha.
Har precis lärt mig hur man lägger in youtube-klipp, så nu har jag lagt in min nya favolåt med Idol-Alex (a)
Han va så söt och sjöng som en gud, så han borde vart kvar i Idol istället för Johan och Robin.. Jag blir så upprörd!




Men nu ska jag stänga av datorn, fixa mig sedan flyga i väg till drömmarnas land.. Haha så fag!

Hur kan man..

..vara lika bäst som vi?


Det är en ny dag imorgon

GODNATT, DRÖM SÖTT!
jag ska drömma om mina chokladtomtar :$


Skorpionen ca 23/10 - 21/11
 
Det riktigt sprudlar av energi i ditt tecken. Det du vill göra ska du ha stor chans att lyckas med på ett fördelaktigt sätt. Du orkar det mesta. Du gör bäst i att tycka mest om dig själv. Visst har du det bra i kärleken, men någon ny romans är inte aktuell. Skäm bort dig med en lite kostsam gåva.


Chokladtomtarna is back!

Idag är en bra dag, jag slapp stressa imorse, jag fick lunch och mina älskling är tillbaka! Det är sant, CHOKLADTOMTARNA IS BACK! Såg det idag när jag var inne på Hemköp, så jag var bara tvungen att köpa en. Smaskade på det hela vägen hem, och på bussen träffade jag Mandis som jag har saknat så mycket!
Nu är det super viktigt att jag koncentrerar mig på plugg, annars kommer morgondagen gå käpp rätt åt helvete rent ut sagt.

Snö så långt ögat ser

Godmorgon! När jag vaknade imorse så snöade det inte, då tänkte jag 'yes' det blir en fin dag idag. Men nej, sedan börjar det snöa igen... Räcker det inte med snö nu?
Nu sitter jag och funderar på vilka kläder jag ska offra till snöguden, eftersom att jag kommer vurpa flera ggr idag. En bra gissning. Ligger 45min före planerat, så jag vet inte vad jag ska göra nu. Kanske ska läsa lite så jag kommer ifatt med engelskaboken. Eller så kanske jag ska ringa Jennifer och störa (?) Vi får se vad det blir. Idag ska jag nog tvinga ut henne och Sara till Jakobsberg och köpa skor, och kanske göra en snöängel på vägen..
Ha en snöig dag så hörs vi senare!

Jag börjar tvivla..

Minnena kommer tillbaka gång på gång, även fast jag inte vill det. Jag vill bara få ut dem ur mitt huvud och kasta dem i soporna eller något. Det är jobbigt, fattar du inte det? Alla minnen, alla tankar, alla bilder, allt påminner om dig. Och det är svårt att glömma och gå vidare.. Snälla Gud, du har svikit mig en gång, men jag skulle vara tacksam om du hjälpte mig nu..
Jag börjar tvivla på om det går över..


Tala är silver, men tiga är guld.

Lika kallt som igår, jag hoppas det blir varmare snart. Eller så måste jag nog skaffa nya skor som håller mina små fossingar varma. Kanske dom två? Då borde man aldrig frysa.

Warm lined high boot
 Slippers

Detta blir bara ett snabbt inlägg, har ingenting roligt att skriva. Men det brukar jag ju inte ha så haha. Hade prov idag som jag tyckte gick väldigt bra faktiskt. Hoppas att det går lika bra, ett MVG skulle inte sitta fel.
Tappade humöret lite på dagen också, det är aldrig bra att skratta på tom mage..
Men ska försöka plugga lite nu medan det är paus i vänner.

<3

 Jag saknar dig!

