Snark

Vad ska jag skriva?

Kasta inte bäver i trähus

Kom hem från Täby för ett litet tag sen och har hunnit vara ute med hundarna och ätit middag. Plånbok
Nu har jag beställt linser för ett halvår och det känns kanon. Eller ja, så bra som det kan göra när man har dålig syn you know.
Kom inte från skolan förrän runt fyra då jag och Jennifer gick till jakan snabbt så jag kunde köpa min efterlängtade plånbok. I  love it! Fast den jag köpte var vinröd.
Mitt utvecklingssamtal imorse gick jättebra och jag hade superfina omdömen så nu är pappa stolt och jag ska tigga mer pengar varje månad. Sedan fick jag vara med på Jennifers samtal och leka hennes målsman, haha det var kul..  By the way så blev vårt arbete kanonbra! Är nöjd, även fast det tog sin tid och slet på våra humör.

Ja, det var väl nästan hela min dag kortfattat. Nu ska jag sätta fart på hjärncellerna och skriva klart min miljöuppsats och kolla lite på matten.. Avslutar med ett klockrent citat. Har hittat min nya favorit sida, citatsnurran.se. Hörs senare, puss!

"Rökning dödar. Och om du dör så mister du en viktig del av ditt liv."


Uppdatering från skolan

Tjena, sitter i datasalen nu och gör vårt grupparbete om olja och naturgas. Vi ska väl sitta här till tre-fyra kanske, inte senare än så hoppas jag. Haha.. Jag är så duktig, för egentligen är jag ledig idag.
Men nu ska vi fortsätta skriva, puss!

Mycket att göra i morgon.

Imorn har jag ett fullspäckat schema, så det är dags att sova nu. Godnatt gott folk!
  • 9.30 Utvecklingssamtal i skolan.
  • 11.00 Hemligt möte.
  • Göra klart grupparbete och enskild stencil.
  • 17.30 Optikern i Täby Centrum.










Jag har en skruv lös

Tja! Vad tvungen att kämpa för att komma upp ur sängen imorse. Fy fan, är helt slut efter i helgen. Men till slut kom jag upp och hann med bussen. Det var en väldigt seg dag, framför allt estetisk verksamhet.
Jag var kvar till fem i skolan, för måste göra klart något jävla grupparbete -.- Så jävla tråkigt och jag tycker inte om *piiip*.
(Btw så är det ingen innebandy för Jennifer längre så nu är jag happy!)

Men ska träna nu, jag är också chockad! Puss!

En liten bit i taget, och du kommer långt.

Hej! Nu är jag äntligen hemma efter en helg på fri fot! Det har varit en jobbig helg för min del haha, full vart hela tiden.
I lördags var jag ju uppe redan klockan sex (!) och bänkad i Täby badmintonhall klockan halv nio. Sedan satt jag och Merit där tills klockan sju, så jag var väl hemma igen vid nio. Och ingen middag eller lunch fick man heller. Så på vägen hem trodde jag att jag skulle dö. Frös som ett äckel, min blåsa höll på att sprängas och min mage höll på att vändas ut och in av hunger. Då köpte jag en choklad på pressbyrån hihi.
Dag två, alltså idag söndag, så var jag uppe klockan sju. Och det är ju sommartid nu så jag jag var helt confused igår kväll om hur mycket klocka skulle vara och när jag skulle upp och skit, och det tog på alla mina kvarvarande krafter. Men jag kom upp och iväg till hallen igen, klocka tio. Tyärr så förlorade Samme och nallebjörnen (någon gubbe från Lidingö som sa till mig "om jag hade varit 30 år yngre så kunde du fått en puss av mig", för att Samme och Merit pussades). Efter det så vare match mellan mig och Samme, han har ju spelat lite längre än mig så jag losade stort. Men han erkände efter att han var imponerad av mig för att vara nybörjare. Då blev jag superglad och nu ska jag börja spela och spö honom nästa gång vi ses! Mahah..
Från elva till tre satt vi i Täby och gjorde ingenting, lite segt men det gick! Lite sura miner från några håll och så haha, men så är det.
Ingen vila ingen ro, när jag var påväg hem så åkte jag förbi mamma och käkade middag med styvfar och bror. Fick glass och varma björnbär till efterrätt också, yummie.
Nej, nu blev det ett rekordlångt inlägg.. Ska ta en lång, varm dusch och sen ska jag sova. Puss!


Sötnosarna..

