HILTON

Igår var vi på Universal och såg det sakerna vi tidigare missat, bland annat någon så kallad Waterworld. Det var grym, och de som spelade hade varit med i olika filmer. Till exempel en stuntman från Twilight. 

På kvällen var vi på Hilton hotell och åt middag med någon som Robert och Pia känner. Han var väldigt trevligt och visade oss runt hela hotellet. Vi fick se Presidentsviten där bland annat Al Gore har bott, wow! Sedan fick vi gratis middag också, supergott! Många plus på den dagen!

Nu bär det av till en bilverkstad och hämta Roberts bil, han har tonat rutorna. Sen beachen! PUSS

UNIVERSAL IGEN

Meningslös inlägg.
Idag ska vi till Universal igen, fritt inträde för coola människor som mig. PUSS

JACUZZI

Kom precis tillbaka till lägenheten efter två timmar i jacuzzin. Jag och Robert satt och snacka om allt möjligt. Mys! Nu ska jag fixa mig och sedan hoppa i sängen. Imorgon blir det La igen, skönt med värme! PUSS

SNÖ SNÖ MERA SNÖ

Godmorgon såhär i usa.
Vet inte riktigt hur mycket klockan är i Sverige nu men här är den nästan tio. Kollade ut genom fönstret nu, och det är snö! Jättemycket snö, överallt! Så fint.. Har dock inte varit ute än, men det är säkert minusgrader.

Robert är i skolan och mycket annat finns det inte att göra här uppe. Imorgon blir det tillbaka till LA, sol och 30 grader varmt. Underbart! PUSS

SVENSK MIDDAG

Hej! Har varit i Yosemite national park hela dagen, det var riktigt häftigt! Aldrig sett något liknande..

Snart blir det svensk middag; köttbullar och janssons frestelse. Yummiee! PUSS

Saknar er...

TRÖTTER

Jag vaknade redan klockan sju imorse, varför vet jag inte. Så nu håller jag på att dö av trötthet. Ska snart sova tror jag haha. PUSS

MAMMOTH

Vi arrived för ungefär en timme sen och har bara suttit och pratat sen dess. Dock inte jag, engelska och jag är inte riktigt vänner haha. Men det går bra, jag lyssnar och skrattar ibland.

Graderna sjunker och snart är det nere på noll, brrrr... PUSS

MAMMOTH MOUNTAIN

Godmorgon! Har varit vaken sedan åtta amerikansk tid och klockan är nu tio. Det blev en tidig kväll igår efter allt spring hela dagen.

Om någon timme ska vi sätta oss i bilen och påbörja den fem timmar långa bilresan upp till Mammoth Mountain där vi ska spendera veckan. Från 30 grader och sol till minusgrader och snö. Haha men det ska bli skoj ändå! PUSS

UNIVERSAL STUDIOS

Hej! Kom hem för en liten stund sen helt utmattade. Vi har varit på Universal hela dagen och roat oss. Åkt massa attraktioner och åkt på guidad tur runt hela området. Man fick se alla inspelningsstudios. VI åkte förbi Hajen, Jurassic Park och Wisteria Lane bland annat. Avis Jen? Hihi förstår det. I miss u..

Har ingen aning om vad vi ska göra nu, klockan är ju bara halv åtta men jag är helt död.. PUSS

SHERMAN OAKS

Hej! Kom precis tillbaka till Sherman Oaks där vi bor för tillfället. Vi tog en tripp till Griffith Park, Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica Beach och Venice Beach. Det var väldigt coolt att se allting, dock har jag lite ont i fötterna nu.

Klockan är nu sex på kvällen och vi ska snart åka till Knott's Scary farm. Det är en park det har gjort  om nu till halloween. Det springer typ runt massa utklädda människor och skräms, så troligtvis kommer jag hem med en hjärtattack. Sleep tight.. PUSS

DAG ETT

Godmorgon i USA! Godkväll i Sverige!

