Flyttat hem igen

Tja! Kom precis hem till mamma efter att ha varit hemma hos pappa och bytt om. Har bott hos Jennifer hela helgen och vi har bara tagit det lugnt och levt livet. Solat, gått på promenad, ätit glass och snackat massor.. Vi har även spelat kubb och jag vann båda gångerna, för jag är kung! Tyvärr sitter jag inte vid min datorn nu så kan inte lägga in bilder från mobilen, men jag lägger in dem imorgon.
Nu ska jag duka, puss!

Kvällens planer

Ska väl bara med att skriva om mitt nationella i engelska. Vi skulle skriva om datorer och hur det påverkar oss idag, samt för- och nackdelar med dem. Det flöt på ganska bra, men min text hade ingen struktur och väldigt dåligt språk. Som vanligt! Men vi får väl se vad jag får för betyg..
Hade mina nya rosa chinos på mig idag också, de är såååå snygga! Och så sköna när man hade strumpbyxor under (a) .. Haha mina lår är så feta...
Ska väl snart packa lite och dra mig mot viksjö. Eller ja om en timme eller två. Ska sova hos Jennifer ikväll och imorgon så ska vi ut och springa, hör och häpna! Dock klarar jag typ hundra meter innan jag smäller av. Det blir mycket packning, så ska väl börja nu så jag inte glömmer något. Ikväll ska vi ut, dock vet vi inte vart. Men vi märker väl vart vi hamnar, troligtvis!
Ha en trevligt kväll, så hörs vi imorgon! Puss!

Resan är oändlig

Jag har delat lite känslor med min andra halva, och det var nästan så jag började gråta. Jag vet att jag är fag, men jag gillar lyckliga slut. Dock är det inte slutet för oss, vi har knappt börjat vår långa resa tillsammans. Thank u baby!

Nu så är det dags för mig att avsluta min dag med lite läsning. Kommer också ligga och tänka på min engelska och hur allting stavas och så till imorgon, men håll tummarna för mig så går det nog bra. Ska nog be andarna om hjälp också. Haha oh shit, innan jag börjar med massa sånt.. Godnatt! <3

Min dag var pain

Pain pain pain.. Det var en bra beskrivning på min skoldag. Jag och Jennifer gick på promenad idag igen och bara snackade, väldigt skönt. Dock inte för mina fötter, för självklart tog jag mina "skavsårsskor". Efter cirka tio minuters promenad så började jag blöda på hälarna och tårna, sedan fick jag leva med det resten av dagen. PAIN! Jag ville bara slänga skorna och gå barfota, men usch för att göra det i skolan haha.
nu kan jag andas ut igen och går runt i mina fula tofflor hemma, underbart! Inga läxor heller så det gör det hela lite bättre. Dock har jag nationella i engelska imorgon, nervööööst!

Bokmal

Läser Män som hatar kvinnor nu av Stieg Larsson. Skit bra bok, dock har jag inte kommit så långt. Läser lite i perioder har jag kommit på haha, men det måste jag ändra på nu när jag fått sex böcker av mamma som ska läsas.
Aja, tillbaka till boken.. Peace out.

Citat

Alla våra drömmar, var blev de av?
Vi lär oss att leva med det vi har.
Alla våra drömmar, som ingen tycks förstå.
Vi låtsas att vi glömt dem, och sen fortsätter vi gå.

Svält och skavsår

Imorse fick jag ringa och väcka Jennifer, det börjar bli lite av en vana på onsdagar och fredagar. Vi orkade inte gå på spanskan så vi bestämde oss för att gå på en promenad istället och snacka av oss lite. Det var så skönt, även fast jag hade skavsår. Har varit äckligt hungrig idag också, fick ingen lunch.

Nu spelar jag Mariokart och det går sjukt dåligt. Funderar på om jag ska gå ner och hjälpa pappa med maten. Hörs senare, puss!

Jennifer is in the house!