Jag är ingen morgonmänniska

Det är synd om mig, jag måste gå upp klockan sex imorgon. På en lördag! Jag och Merit ska sitta i en badmintonhall klockan 9 och heja på min nya bästis Samme. Hoppas jag orkar upp över huvud taget, så därför måste jag säga godnatt nu.. Puss!

!

Det snöar ute och vi har inget att göra.


M!

Today is gonna be the day...
Mitt smultron kommer idag och jag längtar tills jag får se hennes leende igen.
Det var alldeles för länge sedan alltså!

Mitt efterlängtade smultron kommer imorgon!

Ikväll kom jag i säng tidigt, skönt (!) Då kanske man kan vara utvilad till imorgon. Är taggad inför min och Jennifer promis, får se vart den tar oss haha.
By the way så kommer Merit till mig imorgon, I miss u honey!

(Vi bjuder på den)

PEACE OUT! <3

Munkar munkar

Bra dag! Började med några skratt-attacker, fortsatte med pannkakor och avslutade med gratis munkar. Låter inte det som en toppen dag? Haha jag vet att det inte låter så nyttigt, men jag ska återgälda det genom att ta en promenad imorgon med Jennifer. Det är så härligt att vara ute nu när man känner hur våren är påväg och solen skiner.
För att avsluta ett bra inlägg, så måste jag lära mig hur man gör det haha. Puss!

  
 
 

Hatar tidiga mornar.

Imorgon börjar jag 8.20 med "läsprojekt" och för att inte skjuta min lärare så måste jag sova ordentligt och äta frukost imorgon bitti. Därför säger jag godnatt nu. Puss!

Våffeldagen

Först och främst; Grattis mamma! I love u...
Våfflor
Jag hatar SL! Antingen så kommer bussen för tidigt, för sent eller inte alls.. 
De kan aldrig komma i tid så man har tid över till det som faktiskt är viktigt.
Sådana saker kan verkligen förstöra en hel dag, tack för det!

Något som förgyller året är våffeldagen! För det första så äter man det bara en gång om året så man kan inte tröttna på det, och för det andra så är det bara yummie! Titta på bilder bara, vem kan inte älska våfflor?



Våffeldagen, Vårfrudagen och Jungfru Marie Bebådelsedag

Att man äter våfflor på våren har sin naturliga förklaring i att det förr i tiden, efter vinterns ruskmörker, åter fanns större tillgång till både ägg och mjölk.

Men varför äter man våfflor just på Jungfru Marie Bebådelsedag?

Man kan spåra firandet av Jungfru Marie Bebådelsedag så långt tillbaka som 500 efter kristus. Man firar den 25 mars, vilket är nio månader före jul och Jesus nedkoms. Kyrkligt är dock Marie Bebådelsedag numera en flytande helgdag som inträffar på närmaste söndagen kring 25 mars, det vill säga någon gång mellan 22-28 mars. Förr kallades Maria även för "Vår Fru" och därför kallas även Jungfru Marie Bebådelsedag för "Vårfrudagen". Att dett sedan blev "våffeldagen" tros vara ett hörfel, "Vårfru" blir lätt "våfflor". Detta kan vara en förklaring till varför man i Skåne ställde sig frågande till våffleätandet, där "Vårfrudagen" hette "Fruedag" från danskan och inte språkligt påminner om våfflor på samma sätt.





vinter kallt mörkt

Vaknade för typ en timme sen, väldigt skönt. Men jag har redan varit uppe en gång idag, blev väckt halv 7 och var tvungen att gå upp och sjunga för mamma. Fyfan va kallt det var i mitt rum alltså.
Haha men nu måste jag fortsätta fixa mig, puss!

Är hos mami

Sitter och puggar nu hos mamma. Kom på att jag har prov på torsdag i naturkunskap och det är så ointressant att jag inte orkar läsa det..
Åt våfflor till middag (det är ju våffeldagen imorgon), men min mamma åker till Barcelona då, så vi firar det idag istället. Hon fick också sin present av mig som bestod av ett halsband och armband i silver (hon fyller år imorgon). Super fint var det, och hon blev jätteglad som tur var.

Men nu måste jag tillbaka till pluggandet, sedan ska jag duscha. Puss!

Tisdag morgon

Solen skiner och jag fick sovmorgon, kan det bli bättre en dag som denna? Tror fan inte det... Det är så skönt när man slipper stressa och man kan göra allt extra segt istället haha. Ska kolla på ett till avsnitt av two and a half men nu, puss!