Klockan är halv nio nu, och jag har varit vaken i ca en halv timme. Pia har varit på rymmen ett tag men nu är hon hemma igen, och jag antar att vi ska äta frukost eller något. Idag tror jag vi ska åka runt och kolla lite i stan och åka ner till beachen och leva livet. Ska bli ca 30 grader idag, så dunjackan får ligga hemma!

Men nu ska jag  gå ner och se vad som händer. En hjärtlig hälsning till Jennifer, tvillingarna och Pontus! I miss u guys..

PUSS OCH KRAM!

USA!

Är nu framme i LA. Allt gick jättebra, dock var det inte skönt att sitta tolv timmar nonstop på flyget.
Jag saknar inte Sverige än, det är i alla fall skönt.
Klockan är nu halv åtta här och vi ska ut och äta Kinamat. Jag vet att du är avis Jennifer..

PUSS

UNDERVIKT

Nu börjar jag få lite fjärilar i magen för om mindre än åtta timmar är jag i luften någonstans utanför Sveriges gränser. Väskan är packad och klar, ska bara lägga ner det sista imorgon bitti. Undervikt så det bara skriker om det också, 16 kg visade vågen. YES! Betyder att jag kan trycka ner lite mer kläder hihi.

Ska snart krypa ner i sängen för jag ska upp redan vid fyra imorgon. Kan ju inte åka utan att skriva ett sista inlägg! Så vi hörs om några timmar. PUSS

NIO TIMMAR KVAR

Nu är det bara nio timmar kvar innan jag ska åka till flygplatsen. Det känns inte så verkligen än, men det brukar vara så för mig.

Idag slutade vi ju klocka elva, eftersom tre lektioner var inställda. Väldigt skönt om man frågar mig. Så jag, Jennifer och Sara satte oss i matsalen och åt var sista lunch tillsammans på flera veckor. Sorgligt! Vid halv tolv tiden kom Pontus till station så vi gick och mötte honom. Jennifer skulle hem och övningsköra så jag och Pontus gick och köpte ett par leggings och sen åkte vi hem till mig. Han skulle ju hjälpa mig att packa, tror ni han gjorde det? Nej nej.. Istället så bråkade vi hela tiden och slogs haha, kollade på youtube klipp och en halv film. Kul vare i alla fall för mig, tror han också tyckte det haha. 
Tillslut så ringde pappa och sa att han skulle hämta väskan om fem minuter så det var bara att lägga på en rem.. Tror jag har glömt hälften och väskan väger bly. Lyckat!


Gosh! I'm gonna miss u like hell...

SISTA DAGEN

Nu är de sista dagen i Sverige. Buhu!


ATT VÄLJA ÄR INTE LÄTT

Halloj! Flera timmar senare, och jag har fortfarande inte packat. Haha wtf? Ska åka om ett och ett halvt dygn och väskan är knappt öppnad. Men jag är inte orolig, har en hel dag imorgon att packa. Det som tar tid är att välja kläder och skor, problem eller?

Har sprungit runt som en fåne här hemma hela kvällen och försökt packa, men det går inte så bra. För när jag har lagt ner det i väskan så tar jag upp det igen nästa sekund för att jag behöver det. Så jag ger upp det där nu, och överlåter det problemet till Pontus imorgon. Han är så gullig och sagt att han skulle hjälpa mig haha.

Men nu är det dags att hoppa i pyjamaskläderna och sätta på en film . PUSS

FILM DAGS

Dags att packa, tycker ni inte? Skulle ju göra det igår, men jag hann bara ta fram väskan innan jag tröttnade. Haha lyckat liksom. Men idag är jag illa tvungen till det, ska bara låta min kläder få hänga och torka en stund till. Spanskan var inställd idag, så vi fick sluta tidigare. Tack Stan! Haha ibland är han bara för puttinutti, tycker du inte det Jennifer?
Morgondagen är helt underbar! Naturkunskap klockan tio, sen slutar vi! Tre lektioner är inställda, kan man ha mer tur? Helt fucking underbart..
Men nu ska jag njuta en stund. Fixa något att äta och sen sätta på en film. Håller tummarna för att du inte krockar Jennifer! Se upp allihopa! PUSS