Sitter och spelar Mariokart med Jennifer just nu, inte så ovanligt va? Haha jag börjar märka det själv nu, min tumme börjar värka och jag kan inte svänga då. Så jag funderar på att ta en paus i någon dag haha.
Jennifer ska äta här också, hennes andra hem you know. Så vi ska väl koka ihop något gott snart.

Back to the game..

Torsk

Djurgården ligger under med 2-1 mot Hammarby. Detta suger.

Mario kart

Tjena! Har precis läst lite engelska, dock ytterst lite, och är redo för lite mer mario kart! I love it..
Funderar också på att köra ett styrkepass senare, om jag orkar. Måste verkligen komma igång nu innan sommarn.
Spelet ropar på mig...

Fisen says goodnight!



Vi tänker för mycket och känner för litet.

Glömde att publicera mitt inlägg igår så jag gjorde det nu. Lite konstigt kanske, eftersom att jag bloggar varje dag och har aldrig glömt innan. Men men shit happens haha.

Jag och Jennifer kom i säng vid femtiden i morse. Grabbarna gick inte förrän halv fyra och vi hade ingenting att göra då, så vi försökte få igång en film i mitt rum. Självklart fick vi ju igång den, dock utan ljud haha.. Men det funkade för efter cirka en kvarts tittande så slocknade vi båda som två grisar haha. Halv två öppnade jag ögonen igen och det var så skönt att få sova ut i en egen säng. Vi var ändå inte speciellt pigga och låg och kolla på film till fyra när Jennifer drog hem. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt och ätit. Ska snart duscha och göra mig hemmastad här hos mamma i natt igen. Puss!




Så många tankar i mitt huvud, men jag vet inte vad jag ska göra med dem..

Jag är född till kottplockare

Hej! Har precis jobbat färdigt med mitt såkallade jobb, haha plocka kottar i trädgården mot betalning. Låg och kräla i buskar och i slänten haha. Tyvärr så vare för många kottar för att jag skulle få en krona per kotte men allt är pengar. Har ju som sagt inga pengar alls kvar så jag behövde de där slantarna.
Ska snart duscha men först flytta över grillen till andra sidan och sätta ut dynor i stolarna, ska grilla med Jennifer och några ikväll. Mysigt! Dock lite kallt.. Men skriver mer senare <3

Bild från igår. Hemma hos Jennifer!

Brist på pengar är roten till allt ont

Hej, god kväll eller vad man säger vid den här tiden. Är hos mamma ikväll och ska sova här. Har inte sett henne på typ två veckor så jag tyckte att det var dags nu! Lämnade också en present till Jacob som han fick i efterskotts present, en skjorta från Dressman. Det var mina sista pengar så nu är jag riktigt broke. Känns inte bra, och jag får inte pengar förrän den 25-26e. Vet inte hur jag ska klara mig, men får kämpa på.
Nu ska jag spela poker på facebook så det är full koncentration som gäller. Puss!

Back to reality

Har precis duschat och storspelar nu på mario kart. Känns nästan som att jag är själva Yoshi (spelar med honom). Tänk va kul att få åka runt i en gokart och försöka skjuta skal och blixtar på alla andra haha.
Ska väl gå och lägga mig snart så jag får lite sömn, har nämligen inte sovit speciellt många timmar denna vecka. Hoppas också på att vara helt frisk imorgon så jag slipper sitta hemma i helgen. Hörs imorgon, puss!

Just nu


En dröm kan bli verklighet

Jag har inte lust att göra någonting, ingenting alls. Jag vill bara sitta och låta tankarna ta mig till en annan tid, en annan värld. Få drömma mig bort, och låtsas att drömmarna är min verkliga vardag.


Det suger att vara sjuk.
Det suger att plugga.
Det suger att stressa.
Jag vill bara leva.
Låt mig vara!

Om du lämnade mig nu


Studiedag

Hemma och är sjuk, har inte fått sova någonting i natt tack vare det. Tur att man är ledig.