Min goda frukost, banansmoothie med mörk choklad och kanel!


Bra påbörjat hälften gjort.

Ojoj, vad jag har varit duktig ikväll alltså! Har fått massor gjort, och jag har börjat på alla mina skolarbeten. Men jag har fortfarande inte börjar plugga till provet på torsdag, fuck det hade jag glömt haha x) .. Får ta tag i det imorgon, och jag hoppas att engelskan är inställd imorgon också för då kan jag få sovmorgon.. Vi håller tummarna!

Godnatt allihopa och dröm sött! Det ska i alla fall jag göra..


Ett plus i kanten

Idag är det en bra dag fast jag bara sovit fyra timmar i natt. Jag har ingen aning hur det kan komma sig, för det har aldrig hänt förut på skoldagarna. Men det är tur att det finns tv, ära och beröm till den som uppfann detta underbara ting!
Men back to reality, nu ska jag ta tag i mina arbeten så jag slipper sitta sista minuten och stressa. Puss!

By the way så är det 'Du är vad du äter' ikväll, jippi!

Söndag kväll..

Tjena! Nu är det paus på tvn så jag passar på att skriva lite. Kollar på vårt bröllop i era händer och Eric är med. Lillen har blivit tvstjärna.. Haha ^^
Haha borde egentligen ha pluggat idag, men som vanligt när jag är på mitt "det är så synd om mig" humör så har jag ingen lust. Får ta igen det imogon. Nu börjar det igen, puss!



Ska gå på...

... en lång promenad med hundarna, det kan jag behöva. Och eftersom att jag inte har något bättre för mig, så passar det alldeles utmärkt! Puss!

Jag är uttråkad

Hej! Igår hade jag och Jennifer spa-dag, men de blev inte så mycket spa över det hela. Det var typ bara mask på, mask av, måla naglarna. Sedan skulle hon hem och möta Jossan och jag blev ensam för resten av kvällen...
Har precis ätit frukost och ligger nu i min säng, ska se på två och en halv män. Kan inte riktigt släppa serien så jag kollar om på alla säsonger haha. Puss!

Är vi inte snygga?

Spa-dag á la fisen

Godmorgon! Är uppe tidigt idag för att jag och Jennifer ska ha spa-dag. Visst låter det härligt? Manikyr, pedikyr, hudvård, hårvård, you name it! Så nu ska jag gå till jakan och möta Jennifer och köpa lite grejer. Ha en bra dag, puss!


A whole new world

Var och hämtade mina linser igår och nu ser jag världen med nya ögon. Det är så skönt att slippa ansträna sig och jag tror också att det är skönt för Jennifer som slipper tolka allting på tavlan. När jag var i Täby hos optikern så hann jag se en skymt av EMD också hihi, de är sååå snygga!

Vad händer ikväll?






GODNATT!


Glass och solglasögon

Hej! Imorse hade jag panik för att Jennifer inte svarade på typ en timme, men det visade sig vara fel på telefonen. Satt på bussen när jag till slut fick tag på henne och vi bestämde oss för att vara stygga och skolka från spanskan. Så då åkte jag till Viksjö C och mötte upp henne så gick vi in på ica och ägde lite.. Haha det blev dessutom två korvar till lunch, yummie! Snart kommer vi vara två rullade köttbullar, för efter skolan så gick vi till jakan och köpte glass för att välkomna våren..

Men nu kallar plikten, har massor med läxor. Puss!

Solen är här!

Godmorgon! Känner mig på topp just nu för solen skiner, wonderful! Nu ska bara snön smälta bort och gatorna sopas, sedan är allt perfekt!
Börjar klockan elva idag, så skönt med lite sovmorgon. Har inte bestämt mig om jag ska gå eller åka buss, beror ju på vilka skor jag ska ha x) haha..

Ha en bra dag, puss!

Stronger than jesus

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases.
You know that love can do you like a shotgun.


Kan inte allt det här vara över snart?

Bambi på hal is

Har precis börjat läsa män som hatar kvinnor, den är jätte seg i början. Men alla säger att den är skit bra så jag får väl ha tålamod. Det är inte min starka sida haha, men jag får försöka.

Idag på idrotten så var vi i ishallen och åkte skridskor, och jag som aldrig lärt mig det sög som vanligt. Ramlade cirka 10 gånger, men 5 av dem var av säkerhetsskäl haha. Jag var ungefär som bambi på hal is. Om jag inte haft hjälm på mig så kunde jag dött, så använd hjälm för fan!