IDIOT-STÄMPLAD

Onödig dag? Ja det tycker jag. Har bara strövat runt här hemma som en zombie. Inte gjort någon nytta alls. Men det kanske är bra ibland? Har dock hunnit tvätta. Så bra som jag är på att planera så tvättar jag sista dagen också haha, idiot! Hoppas bara att det hinner torka.
Jag lyckas med det mesta.. Idiot som sagt, haha. Kan inte sluta skratta åt mig själv. Har gjort två saker denna kväll som ingen normal lyckas med alls. Hur går det till?
Jag vill nog inte veta haha. Men nu är det dags att sluta ögonlocken och drömma sig bort. PUSS


Bilden säger väl en hel del?


DAGS ATT PACKA

Har precis pratat med min styvmor om vad man behöver har med sig till USA. Och jag tror jag har rätt så bra koll nu på allt, vi får väl se hur det går. Kommer väl glömma något som alltid, men det hör väl till eller?


EN OVISS KVÄLL

Hej! Kollade precis klart på Hairspray. Somnade igår så jag hann inte kolla klart haha. Den var väl helt okej, inte den bästa jag sett dock. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen. Antingen bara chilla järnet och packa, eller sätta mig med historian och börja bygga lite på grupparbetet. Vi får se, troligtvis det sist nämnda.

Men nu ska jag göra något annat, undra vad? Haha jag vet nämligen inte själv. PUSS

HAIRSPRAY

Nu blir det film, Hairspray, den enda filmen jag inte sett på min dator som inte är skräckfilm. Vi får väl se hur bra den är, hörde för länge sen att den var awesome.
Direkt efter det ska jag sova, så vi hörs imorgon. PUSS

INNEBANDY

Hej! Kom hem för en stund sen och har hunnit äta och hänga tvätten. Och nu sitter jag här och gör aboslut ingenting! Men det kanske är skönt, få varva ner efter helgens äventyr. Innebandy, innebandy, innebandy.. Matchen idag var väldigt jämn första halvlek, sedan släppte Vendelsö och slutresultatet blev 6-1 till Hammarby. Jennifer gjorde en grym match som vanligt, cred till henne! Jag och Pontus satt på läktarn och hejade. Antar att det blir fler sådana helger, riktigt kul att kolla faktiskt!
Tog några bilder men min mobil vill inte samarbeta, så jag får inte in dem på datorn.

Nu är det dags att skriva en packlista och ringa pappa. PUSS

SÖNDAG

 

Var nästan ett dygn jag skrev senast. Har inte varit hemma så har inte haft möjligheten att göra det. Var ju tänkt att jag och Jennifer skulle åka hem efter matchen, men så blev det icke. Vi drog med Pontus hem till honom i Vendelsö och käkade gott och kollade på film. Mys! Vid ett-tiden så kom min brorsa och hämtade oss. Var hemma vid runt två och då hade jag ingen större lust eller ork att skriva.

Var uppe redan vid tio, det sved att kliva ur sängen. Men det var bara att kliva upp, gå raka vägen ner till tvättstugan och hänga upp min brors tvätt. Nu sitter jag och kollar på reprisen av Idol och väntar på att klockan ska bli 13.45 för då kommer farmor och farfar och hämtar mig. Ska åka till Sjöstadshallen i Hammarby och kolla på Jennifer match. Vendelsö - Hammarby. Får väl syn på Pontus där också, så ska umgås lite med honom. Bra dag!
Måste börja packa ikväll också, inte långt kvar nu...

Ska börja fixa mig snart, hörs ikväll. PUSS


Hj: Vendelsö-Tullinge
Pontus match, han står längst bak.


