Jag ska ta igen det...

Hej, nu ska jag sova och jag har sovmorgon imorgon så jag ska ta igen all sömn som jag inte fick inatt. Jag tror det beror på att jag fick typ 30cm madrass på golvet, delade med en annan. Haha sedan var de så varm och blabla you know.. Men jag skriver när jag vaknar imorgon..

GODNATT!

Sömnbrist

Tjena! Kom precis hem från Jennifer. Har inte sovit någonting på hela natten, totalt två dygn. Shit...
Det var skit roligt, mer behöver jag inte säga. Nu ska jag duscha, äntligen!!! See yaaah..


Nästan alla runt matbordet..

Hos Jennifer

Hemma hos Jennifer nu och vi förbereder oss inför kvällen. Och jag vet inte hur det gick till, men helt plötsligt hade jag internet :s Haha, men skriver senare kanske puss!

På väg

Sådär ja, nu har jag packat ihop hela mitt rum för en natt hos Jennifer. Haha hur lyckas jag?
Ska åka om ca tio minuter så nu måste jag skynda mig. Hörs senare, datorn är med! Puss..

Jag ljuger så bra

Lalalala...

Min dag/kväll har varit väldigt bra, men onyttig. Vågar verkligen inte ställa mig på vågen och jag vill bara att snön ska smälta bort så jag kan bli av med allt fett.... I alla fall, på dagen var jag i stan men Jennifer och Patten men hittade självklart ingenting. Jag förstår inte vad som har hänt med mig, men jag hatar att shoppa nu för tiden :s 
På kvällen åkte jag tillbaka in till stan för att fira Erica. Vi letade som fan efter något ställe som heter KKaraoke och hittade det till slut där vi spenderade en tid av kvällen. Sedan blev det Tacobar och efterrätt på donken, mmmh så nyttigt...
Nu ska jag grina och kolla på film sedan sova och drömma om mer mat. Poor me (!) pussar!

26 FEBRUARI

Först och främst; GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ERICA!



Ska till stan nu om några minuter med Jennifer och Patten hihi. Sedan ska vi på ett hemligt ärende. Min dag är fullbokad och det känns skönt! Ikväll ska jag med Erica och några till något ställe och fira henne. Ska bli super kul, men nu måste jag gå. Ha en bra dag, puss!

GODNATT ALLIHOPA!



Man kan kalla mig soffpotatis

Som vanligt så har jag ingenting att göra på loven, that's why I hate them.. Men imorgon hoppas jag att jag får gå utanför dörren.
Just nu går mitt liv ut på att äta så mycket jag orkar och kolla på så många avsnitt av två och en halv män som jag bara kan på en dag, patetisk eller tragisk?

Nu ska jag fortsätta med det och tänka på hur mitt liv skulle vara utan datorn... Haha jag skulle dö.. Puss!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TIXIE! <3



Semlor ger lycka

Jennifer var sjuk.... Bajs, men min dag blev lite bättre när jag till slut fick min semla! Mhaha lycka! Kollar på 'den rätte för Rosing', gud vad patetiskt alltså! Haha vill bara skjuta henne! Men nu ska jag få mig själv på andra tankar, och ni vet ju vad som gäller då, haha... "Say bye!"


FETTISDAGEN

Dagen jag har väntat på så länge! Dagen då alla människor får äta semlor och dagen blir genast bättre, yummie!
Jag och Jennifer ska ut på äventyr som sagt och äta semlor. Men först ska jag och bror ut med hundarna. Hörs senare, ha en bra dag! Puss..


Man kan ju inte göra annat än att dregla!

Semlor imorgon, can't wait!

Hello. Ligger fortfarande i sängen och kollar på min favorit serie. Är jätte trött så jag ska nog sova tidigt ikväll.
Imorgon ska jag och Jennifer ut på äventyr med våra stora semlor, yummie. Vi får se vart vi hamnar.
Nej nu ska jag duscha, finally! Puss!