Nu ska jag ägna lite tid åt min samhällskunskapsbok, har prov på torsdag -.- Usch, haha! Så ointressant! Puss!


Jennifer in action!

Svek

Tjena! Måste bara rekommendera en bok som jag läste ut igår. Svek av Karin Alvtegen, så jävla grym bok!
Har precis ätit och är mätt och belåten nu. Innan dess var jag med Jennifer och Sara och chillade lite. Fick i mig massor av glass också, Skipper är inte så bra som jag trodde.
Borde egentligen plugga, men jag orkar verkligen inte det nu. Ska istället skriva lite på mitt CV. Puss!

Jag kommer bli en hemsk bilförare..

Tjena! Är fortfarande grymt irriterad på svenskarnas beslut igår.. Men när den stora finalen går i Moskva så kommer jag väl sitta bänkad redan en vecka innan för att inte missa, skulle inte förvåna mig!

Kom precis hem från Outlet och Hemköp. Var och handlade lite med pappsi, lite verktyg och mat och så. Dessutom, hör och häpna, så övningskörde jag för första gången. Det gick åt helvete och jag kommer aldrig sätta mig bakom ratten igen.


SKANDAL!

Jag säger bara en sak; Snälla snälla kunde inte någon annan låt ha vunnit? Katastofalt, hur tror Sverige att vi ska kunna vinna om man skickar en sådan som henne? Betyder inte ordet schlager någonting längre?


Malena Ernman. Foto: Scanpix

Nu ska jag spöa skiten ur mamma!


Final!

Snart är det dags! Håller på att tagga för en kväll framför tvn med Jennifer. Högsta volym och massor med godsaker. Vad sägs om det va? Jag tycker i alla fall att det ska bli grymt skönt! Jag håller alla mina tummar för Alcazar..


PLUS

LIKA MED
bra kväll!

En gång i månaden..

Hejsan! Gick hem till Erica igår och kollade på en klassiker nämligen Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fjasko. Kom hem runt tolv men orkade inte skriva igår.
Vaknade imorse runt åtta, fucking mens..... Och nu är jag så trött att jag inte ens orkar gå upp ur sängen. Haha ska kolla lite mer på film nu, puss!


Fick tillåtelse att lägga upp denna bild, så jag tog chansen.

Veckans höjdpunkter

Hej! Hittade min USB-sladd äntligen, det har ju varit borta som ni vet. Den låg nerpackad i en kartong i vardagsrummet så det var inte så konstigt att jag inte hittade den, haha.
Ska skriva klart min uppsats och sedan skicka den till min lärare, sedan ska jag ringa Erica och kolla vad hon har för sig. Men först tänkte jag bjuda på veckans höjdpunkten, så håll i hatten! (bjuder på dem)

  
   

Irriterande...

Sitter i datasalen och tänkte att jag skulle arbeta med min uppsats men jag kan inte öppna det på den här datorn. Skit irriterande så nu måste jag åka hem och göra klart det. Hörs senare, puss!

Inga bilder för tillfället

Hej! Min sladd till mobilen är spårlöst försvinner så därför lägger jag inte in några bilder för tillfället. Och dessutom så är min dator så ptroligt seg just nu :s Förstår inte riktigt vad som har hänt, skumt...
Men ska fortsätta på min uppsats nu, puss!

Dålig sömn och konstiga drömmar

Denna morgon är inte speciellt god om jag får säga det själv. Har fått sova jättedåligt och drömt massa konstiga saker. Haha aja, måste gå ner och äta nu. Puss!

Fem plus

Kvällen har utvecklat sig bra, och jag har kommit väldigt långt på min uppsats (dock har det gått lite sämre för min bokrecension). Men det finns ju en dag imorgon också och så har jag fredag på mig. Så jag känner mig lugn for now, däremot kan jag inte förvänta mig bättre än G men det duger för mig efter all förvirrning min lärare ger mig. Håller faktiskt med Sara lite där med hennes beskrivning; fitta och tant. Dock är jag inte lika grov, för jag får i alla fall uppmärksamhet från henne, haha! Sara i ett nötskal.
Som ni kanske kommer ihåg så delar jag ut plus till mig själv när jag varit duktig, och jag tycker att jag förtjänar ett nu. Jag är nöjd med min prestation idag (och jag vet att jag låter som ett freak, men det gör inget).
Jag vill vara lite udda för om man är som alla andra så är man ju inte unik. Då är man bara en i mängden som ingen lägger märke till. Och just nuär jag väldigt bra på att dela med mig av mina åsikten tack vare min uppsats jag skriver. Nej, nu ska jag sluta med detta och avsluta kvällen med några omgångar Texas Hold'em. Kan denna kväll bli bättre?