TIME TO GO

Nu är det snart dags att åka så jag ska börja fixa mig. Hörs senare ikväll/inatt. PUSS

LÖRDAGENS PLANER

Godmorgon!
Jag var uppe redan klockan tio idag, men nu i efterhand var det ganska onödigt. Jag och Jennifer har hunnit ändra planer två-tre gånger redan haha. Men nu är allt fastställt. Jennifer ska övningsköra nu en stund, sedan blir det iväg till Tullinge och HJ-match och efter det så hänger vi väl där en stund. Innan var det bestämt att vi skulle till Vendelsö innan och kolla på DJ match, men allt krockade.

Jävla höstväder..

Nu ska väl jag chilla i några timmar innan jag börjar sminka mig och dra mig ner mot tåget. Frukost och The Big Bang Theory! PUSS



INNEBANDY FÖR HELA SLANTEN

Hej! Orkar inte skriva så mycket, ska sova snart. Kvällen slutade i Haninge i en innebandyhall. Jennifer hade match och jag och Malin följde med dit och kollade. Träffade även Pontus som Jennifer snackat så mycket om, mysig kille! Imorgon blir det väl Tullinge och innebandy igen, denna gång är det Pontus som spelar.

Har satans ont i benen. GODNATT!

MED NÄSAN I BOKEN

Hej! Sitter uppe på mitt rum med stängd dörr och försöker plugga i lugn och ro. Men icke sa nicke, mamma kollar på Singing Bee där nere och jag hör lika bra som henne. Inte kul! Får väl höja volymen på min dator för att överrösta eller något. Som sagt så pluggar jag, extra(!), för att slippa plugga på lovet. Jag åker till Robert och USA den 22/10! Ska bli så skönt och då vill jag inte ha med mig massa onödigt plugg, bara det viktigaste. Så därför offrar jag min torsdagskväll till böckerna.. Snart klar dessutom, rättskunskap och engelska är redan klart. Har bara ett långt kapitel i min svenska bok som ska läsas.

Imorgon slutar jag klockan tio, för vi har ingen svenska. Super bra! Ska lägga en timme på svenskan då, jag, Jennifer och Sara. Så vi slipper sitta med den var för sig i helgen så slår vi våra kloka huvuden ihop! Vi får se hur det går.. Vid lunchtid ska vi åka in till stan och äta kinabuffé, mumsi! Får se vilken tid det blir, beror på Malin och hennes lektioner. Sedan blir det shopping för hela slanten! Dock inte för min del.. Kvällen är fortfarande oviss, men det återkommer jag med. Troligtvis så spenderas den med tvillingarna.

Men nu ska jag lägga ner några minuter på boken. PUSS!


HELVETE

Tror ni min tv funkar när jag ska sätta på den? Nej, självklart inte. Fucking kuksugare.. Så jävla grinig just nu! Ska döda mamma imorgon.

GODNATT...

FOTBOLL

Fucking skit! Glömde totalt bort att det var fotboll idag.. Andra halvlek nu, får inte missa! PUSS

JAG SER DET SNÖAR

Hej! Hade inget vettigt att skriva igår, så jag skrev ingenting alls då. Bättre ingenting än massa blaj eller?

Idag slutade vi två timmar tidigare för vår företagsekonomi var flyttat. Väldigt skönt att få komma hem tidigt! Höll dock inte på att komma hem så mycket som det blåste. Någon som såg att det snöade imorse? I did!
Har engelska till imorgon som jag måste ta tag i, dock fattar jag inte så mycket.

Nu ska jag skörda min farm på farmville haha, puss!

VINTER

Hej!
Håller på att frysa ihjäl och tänker aldrig mer kliva utanför ytterdörren utan min vinterjacka. ´Klarar inte av denna kyla och blåst. Tror till och med att det snöade i några sekunder?