Rubrik

Har inget roligt att skriva så nu ska jag fortsätta kolla på två och en halv män..



Chill dag

Ligger och kollar på två och en halv män, förvånade? Haha det är inte jag, laddade ner säsong 1-2 igår, så nu ligger jag och njuter. Har ätit massa godis också, så jag känner mig som en äcklig uppsväld ko.. Så nu ska jag sörja och äta lite mer, puss!


Bild från igår, jag och bebis.

Poker is the shit

Hemma nu efter en kväll hos twinsen. Men nu ska jag spela poker och sedan sova, hörs igen när jag vaknar. Puss!

Fredag + lördag

Hej! Orkade inte lägga in bilder igår, så då blev det inte av att jag skrev något inlägg heller. Orkar inte skriva allt jag gjort, så ni får se några bilder istället.
Men jag har ingen bild från igår morse. Då var vi i Älvsjö på UF-mässan, det var inte så jätteroligt. Men träffade Amanda och Erica, och fick se massa roligt folk. Efter det åkte jag, Jennifer och Sara hem till mig och då var mäklarn här, nu börjar det lida mot sitt slut i detta hus.


Jag färgade som sagt håret igår, blonda slingor. Här då jag med min vackra slinghätta och Sara so


Resultatet. Det blev mycket ljusare och mer livfullt enligt mig själv.


Nu ska jag ut och grilla, mysigt!

Vi hörs i natt eller i morgon, ha en bra dag! Puss!

Färgar håret, again!

Hejsan! Mitt internet funkade varken igår eller imorse, damp! Så därför har jag inte kunnat uppdaterat. Och just nu håller jag på att färga håret, men jag skriver mer sen och lägger in några bilder. Puss!

Strutsen

Rubriken i förra inlägget; onsdagar in my ass. Fy fan vad rätt! Jag orkar verkligen inte med onsdagar. För det första så har vi lång svenska på dagarna och för det andra så har vi alltid prov på torsdagar så man måste plugga som en häst! Precis det jag ska göra nu, puss!

Synpunkt

Onsdagar in my ass

Godmorgon! Onsdag idag, vilket betyder lång svenska lektion -.- Orkar verkligen inte det känner jag, och jag har inte gjort klart läxan heller, så fuck off Lollo! Sedan har vi också naturkunskap, och prov imorgon. Shit vad jag måste plugga ikväll alltså, man vill ju inte ha ett IG av Inger..

Men nu måste jag gå, hörs senare. Puss!

Snart är jag inte blind längre!

Godkväll! Ingenting roligt har hänt idag förutom att min idrottslärare älskar mig och vill sätta MVG på mig. Äntligen säger jag bara..
Har varit hos optikern också eftersom att jag är blind. Snubben där var klockren! Och snart är jag inte blind längre och då behöver du inte vara mina ögon Jennifer.. Haha "Vad göru Jenni? Piercar du dig?"

Nu måste jag plugga stenhårt för att sedan kunna njuta ikväll! Puss!

Grandödaren

Åh, herrugud! Vart är denna värld påväg egentligen? Och vad är det fel på de människor som lever i den? Seriöst, "grandödaren" är ett världsproblem och måste självklart stå med på första sidan på aftonbladet.se.
Döda mig, snälla?


En annan del av soffan

Det var en härlig dag i skolan med endast två lektioner. Ändå satt vi i skolan mellan halv nio och fyra :s Vilket vanligt retard gör det? Oh my god! Ikväll ska jag plugga stenhårt, och ni vet ju vad det betyder; att jag troligtvis kommer sitta framför datorn hela kvällen. Underbart!



GODNATT ALLIHOPA!



Solarium

Jag och Amanda drg och solade en stund, men det sög. Behöver inte gå in på detaljer, men absolut slöseri på pengar.
Åkte sedan hem och käkade, yummie.. Nu ligger jag och kollar på favoriten, två och en halv män. <3


Jag säger bara: smoothies!