  
   

När vi bara snöar bort

Usch, vilket väder idag! Höll på att blåsa bort och frysa till is samtidigt när jag var på väg till skolan imorse. På eftermiddagen var det ännu värre, bussen var försenad så jag kom hem 15min försent typ, och plogar gör dom inte heller så jag var tvungen att gå i snöhögar som gick ända upp till knäna..
Men det är ändå ganska mysigt med snön, bara det inte är storm. Och lite bättre kläder och skor skulle inte sitta fel annars ska jag inte klaga så mycket, kusinerna har ju nästan orkanstyrka på sina vindar där uppe. På tal om kusiner.. Hade fått en kommentar på förra inlägget från Merit, så nu har jag en sambo! Jag längtar så mycket och jag är så avundsjuk på min bror som får flytta redan till sommarn.. Buhuu! Men min tid kommer snart, hoppas bara att tiden innan går riktigt snabbt!

Funderar på om jag ska göra naturkunskap nu eller stressa igenom den sen, har ju prov imorgon. Sedan så har jag prov på torsdag också, och massa läxförhör mellan det. Detta kommer bli en kul vecka sovandes över böckerna. Kan man inte bara få lov nu? Vila upp sig och börja om på en ny rivstart, pigg och fräsch. Känner mig som en gamling i en ung kropp, inte en sån härlig känsla.

Har hunnit leka lite med hunden ute i snöhögarna på baksidan också, han älskar snön förutom att det är lite kallt om tassarna. Fick också chansen att kasta några snöbollar på pappa också, stackarn.
Nej, men nu måste jag plugga massor, och sedan duscha. Tippar på en sen kväll idag, fan också!

hejfisen.bilddagboken.se


Buster gräver i snöhögen efter snö, haha..

Jag vill flytta hemifrån

I förra inlägget skrev jag att vi hörs imorgon, men jag ångrade mig. Har ingenting att göra nu när mamma har gått och lagt sig. Egentligen borde jag också det, men jag är så uppe i varv just nu. Jag har fått för mig att jag vill flytta hemifrån nu och har kollat på lägenheter i över en timme nu. Hittade en jättefin, en billig trea. I want it so bad! Men jag vet att det inte kommer hända. Vill bara ha ett eget ställe som jag kan måla i vilken färg jag vill, möblera hur jag vill, städa/tvätta när jag vill, äta när jag vill. Ingen som tjatat eller klagar på något. Bara jag och min egen lägenhet, och en rumskompis såklart. Måste ju ha någon som betalar halva månadskostnaden haha. Låter det inte underbart?
Det är inte så att jag inte trivs hemma, för det gör jag. Jättemycket! Men ibland önskar jag ändå att jag hade något eget. Vill bli vuxen nu, men bara tillräckligt.

Frivillig ensamhet är frihet

Den här dagen har varit väldigt seg. Man är ju inte så sugen på att gå ut när det är snöstorm. Så det har bara varit mys under täcket halva dagen, sedan var jag tvungen att packa och åka till mamma. Inte har man gjort någon nytta heller idag, förutom att plocka ur diskmaskinen och pluggat. Men det är väl förståeligt en sån här dag?
Nu väntar jag bara på morgondagen då snöstormen har lagt sig och snön bara ligger som ett vitt täcke över marken, då är det härligt med vinter!
Sitter just nu i soffan med mamma och Jacob och kollar på nyheterna. Eller dom kollar och jag sitter vid datorn. Är så fruktansvärt uttråkad, vad kan man göra en söndag kväll som denna? Måste hitta på någonting nu, vad som helst. Hörs imorgon!

hejfisen.bilddagboken.se

"Livet är som en tärning, det bästa man kan få är sex."


Dunder helg

Min helg har varit super bra hittills och den är inte slut än. Skulle jag skriva allt så skulle jag få sitta och skriva hela dagen, och det har jag inte tid med haha. Så ni får se lite bilder på allt istället.

   
Jennifer - Lena PH           Bisse                Malin sjunger          Sara sjunger

   
                Några fina bilder på mig.

   
 Jennifer, Malin och Sara               Enhörning 1                     Enhörning 2


MITT STÖRSTA FAN!