Mitt internet är helt cp och jag vet inte vad jag gjort. Allt är minimalt... Ska väl fixa och trixa lite senare ikväll. Men nu ska jag väma mig lite.. PUSS

HUNGRIG

Hej! En hel dag i skolan utan någonting gjort, låter bra eller? Riktigt lyckad dag, chillat som fan.
Fortsätter på samma väg nu. Sitter i soffan och kollar på 2½män, lovely! Håller på att hungra ihjäl så måste få mat snart..

SOFFA

Sitter i min nya supersköna soffa just nu och vill inte flytta på mig. Skulle kunna sova här om det vore så, jag älskar den! Men det ska jag inte göra. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på 2½män. Snart är avsnitten slut... Kommer jag överleva?
Vi får väl se, men godnatt för nu!

DAGENS FRÅGA

Kan man bli hög av bläck?

TJUGO:FYRTIOTRE

En helt värdelös söndag.
Du är en bra vän, glöm inte det!

PLÖTSLIGT BLEV ALLT SÅ TYST

  

SÖNDAG

Godmorgon!
Gårdagen var hemsk, med tanke på resultatet i matcherna. Inget VM för Sverige, känns förjävligt! Life goes on, eller?

Vaknade runt halv ett och gick upp direkt, vill inte sova bort hela dagen. Dock gör jag inte mycket annat ändå, men det är en annan femma. Hade planerat att gå på innebandy match idag, järfälla skulle spela. Men matchen blev inställd så det sket sig. Får väl ta och göra lite nytta här hemma, städa kanske? Eller plugga så jag slipper göra så mycket i veckan. Det var en toppen idé! Men först ska jag duscha. PUSS

SVERIGE MISSAR VM

Det ser väldigt mörkt ut för det svenska landslaget just nu. Portugal leder med 3-0 mot Ungern när det är dryga tio minuter kvar av matchen. Det blir inget VM för Sverige i Sydafrika..

VM MISS?

Nej nej nej.. Vad hände?
Andra halvlek var het, Sverige pressade bra och rullade boll. Vi hade övertaget stora delar av andra halvlek, och fick in två mål. Synd bara att domarn var blind, Sebastian Larssons mål var feldömt.. Det rättvisa resultatet var 2-1 till Sverige, och över lag så var det en bra match.
Nu gäller det bara att Ungern är på topp, annars kan vi säga hejdå till VM. Så nu ska jag hålla tummarna för Ungern, och hoppas att de spöar Portugal eller spelar lika. Det är det enda sättet för oss att ta oss till VM i Sydafrika. HEJA UNGERN!

FOTBOLL

Snart är det dags, bara tio minuter kvar! Har laddat upp med godis och choklad (stackars Bubbe har ingenting). Jag tror att det bli en jämn match, men hoppas verkligen att Sverige kan ta detta! Kom igen nu Henke och Zlatan..

Måste sätta i linserna så jag ser något haha, hörs i pausen! Puss..


RÖTT ÄR SÖTT

Godmorgon, goddag? Whatever..
Vaknade inte nu om ni tror det haha, vaknade redan halv elva. Inte likt mig att vakna så tidigt på helgerna, men det kan ju bero på att jag däcka igår klockan tolv med mobilen i handen och datorn på, haha så kan det gå.

Men i alla fall, satte precis på en tvättmaskin och ska snart gå in i duschen. Känner att jag behöver det, efter att ha legat i sängen hela dagen. Dock har min bror ockuperat badrummet och man vet aldrig hur lång tid det tar, så jag får väl hitta något annat att göra en stund. Kanske provligga vår nya, sköna, röda soffa som kom igår!

Nu blev han klar äntligen (tog bara en kvart).. Så ska duscha nu, puss!

RUBRIK?

Haha förra inlägget är lite driv.. Men det är kul!

Utslagning i idol, UT MED CAROLINA!

SAMUEL

Samuel & Fia
Best friends for life!

 
"Fia, probably the best blogmeister in the world!"


YATZY TIME

Idol är slut för tillfället, efter nyheterna är det tillbaka. Jag har mina favoriter och jag vill att Carolina ska bort! Hon passar inte och jag tycker inte om henne någonstans! Men nu är det dags för Yatzy...