Imorgon gäller det att vara uppe med tuppen om jag ska hinna med morgonens sysslor. Hoppas att det inte snöar då, mitt humör sjunker för varje snöflinga som träffar marken. För säkerhets skull så ska jag in på smhi's hemsida nu och checka läget. Oj, vilket långt inlägg detta blev. Får fortsätta imorgon, peace out!

Skadeglädje och stress

Först en roligt nyhet! Caroline af Ugglas har varit med om en olycka och kanske inte kan vara med i finalen. Skadeglädje så det bara skriver om det! Wiho!
Sedan till en tråkig nyhet... Jag har två svenska uppsatser som ska vara klara på fredag och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med det :s Men jag måste börja nu iaf, puss!

Snöstorm utanför fönstret

Godmogon! Enligt mig är den inte så god, tack vare all snö som forsar ner från himlen. Fy fan vad jag vill ha vår nu. Det är ju trots allt i mitten på mars och det är då tussilagon ska komma fram.

Nu ska jag sminka mig och sen mysa ner mig i sängen igen sista halvtimmen innan jag ska bege mig ut i stormen. Puss!

Är det bara jag...

... Eller har melodifestivalen spårat ur totalt? Inte för att jag bryr mig speciellt mycket egentligen, eller jag gör väl det eftersom att jag tar upp det här i bloggen.. Men i alla fall, vad har rock, rap, opera och allt annats skit att göra med schlagerfestivalen? Jag stör mig verkligen på det! Och bara för det så ska jag bjuda på Sveriges alldeles egna Ugglas.




Inlägg från mamma

Är hos min mamma nu, och hålle rpå att laga mat. Skriver mer när jag kommer tillbaka till min pappa. Puss!

Jag blir så irriterad!

Det är praktiskt taget omöjligt för mig att skriva en bokrecension. ARGH!

Uppe med tuppen

Godmorgon! Idag var jag uppe redan klockan sex (!) Oh my God.. Håller nu på att skriva ut läxan och ska snart sminka mig, för att sedan vandra till bussen. Hoppas det inte är så kallt idag! Hörs sen, puss!

Det brinner i fickorna på mig...

Hej! Som jag skrev igår morse så hade jag inga planer, men runt tre-tiden så åkte jag faktiskt in till stan och spenderade lite tillsammans med twinsen. Det blev en dyr eftermiddag, men jag kom hem med många godsaker! Bland annat, håll i hatten, ett par rosa chinos. 

 



Idag så ringde Erica och väckte mig runt elva. Och tur var väl det annars hade väl jag sovit bort hela dagen, haha.
Vi åkte in till stan (igen) och självklart så gjorde jag av med ännu mera pengar. Som min pappa brukar säga; Det brinner i fickorna på mig! Och så sant som det är sagt så kom jag hem med ännu en väska, en tröja och ett midjeskärp. Jag har överträffat mig själv ännu en gång. Och det var tur att min far inte var hemma, annars hade jag fått höra hur tragisk jag är. Och troligtvis så hade han dragit in mitt studiebidrag framöver. Jag fick dessutom i mig en kladdkaka, och mumma så god den var. Onyttig as hell men underbar as heaven. Imorgon så är det nya tag, inga onyttigheter på hela veckan. Och jag har ju min alldeles egna Anna Skipper, lucky me!




Jag längtar till våren då jag kan börja använda mina byxor samt köpa nya skor, klänningar, bikini. You name it!
Jag var och åt middag med Jacob också (styvfar), och vi spelade lite kort m.m. Jag vann en av två, känns skönt att man inte är största losern!
Men nu vet ni allt jag gjort denna helg. Can't wait till nästa..
Tidigt morgon imorgon. Godnatt, puss!

7 mars 2009

Godmorgon eller godmiddag, vad man nu säger vid den här tiden..
Jag var uppe redan vid halv tolv och var tvungen att städa rummet för att några skulle komma och kolla på huset. Väldigt jobbigt, och sen så kunde jag inte äte frukost fren nyss så jag höll på att svälta dessutom.
Mina planer idag är enkla; noll! Så om det är någon som vill göra något så säg till..
Skriver senare, puss!