Brown sugar

Vi börjar med idag. Idag skulle vi haft SH-prov men vår lärare flyttade det så snäll som han är!
Haha lilla PG. Det blir nästa torsdag istället, så man kan ta det lite lungt med det nu. Skönt!
     Vi slutade tidigare idag också, så när jag hade vart hemma i någon timme så började jag bli väldigt uttråkad. Kollade självklart på OC men är på sista avsnittet, så jag måste höra av mig till Erica typ nu :o  Ska njuta av det sista avsnittet ordentligt, och sedan sörja.. Haha. Som sagt så hade jag väldigt mycket tid över så jag läste Naturkunskap (chockad över mitt beteende), och nu sitter jag med en choklad ansiktsmask. Den luktar choklad så jag blir jättesugen på att slicka lite runt munnen, haha. Ska väl också fixa naglarna snart också, men alla har gått av så som ska bara målas och finslipas.


Morgondagens planer!

Imorgon efter skolan så ska jag och Sara (kanske Malin) iväg till Veddesta och ta hål i örat. Jag är så rädd, kommer säkert börja gråta. Ska ta mitt sjätte hål (haha), där uppe denna gång. Sedan ska jag köpa färg, ska slinga blond. Jennifer ska hjälpa mig, haha det kanske blir en ny psykvideo då Jenni, vad säger du om det?
Sedan ska jag färga och slinga Malins hår, vi får se hur det går.
Efter det vet jag inte riktigt vart jag ska, det är därför jag skriver allt detta nu. Kanske inte kommer hem imorgon över huvud taget, haha (hoppas jag).
På kvällen är det KARAOKE NIGHT hos Jennifer, är fett taggad för lite Abba! Eller rättare sagt mycket Abba.


Men nu är det dags att tvätta bort brownie masken..  


Den som väntar på något gott..

.. väntar aldrig för länge..

" Vi skulle till Tutankamon, och guiden skrek come on come on. men någon jävla tutta såg jag inte röken av. det var öken."

Citat av kusins låt, hon tyckte den var superkul. Men jag förstår inte vart i texten humorn är?
Det är konstigt, jag börjar tro att dom lever att annat liv där uppe i norduppland. De kanske bor i tält och jagar björn för att få mat och kläder. Men vad vet jag, jag måste nästan åka upp och hälsa på för jag saknar dom små bönderna så mycket!

Magen låter fast jag precis har ätit (?) den har en tendens att göra det. Kanske försöker den prata med mig eller så tänket den bara högt. Den kanske mår illa efter mina sockerfria godisar eller av alla PEZ jag har ätit. Haha vilka tankar jag har alltså.. 

Om 24 dagar sittet jag på flyget påväg till Mexico, eller så kanske jag redan har mellanlandat i Chicago. Längtar så mycket, en månad utan snö, skola, problem. Jag är fri helt enkelt!

       

Carpe diem

Godmorgon såhär vid nio tiden..
Igår pluggade jag till halv elva, stolt! Tror inte jag har pluggat en hel kväll förut, man brukar ju sätta sig framför tv istället eller surfa lite, känner ni igen er?

Skulle vara i skolan halv tio med Jennifer, men nej hon ligger och sover den bögen -.- Så då var jag tvungen att stanna hemma mycket längre, kul liksom när det enda som går på tv är den eviga TVshopen. HATA!
Nej, men nu ska jag nog gå och ringa Jennifer igen, måste stressa på henne lite så det går snabbare.
Jag känner på mig att det här kan bli en härlig jag, och jag är taggad!

Vänskap går före släktskap

Allting vi gör medför ett gott skratt, och alla vet ju att ett gott skratt förlänger livet?
"En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en."


Jag är fläckvis intelligent

Lika snabbt som snön kom försvann den.. Typiskt, det var precis likadant förra året. Men det är väl ändå lika bra, åker ju snart så det skulle vara skönt att vara utan snö tills dess. Sedan blir det sola, bada och shopping som gäller i en månad. Så underbart det ska bli!