Ska äta frukost och se på film. <3

Jag vill bara sova

Min dag har nått botten, den kan inte bli sämre nu..
Jag vill bara somna och inte vakna igen förrän allt är bra.

Det blir tillräckligt med sömn i graven.

Äntligen! Mitt internet funkar igen efter många timmars sörjande. Det brukar alltid sluta funka när mina brorsor ska vara här och fixa med sladdar och allt. Men eftersom att jag inte är något datorgeni så fick jag bara vänta haha.

Igår så var jag som sagt hos farmor och farfar och åt påskmiddag med några ut släkten. Jag och Jennifer kom tid runt fem och drog hem vid elva. De sista timmarna var pain för jag behövde gå på toa men det satt en spindel där inne som alla vägrade döda. Så jag var tvungen att hålla mig hela vägen hem, och det går inte så bra när man umgås med Jennifer.
När vi kom hem så bytte vi om till myskläder och väntade på att Emil och Kim skulle komma. De kom runt tolv, och då rökte vi lite vattenpipa och kollade på American Pie 3&2 (i den ordningen). Det var väldigt mysigt. Är så jävla sliten nu efter noll timmars sömn inatt och 3 timmars sömn på dagen. Men sova kan man göra när man blir pensionär.
Jag fick i alla fall kämpa mig igenom filmen jag och Jennifer hade satt på på morgonen haha. Men jag lever fortfarande! När vi sedan gick upp så hade vi självklart ingen frukost hemma så jag och Jennifer gick och handlade i pyjamas klockan ett haha. Så jävla klockrent och gud vad folk glodde. Är det något fel med att gå ut i pyjamas eller?



Nu ska jag plugga inför provet på torsdag. Så irriterande att de lägger proven där, så man inte kan vara ledig när man har ledigt.. Aja, puss!

Dumlekakor in my heart

Hej! Jag och Jennifer var uppe relativt tidigt idag, vid elva redan. (Och ja, hon bor hos mig just nu för de som undrar). Haha, vi har bara latat oss i solen efter en stor frukost. Så skönt, och jag har redan börjat få lite färg. Jag tror att det kan bli en brun sommar för mig.

Nu ska vi snart till farmor och farfar och äta dumlekakor, yummie. Sedan ska vi även äta påskmiddag där med några. Jag längtar redan, för min mage börjar skrika efter mat nu.

Ha en bra dag, hörs senare!

Påskafton

Hej, tyvärr funkar inte mitt internet på min dator. Det är något fel som vanligt, så jag lånar min brorsas dator nu, i smyg. Är fett rädd att han ska komma hem och haffa mig på bar gärning.

Igår var vi hos en kille i jakan på fest, det var fett kul till polisen kom och folk började sno saker. Fett irriterande, så vi var tvungna att dra typ halv tolv. Träffade några som man inte sett på jag vet inte hur länge, väldigt trevligt i alla fall!
Imorse när jag och Jennifer vaknade så var vi tvungna att gå och köpa frukost, så vi köpte oss en varsin fryspizza haha. Fy fan va gott det var alltså! Sen har vi bara legat på innergården och glassat i solen, så nu har jag fått utslag på den såkallade bringan.
Vet inte vad som händer ikväll, men det händer nog någonting. Annars får väl jag och Jennifer flamsa hemma.
Men nu vågar jag inte sitta längre, hörs senare. Puss!

Okontaktbar under ett dygn..

Hej, godmorgon.. Haha jag och Jennifer somnade typ halv fem efter några sex and the city avsnitt och lite bus. När vi vaknade blev vi helt ställda när vi såg på klockan, halv två! Det var bara att gå upp direkt och äta frukost.

Om någon timme så ska jag åka upp till landet, stackars mig! Inget internet eller telefon på ett helt dygn...! Jag får väl nöja mig med ägg och Mariokart. Men jag kommer hem imorgon kväll och då ska jag och Jennifer busa mera hihi.




By the way, skärtorsdagen. Betyder det att man ska skära sig eller inte?