IDOL NU

Ljudet på högsta volym, godispåsen bredvid, nermysad i soffan, för nu är det IDOL!



WALES

Hej! Har slutat redan egentligen, men jag och Jennifer sitter i datasalen nu och ska skriva lite på vårt grupparbete. Vi får se hur långt vi hinner på en timme. Efter det ska jag hem till pappa och så ska vi åka till Täby. Har fått en tid hos min optiker halv fem, så ska dit och kolla synen och hämta ut nya linser. Skönt! Kanske till och med får med mig ett par glasögon hem, hoppas inte dock..

Men nu ska jag säga åt Jennifer att sluta blogga så vi kan skriva haha, puss!

MARDRÖM

Godmorgon!
Vaknade redan klockan sju av en hemsk mardröm, men lyckades somna om igen efter ett tag. Börjar 10.05 så ska ta halv tio bussen idag, skönt att få ligga i sängen lite längre.. Efter skolan ska jag och Jennifer fortsätta med Wales-grupparbetet vi har, innan Jennifers prov. Kommer väl hem runt tre I guess. Då blir det bara chilla hela kvällen, om ingen vill leka?

Men nu måste jag gå upp så jag hinner, puss!

GIVE ME AN ANSWER


FARMVILLE

Hej! Har varit hemma i en och en halv timme redan och har tråkigt. Vet absolut inte vad jag ska göra, orkar inte plugga nämligen. Ska skriva klart min svenska uppsats ikväll, sedan tror jag också att jag ska skriva lite på vårt grupparbete i engelska. Måste ju bidra med någonting, så jag tänkte försöka mig på det. Kanske även skriver idrottsgrejer om jag orkar, tar ju bara 10 minuter typ, så det är ingen tid alls. Det är min torsdagkväll, kul va?
    Väntar nu på att få skörda mina pumpor på farmville, börjar bli riktigt grym på det där och jag blir bara rikare och rikare! Love it! Talk to you later... ♥


KORT INLÄGG

Tjabba, tjena, hallå!
Har precis slutat från Info&Layout. Var en skön lektion, skulle bara skriva av två brev, vänster- och högerställt.
Nu ska jag logga ut, och gå och sätta mig hos Sara. Puss!

¡BUENOS DÍAS!

Godmorgon!
Lite för tidigt för en god morgon, men det är på väg. Måste bara vakna till lite först.. Vi har spanska nu. Jag och Jennifer jobbar väldigt hårt, som ni kanske märker? Älskar att vara i datasalen hihi..

Efter denna lektion har vi Info&Layout, så då blir det datasalen igen. Wiho! Hörs då, för nu kom min lärare igen. Puss!

INSPIRATION?

Finns ingen inspiration till att blogga idag...

SEN

Hej. Jag är sen. Hejdå!

BU OCH BÄ, GODNATT!

Sådär ja, nu har jag läst första kapitlet ur boken. Jättetråkigt, bu och bä. Har även lekt lite inne på facebook, inte så kul faktiskt. Så nu blir det två och en halv män och sen sova. Vi hörs imorgon, godnatt! <3

PÅ VÄSTFRONTEN INTET NYTT

Vad är det för mening med blåsor i munnen? Vill gud straffa mig för något ont jag gjort eller? Pain..

Hade tänkt att jag skulle börja lite på min bok som vi läser på svenskan just nu, På västfronten intet nytt. Verkar väldigt tråkig om man kollar på omslaget, men jag måste läsa den så det är bara att börja. Och den här gången ska jag börja i tid så jag inte sitter sista dagen med halva boken kvar som jag har en tendens att göra.
Time to read.. Puss!

MENINGSLÖST INLÄGG

Har så mycket läxor, men vet inte i vilken ände jag ska börja?