Kan denna söndag börja bättre än att få i dig en nyttig smoothie (?) Efter min helg onyttigheter så skulle jag helst vilja vara utan mat resten av året, men det går ju självklart inte!
Dagens planer: ZERO!
Hoppas ni har lite bättre planer haha, jag ska väl se till att plugga lite inför mitt kommande prov nästa vecka.
Hörs senare, puss!


Jag blir så sugen på att äta upp den här bilden, yummie!

The perfect man

Kom precis innanför dörren och gör nu lite hemliga saker som ni inte får veta.
Melodifestivalen var kanon, eller så kanon som den kan vara..
Nu ska jag fortsätta kolla på the perfect man, grymt bra film.
Precis en sådan film som jag älskar!
Ni vet sådana där fjoll-filmer, som jag kallar dem.
Men frågan är vart min perfect man är?




Troligtvis skriver jag mer senare, puss!


Melodifestivalen - andra deltävlingen



Jag är nu bänkad framför tv:n och Melodifestivalen. Jag håller tummarna på Amy Dimond och självklart Måns Zelmerlöw!
Vem/vilka hejar ni på?

It's time to do what I do best!

 

Will you be my valentine?



Choklad ger finnar, eller?

Jag hoppas att det bara är en myt att man får finnar när man äter choklad, annars kommer jag vakna som en prickikorv imorgon. Skulle nog ta självmord då, eller gå runt med en påse över huvudet tills dem försvann. Haha.
Nu ska jag tillbaka till det jag gjorde nyss, film och trycka i mig chocolate, yummie!


Fredagen den 13de, otursdagen.

Hej! Idag åkte jag och träffade mina bästa vänner Doris och Frasse i Veddesta. Vi hade jätteroligt och åt choklad m.m. Sedan träffade vi Jennifer också, vilket var en underbar överraskning! Haha gud, vilken humor jag har!!!!
Nejmen jag och Jennifer har skämt ut oss i Veddest, på Willys och ÖB, så jag tänker aldrig mer åka tillbaka tid. Tyvärr så från och med nu har ni en kund mindre! </3 Haha..


Doris och Frasse, lika glada som vanligt!


Jag och mina godsaker...

Jag har inte märkt av någon otur idag inte, inte än i alla fall. Men jag brukar klara mig sådana dagar så jag är inte orolig. Jag har istället otur alla andra dagar under året, vilket är lite komiskt. Jag håller tummen för att slippa idag!

Jag är fast

"Alkohol har, trots många försök, aldrig botat någon förkylning - men det har aldrig någon läkare heller."

Så varför kan man inte få ta sig en sipp ändå? Utan att alla ska säga att man inte får, haha.

Jag hade matteprov idag, som jag inte hade pluggat till. Men jag hoppas att det gick bra ändå.. Som tur var hade vi inte heller någon Samhällskunskap så vi slutade vid två. Sedan jag kom hem vid halv 4 så har jag bara legat och kollat på två och en halv män, ååh så underbart bra det är! Måste kolla mera, jag känner hur besattheten kommer smygande..

Jag har gått och blivit sjuk

Hej!
Hann inte skriva igår kväll för jag var hemma hos min mamma och åt middag. Sedan var det hem snabbt och kolla på vem som åkte ur TopModel haha.. No life.. Pluggade lite dessutom när jag kom hem. Måste egentligen göra det idag också men jag har en såkallad skjuta-upp-allt-viktigt-som-måste-göras dag. Så skönt!

Vet inte hur, men på något sätt har jag lyckats blivit sjuk också. Antingen så är det Sara eller Jennifer som har smittat er, skäms! Får väl hoppas att det går över så fort som möjligt..

Nu måste jag ta tag i matte, även fast det är det sista jag vill just nu.. Puss!



Tisdag 08.38

Godmorgon, tisdag idag (Jennifer vet hur man uttalar, haha!).. Börjar klockan 10 så jag ska väl gå runt nio tiden så jag hinner, vi har ju engelska och den vill man ju inte missa ^^
Vet inte vad som händer direkt efter skolan, så vi får se. Men nu måste jag göra mig i ordning. Puss!