Mer lycka åt svenska folket..

Orkar inte skriva så mycket, men jag kan förkorta hela kvällen.
Jag och Jennifer drog till grillen och åt sallad, så nyttiga som vi är! Sedan kom twinsen och vi drog och satte oss på en bänk utanför centrum en stund. Alla frös så då gick vi och satte oss på viksjövallen och värmde oss lite. Fjollade oss massor.. När lamporna släcks så börjar några äckliga små fjortisar skrika på oss, och blablabla.. De tjafsade massa och trodde de var coola.
Och min vanliga otur är att jag måste gå från stationen hela vägen hem, ca 30min.. Men min snälla pappsi kom och mötte mig med vovvarna. När vi var utanför huset så släppte vi den ena så han skulle springa in och då kom det ett fylla och börjar skrika på oss och blablabla..
Jag tycker att alla människor borde knarka lyckopiller! Tack och godnatt!

Möta upp Jennifer snart.

Ska gå om fem minuter så jag tänkte skriva lite snabbt. Ska tillbaka till skolan och möta upp Jennifer som har gjort prov. Sedan ska vi till ÖB m.m.

Skriver i natt, puss!

Inlägg från skolan

Sitter i datasalen nu och väntar på våran lärare, vi har väntat i 20 minuter men hon kommer inte. Typ alla sitter inne på facebook eller liknande, medan jag sitter här och skriver x) haha.. Mobbad!

Men nu ska jag också in där och leka lite, bli vän med mig om du inte redan är det - Fia Söderlund..

Hörs senare, pussar!

Jag behöver tips...

Håller just nu på med att ladda ner säsong fem av Two and a half men, förvånade? Så underbart bra, så man kan inte sluta titta, men har snart sett alla säsonger och måste hitta en ny serie att vara besatt av..

Någon som vet en bra serie?
I så fall, skriv i kommentarer..

Nu ska jag glo lite på my favourite, godnatt! Puss!


Störd eller söt?

 
 

Alla har en Stig H. i sig

Tjobre..
First of all, min dag var som vanligt. Men skolmaten var delicious! Haha..
Jag och Jennifer hade såå roligt på vår rast, haha sjuk film alltså!
Tyvärr tänker jag inte lägga upp den.

Haha, observera min Stig H. Olsson där bak..



Fisen says goodnight

Ursäkta att jag inte har skrivit något på eftermiddagen/kvällen, men jag hade inget vettigt att säga.


Godnatt! / F

Morgonens inlägg

Godmorgon! Jag är uppe oerhört tidigt idag, kan det vara för att min hund skäller som f*n? 
Har precis ätit frukost och läst Järfälla-tidningen, and i found my house! ;o Haha trevligt trevligt..

Nu ska jag fixa mig och sedan ska jag väl ta och traska till skolan.. Puss!

いらっしゃいませ

Hej! Lämnade in valblanketten idag, efter mycket frågade och ångest. Till sist blev jag så stressad att jag bara kladdade i några, och jag kan ju bara hoppas att jag och Jennifer får vårat reserv-val. Haha gissa...? Japanska..   今日は , Detta betyder hej på japanska, haha men jag har ingen aning om hur man uttalar det :s  Haha vi får se vad som händer.

Eftersom att det bara har gått två dagar så har jag inga läxor än, wiho! Så nu ska jag spela Texas Hold'em tills jag ska hämta hunden hos doktorn. Han har amputerat svansen, stackarn..

またね - Hejdå!

Jag dödar på Texas!

Ska snart sova, men först (!) ska jag spela poker. Jag äger alla så hårt, förstår verkligen inte hur jag kan vara så bra?
Jaja, sovmorgon imorgon också. Det gör mitt liv lite bättre, godnatt!



Vad ska jag välja?

Tjobre!
Orkade inte skriva igår, men jag var bara hos mamma med hunden. Ingen intressant!

Imorgon ska vi lämna in våra IV-val till tvåan, och jag har verkligen ångest! Har ingen aning om vad jag vill läsa eller inte.. Så svårt, och dessutom så fattar jga inte allt det här med poäng och meritpoäng blabla... Varför ska livet gå ut på att välja? Tänk om man väljer fel, vad händer då?


RSS 2.0