Så vad har hänt idag? Jo, jag gick upp imorse vid sju och hoppades att det var en dröm och att jag skulle få sova lite till. Men så  var det inte. Idag kom Jennifer i tid också för första gången på länge på måndagmornarna. Haha grattis till dig! På den ljuvliga håltimmen satt vi och diskutera våra framtida planer/resor. Längtar redan tills vi tagit studenten maha.
Efter svenskan gick vi hem till mig och kollade på massa bilder och skrattade så att vi grät. Min historia var så bra att jag höll på att kissa på mig. Ojojoj, hick!

Som ni alla vet så har jag inget liv längre och måste därför plugga nu.


Snön är här

I morgon börjar skolan igen och jag är inte taggad. Vill bara ligga hemma och inte göra någonting hela dagarna, i love it!
Men jag vet ju att jag inte kan, jag måste plugga som en gris. Men jag har ingen lust, jag skjuter bara upp det hela tiden.
Egentligen har jag inte tid att bloggas just nu heller men jag känner ändå att jag måste. Får väl ligga uppe hela natten sen och plugga.

Idag kom första snön för denna höst och det känns skönt att slasken försvinner (hoppas jag) men det blir också kallare och det är negativt. Jag var till och med ute och traskade när det var som mest storm. Haha. Men nu måste jag verkligen plugga så jag får gå och lägga mig snart.




Jag älskar Thai

Kom hem från kusinerna för ungefär 30 minuter sedan. Mamma och Jacob kom förbi vid sju med thaimat, åh gud så gott det var! Haha jag brukar aldrig äta det, och jag åt till och med vegetariska vårullar (!!) Jag är själv chockad över mitt beteende..

Varför är det inga bra filmer en lördag? Alltså ska man behöva läsa en bok för att ha något att göra?
Sug balle svensk TV! Jag ska kolla på OC, godnatt!


Bus i Vällingby

Hejsan sådär på kvällskvisten!
Är barnvakt åt småkusinerna i Vällingby. Vi äter godis, kollar på film och spelar spel. Haha såg Mamma Mia för första gången idag också, den var inte den bästa filmen jag sett men det var helt okej.
Men nu ska jag gå och busa, tjingeling!

Dags att ladda batterierna

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på min nya favorit låt, Alexander Konstantoulas - I'm sorry. Jag ryser nästan varje gång jag hör den. Om den fucking värdelösa juryn hade tagit med honom i Idol istället för Lars-bögen så hade han och Kevin slagits om 1:a platsen, jag svär! Och han är ju så mullig och söt också (a) haha..
Ikväll är det dags igen och som vanligt så är det Kevin som kommer få taket att lyfta. Jag har aldrig varit ett fan när det gäller Idol men i år har jag följt nästan varenda program. Haha jag undrar vad det beror på.

Idag har jag varit ledig från skolan för att gå på begravning. Men jag kan säga att jag hade hellre hade gått i skolan. Usch så sorgligt det var, och jag som är en sådan gråtkärring. Haha det var tungt! Men det värsta är väl att det inte är sista gången det är begravning. Snart kommer väl alla äldre dö som äpplena fallen från träden på vintern.

Men nu är det dags att börja tagga iför Idol, heja Johan (bara för att Adam tycker om honom så mycket :) <3) !


Glasögonorm

Hejsan,

egentligen så borde jag plugga nu, stenhårt! Men jag har ingen lust.. Hur kul är det att läsa om något man ändå inte fattar? Haha.. Så istället så kollar jag på vänner - ett av favoritprogrammen, håller på att skratta ihjäl mig.

Och till min stora skräck så behöver jag glasögon, (linser!!!!!!!!). Jag som alltid har haft fobi för att få de, och helt plötsligt så är man blind.. Det var ju supekul, ha-ha-ha.

Är ledig imorgon också, underbart! Fast kanske inte om man tänker på varför jag ska vara ledig. Det är nämligen begravning, på Södermalm. Då ar det inte lika underbart längre, alla runt omkring en kommer sitta och storböla.. Usch, hatar sådant! Men det är bara att bita ihop.
Dags att plugga nu!