Min händelserika helg

Hej! Tyvärr har jag inte haft orken att lägga in bilder från mobilen på datorn och då har det inte blivit av att jag har uppdaterad. Min helg har varit så stressande som vanligt. Dock hade jag lite att göra..
I lördags var jag som sagt hos farmor & farfar med Jennifer, och eftersom att vi är sådana söta barnbarn så köpte vi blommor till dem. Mahaha.. På kvällen gick jag till Erica och kollade på Melodifestivalen med Amanda och några. Väldigt trevligt, eftersom att jag inte ser dem så ofta längre. Det är för långt mellan gångerna...
Jag blev kär och spydde, allt under samma kväll. Jag blev kär i den snygga unga killen, Jonathan eller vad han nu hette. Och jag spydde när Ugglan kom in på sen och började med sina otroligt taskiga moves. Rädd var jag också efter att ha kollat på Wallander.
I går, söndag, så vet jag inte vad det flög i mig. Men helt plötsligt så stod jag med damsugarn i handen och sprang runt i hela huset, och det slutade med att jag möblerade om, strök handdukar, städade hela huset. Men det kändes skönt att ha gjort det, plus till mig!

Nu till dagens nyheter som är: INGA! Som vanligt händer det inget i mitt liv på vardagarna (knappt annars heller). Fast en sak är värd att skriva, jag fick MVG på mitt Samhällskunskapsprov. VIlken lättnad säger jag bara!

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, måste plugga. Helt plötsligt så kom det en våg av läxor och svämde över mig, och än så länge är det bara måndag. Jag undrar hur resten av veckan kommer utveckla sig...


Mottagandet hemma hos Erica, i lördags.



Jag ska nog satsa på att bli konstnär.
På estetisk verksamhet idag.


Jennifer håller inte samma klass som mig!

dumlekakor

Godmorgon, just nu håller jag på att fixa mig. Jennifer väckte mig klokan elva när jag drömde värsta bästa drömmen, skäms på dig!
Om en stund ska vi till farmor och äta de berömda dumlekakorna. Mums fillibaba, säger jag bara. Sedan ska vi också fortsätta skriva på ett hemligt projekt vi håller på med, ni får veta vad det är när vi är klara. MEn nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, puss!

Hälsa Gud..

Bred dina vida vingar,
O Jesus, över mig,
Och låt mig stilla vila
I ve och väl hos dig.
Bli du min ro, min starkhet,
Min visdom och mitt råd,
Och låt mig alla dagar
Få leva av din nåd.

Förlåt mig alla synder
Mig rena i ditt blod.
Giv mig ett heligt sinne,
En vilja ny och god.
Tag i din vård och hägnad
Oss alla, stora, små.
Och låt i frid oss åter
Till nattens vila gå!

Det sista jag sa till gammelfarmor var "Hälsa Gud..."

Ett sista farväl..

Nu ska jag snart åka till Munktorp för begravning. Usch vad jobbigt det kommer bli, but I can do his!
VIll bara att allt ska vara över redan..

Puss gammelfarmor!

Ingen är ensam, alla har någon.

Sådär ja,  nu var man klar med kvällens sysslor. Det var väldigt skönt att plugga lite så jag slipper sitta i helgen. Jag har också hunnit med att förbereda lite inför morgondagen, när jag ska på gammelfarmors begravning. Det kommer bli hemskt när alla gråter, men det är tur att jag har Jennifer vid min sida då! Thank god!
Som pappa sa häromdagen:

"Farmor är lycklig"

I think he's right. I hope he's right. Jag tror att hon just nu sitter och har kafferep med Gud himself. Det är tur att hon slipper sitta ensam där uppe i ett hörn av ett moln och dingla med benen.

Nu ska jag se på CSI Miami och sedan sova. Usch för tidiga mornar, även när det inte är skola! Men vi hörs imorgon, puss!

Det finns inga straff eller belöningar, allt som finns är konsekvenser.