MASKFRIA PLOMMON

¡Hola! ¿Cómo estás?
Impade över att jag kan spanska? Det är typ det enda jag kan haha.. Men lektionen idag gick jättebra, och lämnade in läxan (MVG). Jennifer fick min kladd också, så vi lämnade in likadana. Hoppas Stan in misstänker något bara..

Var förbi jakan en stund efter skolan med Jennifer och Sara för att hjälpa Sara lite med en present. Det gick väl sådär, sprang fram och tillbaka, hit och dit kändes det som haha. Vi var även upp till biblioteket för att låna en bok om Koreakriget. Grupparbete i historia...

Sitter och äter plommon nu, super gott plus att de är maskfria. Haha det skulle Jennifer gilla! Ska väl sätta igång med pluggandet så jag har lite fritid ikväll att bara ta det lugnt. Kan behövas!

Jennifer och jag inne på Carlings i våra mysiga mössor!


OFF TO SCHOOL

Ska alldeles starx gå till bussen. Idag ska jag inte missa den, så ska gå två minuter tidigare haha.
Kylan is killing me.. Blir halsduk, mössa och hela köret! Så mycket kläder som möjligt, dock ska jag inte ta fram min vinterjacka än. Fortfarande för varmt för den fetingen..

Hörs när jag kommer hem, pussis!



MINUSGRADER

Godmorgon!
Har varit vaken en stund nu, för att vara exakt; från halv sju! Förstår inte hur jag kunde ta mig upp då, men jag lyckdes. Håret behövde en avsköljning så det var ju lika bra att gå upp tidigt och fixa det.

Kollade på termometern nyss, minusgrader! Brrr.. Kan jag inte bara få ligga i sängen idag? If only..
Pratar med min kära bror i USA också, och snart sitter jag där bredvid honom! Jag längtar.. Bara två veckor kvar! Nu måste jag sminka mig, hörs sen! Puss..


TÍTULO EN ESPAÑOL

Min fråga jag ställde tidigare har inte blivit så mycket tydligare. Ska skriva en uppsats om lycka, men jag vet inte riktigt vad det är.. Hur ska man förklara eller formulera sig? Jag får klura lite på det i några dagar, kanske kommer något bra svar under veckan? Jag hoppas på det i alla fall.

Har suttit med min styvfar i nästan en timme och försökt göra min spanskaläxa. Tur att han är mexikan, annars hade det aldrig gått! Han översatte och sa vad jag skulle skriva, så skrev jag det. Supernöjd över min prestation! Haha..

Nu ska jag ta ut linserna och tvätta bort sminket. Sedan ska jag mysa ner mig i sängen och tänka lite på vad lycka är för mig. Kanske blir ett 2½män avsnitt också om jag hinner, för ikväll har jag lovat mig själv att jag ska sova tidigt! Vi får se hur länge det löftet håller. En timme?

En liten hälsning till Bubbe! Tack för att du hjälper mig :) Over and out.



DAGENS FRÅGA

Vad är lycka?

NU BÖRJAR ALLVARET

Hej! Kom hem för en stund sedan och har hunnit varva ner litegrann. Jag ska snart börja plugga, har massa läxor som ska vara klara denna vecka så om jag gör dem nu så kan jag chilla resten av veckan. Smart va? Nu börjar även alla grupparbeten och redovisningar komma igång, så nu gäller det att plugga i tid och göra bra ifrån sig. Kill me...

Time to watch one episode of 2½men, puss!

MY LIPS ARE SEALED


SEX ORD

Kvällen har varit blandad. Inga kommentarer.

TRISTA SÖNDAG

Vad har jag gjort idag? Ingenting. Vart har mitt liv tagit vägen?

EN OBESVARAD FRÅGA

Ibland blir allting så fel, varför?


Du vet att jag alltid finns här för dig..

KYLAN ÄR HÄR

Godmorgon!
Jag älskar min nya design, men jag antar att jag kommer tröttna ganska snart..? Det brukar ju bli så.