Jag längtar tillbaka..

Det sägs att tiden läker alla sår..
Men tänk om man inte vill att såren ska läka, om man bara vill att tiden ska spolas tillbaka.
TIllbaka till då jag mådde som bäst, när allt var frid och fröjd. Inga problem som förstörde, inga tårar som rann ner för kinden. Bara massor av skratt som förgyllde dagen. Nu måste jag kämpa för att inte tårarna ska forsa ner för kinderna. All stress och oro som gör att man bara vill skjuta sig själv, kan inte allt bara försvinna för en dag så man hinner leva det liv man vill..? 



-


Jag är pank

Tjooooooooooooooooo! Oj, haha här överdriver vi..
Hade bara en lektion idag, Samhällskunskap, och det enda vi gjorde var att sitta och prata. Det känns ju superviktigt att gå dit då -.- men om jag vill ha studiebidrag så måste jag gå på alla lektioner, suuuug! Började klockan 12.40, men slutade typ en timme senare. Då gick jag, Jennifer och Sara till Jakobsberg för att shoppa, men till min stora förvåning så var jag pank! Saldot visade 37 kr, haha så lite pengar har jag inte haft sen jag föddes. Då blev jag väldigt ledsen och gick hem till Jennifer och hämtade pengar och gick och åt pizza. Höll på att spy efter, och jag är fortfarande supermätt.. Men nu ropade pappa att det är mat (a) hihi, vi hörs!

Blod, svett, skratt och tårar..

Hej! Ursäkta för min dåliga uppdatering, men jag har inte haft orken att skriva. Har varit helt utmattad sen i söndags, kanske beror på festen. Hm.. Det måste vara det haha..

I lördags var det hur kul som helst, det var i alla fall vad jag tyckte. Hoppas alla andra tyckte det också (?)
Folket började droppa in runt halv 9, lite sent tyckte jag för det var inte fören runt tio kanske som det började hända lite saker.. Haha kommer inte ihåg så mycket men man kan väl säga att det var allt ifrån blod, svett, skratt och tårar.
Låter kanske inte som en bra kombination, men jag stog för tre av dom x) haha.. Lyckad eller?
     Dagen efter var inte lika kul! Vaknade av att pappa hade kommit hem. Jag hade rivmärken över armen, magen värkte och huvudet höll på att sprängas. Vad fan gjorde jag igår? var min första tanke. Mådde inte bättre av att jag fick flera utskällningar haha.. Men sådant får man väl tåla när man har fest. 
När jag skulle dra med Jennifer, Adam, Lager och gänget ner till centrum och käka fick jag i mig en tugga av korven innan jag var tvungen att fly grillen. Inte så lyckad som sagt.. När jag kom hem igen gick jag och la mig och sov resten av dagen. Men det var värd det, så kul som jag hade det i lördags! Haha.. Tyvärr så har jag lite för många bilder för att kunna välja vilka jag ska lägga in. Så det blir bara ett smakprov. Här är några av tjejerna i början av kvällen.


Lördag means partyy

Godmorgon! Idag kände jag att jag kunde sova hur länge som helst, men nej nej då ringer telefonen. Först ringer Erica vid tio sedan tjugo minuter efter ringer Amanda, och sjövklart gick det inte att sova om efter så det vara bara att stiga upp. Upp och göra frukost för att sedan gå och lägga sig i sängen igen och kolla på OC s2, superduper bäst!

Idag ska jag städa och fixa lite här hemma innan alla kommer ikväll. Typiskt att jag åker på skitgöran, det blir ju jag som måste städa efter också.. -.- Haha.. Men nu ska jag väl kliva upp på riktigt och gå och ta en långdusch, mhmmm..