Kärleken är tålmodig och god.Kärleken är inte stridslysten,
inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande,
inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont.
Den finner inte glädje i orätten med gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den, allt hoppar den, allt uthärdar den.

Det är eko i mitt huvud

Buhu, snart sitter jag där i klassrummet och har ingen aning om vad jag ska svara på frågorna. Bokstavligt talat så hatar jag samhällskunskap (men själklart så älskar jag PG!) hihi sajk. Men jag får väl skylla mig själv som aldrig pluggar i tid, ändå tycker jag att jag har så fruktansvärt tråkigt och ingenting att göra på kvällarna. Haha!
Men nu ska jag ta tag i saken och läsa igenom det en sista gång innan jag gör något annat (kanske till och med får ett plus i pannan, är uppe i 4).

Men vi hörs imorgon, så får vi se hur jag lyckades. Så länge bjuder jag på en bild som Jennifer tycker är såååå ful.. Haha puss!



REKLAM:

http://mellee.blogg.se


Jag vill ha sommar

Godmorgon! Ingen sol idag heller, jag börjar tröttna på det här vädret -.-
Har precis ätit upp min frukost och kollat på ett avsnitt av CSI miami, sooo gooooood! Ska gå om ca 20 minuter, så jag ska väl gå och fixa det sista. Hörs senare, puss!

Vissa är mindre än andra

HAHAHA på kanal 5 så är det en dakumentär just nu om en dvärg-muskelknutte. Hemmakit nr1 med Tandsmycken
Men jag tycker han mest ser ut som en jättebebis, inga muskler alls.

Någonting jag verkligen vill ha är tandsmycke. Vet inte hur det skulle se ut på mig, men jag vill så gärna testa. Haha men pappa är lite tveksam och skeptisk mot sådana saker..

Nej, nu ska jag snart avsluta samtalet med Jennifer och sussa. Haha sussa.. ^^
Sov gott så hörs vi imorgon. Puss!

Somliga skrattar

Är inne på youtube just nu och kollade runt lite på roliga klipp och hitta Robert Gustavsson i Paralemten. Jag förstår inte hur man själv kan hålla sig för skratt i sådana lägen. Helt makalöst!



Måste egentligen plugga, men som vanligt så är det roligare att fingra på datorn eller glo på tvn.
Och nu ska jag glö på Två och en halv män, tjadå!

Hur ser man att en bil kommer från Polen?

På lacken.. Haha!
Äntligen så har min nya hund kommit. Världens sötaste lilla polska som heter Kora. Det gjorde att min dag fick ett bra slut efter att min nagel gick av i skolan, rip!

En annan sak som gjorde att jag vek mig av skratt här hemma är en bild jag hittade på min mobil. Den är så klockren så jag tror att jag dör. Dock tänker jag inte lägga upp den för att personerna som är med kommer troligtvis döda mig lite till. Hahaha..

Nej, nu ska jag läsa igenom min samhällskunskap och sedan somna till takida. Jag har inte fattar fören nu hur bra dem är!
Kora, dock en väldigt dålig bild.


Somliga kläcker ägg med detsamma

Citat från förra veckan:
Sara pluggade som fan innan provet när Jennifer plötsligt kläckte ur sig en klockren kommentar..

"Sara, geografiboken ringde och ville ha tillbaka sin fakta."

Samhällskunskapsprov på tosdag, och jag undrar hur många ggr vi kommer få höra Saras stamfras då. Haha..
Måste plugga som fan, men jag fattar ingenting om kummunerna och alla nämnder. Blir förvirrad bara jag skriver det här.
Nej nu måste jag göra spanska, och glömma bort min hunger.. Puss!

Fisen rekommenderar..

En rekommendation från mig.. Kolla på P.S. I love you, för den är så fucking bra! Jag var helt översvämmad av känslor när filmen var slut haha.

Har precis varit ute med hunden, och ska nu fortsätta med mitt CSI Miami maraton som jag började på igår. Puss!

RSS 2.0