Jag vaknade för bara några minuter sen och nu ligger jag och funderar ut hur min dag ser ut.. Kanske ska rensa garderoben på sommarkläder, för de kommer man ju inte behöva mer år. Är ju minusgrader när man kommrt upp på morgonen, så då tror jag inte att shorts är det bästa haha.. Måste också plugga lite, annars kommer det blir kaos i veckan.

Men nu ska jag återgå till två och en halv män. Puss!

FINALLY!

Vad tycks?
Det tog sin tid, haha. Har suttit till och från sedan tio ungefär. Har gjort om allt typ tre gånger, men det är definitivt värd det. Nu ska jag njuta lite av min nya design och sedan sova. Pussis!

BLIR SÅ IRRITERAD

Just nu är jag väldigt irriterad på allting.
Min blogg fuckade sig dessutom så jag var tvungen att radera all design jag fixat och börja om från första början. Är helt slut i huvudet nu av alla koder och skit. Måste ta en paus från allting. Gå ut och ta lite luft eller något. Ska snart hem, puss!

ÄNDRAR DESIGNEN

Håller på att ändra designen igen, därför ser det ut som det gör just nu..

IT SUCKS

Ensam hemma en lördag, vad ska man göra?

QUESADILLAS

Godmorgon! Blev inget nintendo igår, bara en massa flum haha.. Trevligt var det i alla fall, det var länge sen!

Ligger nu i sängen med datorn i knät och kollar på två och en halv män. Har också gjort frukost, det blev quesadillas. Min nya favorit, så sjukt gott! Men nu måste jag äta upp innan de kallnar, puss!


GAMLA HEDERLIGA NINTENDO

Filmen slutade nyss och den är alltid lika bra! Nu sitter vi och kollar igenom den gamla skolkatalogen, längtar tills den nya kommer! Dock kommer jag inte vara så snygg, men det är jag aldrig..
Funderar på om jag ska tvinga Jennifer att koppla in mitt nintendo så vi kan spela mariokart, saknar det. Var helt besatt förut, spelade från att jag kom hem från skolan tills jag gick och la mig. Haha! Om inte det blir av så blir det nog till att snacka lite skit bara och ta det lugnt. Hörs senare! Puss.


Du är bra!

KVÄLLENS SYSSELSÄTTNING


GIRLNIGHT IN OR OUT?

Hej! Kom precis hem till mig med Jennifer och Malin. Vi väntar på Sara nu sedan ska vi laga mat. Ikväll blir det antingen a girlnight in or out, we'll see! Vi var en sväng förbi ÖB och Willys innan och köpte lite olika saker, sedan drog vi även förbi Hemköp och Coop för att köpa godis, vi har beslutsångest haha..

Men nu ska vi gå ner och börja med maten, hörs senare eller imorgon! Ha en trevlig fredagkväll! Puss..




Vet inte vad jag ska säga, är mållös...

DET ÄR SVÅRT

Vad ska jag göra? Vad ska jag säga? Jag har ingen aning...

DET ÄR EN NY DAG IMORGON

För min del vet jag inget säkert, men synen av stjärnor får mig att drömma.

KONSTEN ATT TRÅKA UT ÄR ATT BERÄTTA ALLT!

Sådär ja. Nu har jag pysslat lite med min blogg, och gjort några små ändringar. Hoppas ni gillar det!

Har svenska prov imorgon på antikens grekland, låter kul va? Riktigt roligt! Framförallt när man har min lärare, gammal kärring som tror att man ska kunna hela historien utantill. Lycka till liksom! Aja, får göra så gott jag kan och grina lite innan så blir allt bra. Men för att få godkänt så måste jag plugga nu Fast först ska jag kolla klart på mitt två och en halv män avsnitt. Världens bästa serie.. Puss!

I skolan

Godmorgon! Nu har jag info&layout igen i 30 min sedan lunch och efter det info&layout igen. Har precis skrivit ut massa papper till svenskan och engelskan.

Nu måste jag börja jobba, puss!

RSS 2.0