 

The day before tomorrow

Hela den här dagen har varit kaos aso, haha.. Först var jag och Jennifer i Barkarby och hämtade dampet till hund, sedan hem och fixa designen på Jennifers blogg. Helt plötsligt sa Adam att han var påväg in till stan och då blev det snabba puckar, rush till bussen (som självklart var försenad). Väl inne i stan så träffade vi Adam en stund och lämnade grejer och pratade lite, om mitt lilla party bla. Sedan iväg till Åhlens och köpa hårfärg och ett snabbt stopp på donken. Sedan dess har vi varit i badrummet och larvat  oss hhaha.. Fy fan aso, Jennifer höll på att kissa på sig (på riktigt) i mina brallor!

Nu är allting fixat till imorgon, det känns så jävla skönt! Nu är det bara att luta sig tillbaka och ta det lungt resten av kvällen.
 

Jennifer på donken..


Ny hårfärg, vad tycks?

Ny design!

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och pratar i telefon med Eric.. Haha vilken het diskussion vi har alltså, man märker att vi inte pratar så ofta. Så roligt vi har det! I miss him very much, vilken tur att han ska komma hit på lördag då (troligtvis). För jag ska ha födelsedagsfest :)  ska bli jätteroligt..

Efter skolan idag så drog vi förbi jakobsberg och kollade lite efter festklänningar, men det var väldigt dåligt med det. Så det blev lite fika istället, dounats från Konsum haha.. Tjockisar I know.
Var förbi Erica idag också och hämta säsong två av OC, jag tror att jag slagit nytt rekord i att titta på en säsong, sex dagar! Wohoh...

By the way, har ni sett min nya superfina design?  Jag är supernöjd verkligen, så jävla skönt!
Har kämpat med den där jävla designen jag vet inte hur länge och nu är den äntligen bra. Så nu kan jag andas ut igen.


Det blir bättre med tiden..

Hej! Har inte orkat skiva någonting nu på eftermiddagen för jag har haft fullt upp med att titta på OC. Det är världens bästa serie (förutom csi miami förstås).
Och som ni ser så har jag råkat göra något så menyn har försvunnit. jag förstår verkligen inte det här med designen.. Det är hopplöst, jag fixar något nytt och råkar ta bort något annat, typiskt.. Ska väl ta tag i det nu, och kolla upp problemet. Men först ska jag ta bort smink och sånt ni vet, tjejgrejer..


Det blir bättre med tiden..

Hata TVshop

Godmorgon! Jag börjar kvart över elva idag som alltid på onsdagar, men ändå så får man ingen sovmorgon -.- Haha var uppe redan klockan åtta, varför vet jag inte (?) Idag får jag tillbaka min novell äntligen, har längtat hela lovet. Nu ska jag väl bara sminka mig, sedan ska jag kolla lite på tv innan jag går. Det är TVshop och som vanligt vill man bara ha allt, produkter för fin hy och alla träningsmaskiner så man blir smal på en vecka.. Haha jag hatar TVshop!!!!
Men nu måste jag skynda mig (sajk) puss!

Tillbaka med nya krafter

I'm back!
Jag är nu tillbaka efter min lilla paus med nya krafter, det känner superbra. Som ni kanske vet så har jag mått dålig de senaste dagarna men det blir bättre för varje dag som går. Men jag har ju OC så det är klart jag överlever!
Men nu är jag i alla fall igång igen, med nya "intressanta" saker att berätta om mitt liv. Haha I know you love me!
Jag har inte så mycket att berätta om min vecka då jag var borta, men jag kan säga att jag bara har varit hemma, fällt en tår då och då, umgåtts med familjen och bara myst.. Lite kvalitetstid med mig själv och Nalle Puh haha..

I söndags så var mamma och några här och firade mig, och då fick jag en ny dator! Woho, så nu är jag redo hela tiden!
Det var väl allt för stunden, men jag kommer tillbaka senare och lättar mitt hjärta om jag har något att fylla bloggen med.

ps. JAG FYLLER ÅR IDAG! :D


Tårtan mamma bakade till mig!

RSS 2.0