Nattugglor

Nu är det sex and the city maraton med Jennifer som gäller, hörs om några timmar!


Pokerkväll

Nu är det dags att spela brallorna av J och twinsen. Haha ska visa dem hur man spelar poker!



Onsdagkväll

Imorse när jag gick ut med hunden så blev jag lurad av det fina vädret, för det var så satans kallt! Blå himmel och solen lyser, hur kallt kan det vara då liksom? Jag blev i alla fall väldigt irriterad och gick hem för att värma mig. När jag lugnat mig lite så träffade jag Erica, lika trevligt som alltid.Vi gick en promenad till centrum och köpte glass, vidare till Kallhällsbadet och åt upp dem och sedan tillbaka till Konsum där vi köpte lite påskgodis. Vi tjuvstartade lite..
Efter det gick vi hem till Erica och jag fick spö i Trivial Pursuit efter ca två timmars spelande haha. Det var grymt svårt och praktiskt taget omöjligt att få en tårtbit.

Ikväll har jag ff och bf (=brorsfritt) som jag tänkte utnyttja. Jennifer kommer hit, som jag vet och kanske någon annan. Är så seg och uttråkad eftersom att ingen är ute eller har fest. Så man får väl hänga på trenden och ruttna hemma.

The girl's on fire

En till kväll att skriva upp på kass-listan. Det var kallt, dött, lite mer kallt och surt. Var i Viksjö och grillade marschmellows, men det sög så drog hem till sist. Och på station så var det en äcklig människa (vet inte om det var en gumma eller gubbe) som skulle hälsa på alla. Jag blev rädd och gick ut så jag frös lite till. Tågfittan var självklart försenad så jag missade bussen i Kallhäll och fick gå hem. Men min snälla pappa mötte mig med hundarna så jag kom hem levande. Tack för mig och godnatt!


Sommarn är här

Kom precis hem från Karlberg. Jag och Jennifer var och solade lite och spanade på killar haha. Men det blåste fett mycket så vi åkte hem igen efter typ en timme. Ska väl äta snart och byta kläder, sedan ut igen. Puss!

Lite finare, lite bättre.

Hej. Kom hem för 20 minuter sen bara, helt slut! Idag var vi till stan och chillade. Vi gick till djurgården och gick runt lite där, sedan gick vi till grönan och tog djurgårdsfärjan över till slussen. Riktigt spännande, har aldrig åkt en sådan utan vuxet sällskap haha ^^. Hela resan var pain för min del, för jag hade största skavsåret på hälen så jag klagade massor tills jag fick plåster.
Jag tror inte man kan ha roligare än med några vindruvor haha, bokstavligt talat så höll jag på att kissa på mig påväg till Viksjö. Vi drog dit direkt efter, hem till Jennifer och byta om till tvillingoveraller och sedan ner och äta på viksjögrillen. Eftersom att jag är så otroligt duktig så tog jag en ost och skinksallad.
Tillslut hamnade vi på Viksjövallen och körde arslet med en 11åring i mörkret haha..
Sista bilden bjuder vi på, hahaha...

 
  

Nu är det sex and the city som gäller!

Stan i rosa skor

Nu ska jag in till stan med twinsen och Jennifer och chilla biffen i mina nya rosa skor!
Ha en bra dag!

Nyköping

Tjena! Hann tyvärr inte skriva imorse, för kusin Carro ringde och väckte mig halv tolv och frågade om jag skulle med till Nyköping. Självklart skulle jag inte missa sm finalen när Jennifer står, så då var jag tvungen att gå upp och skynda mig lite. Vi kom iväg lite sent så vi missade första perioden och lite av andra. Jag var inte så imponerad av Stockholm men Jennifer var grym! Jag och Jossan satt och skrek och klagade hela tiden haha. Tyvärr blev det silver för Stockholms DJ men det är bättre än ingenting. Däremot tog killarna hem guldet iår igen, och de var bokstavligt talat grymma!

Det var min dag, nu ska jag fixa mig lite bara sen bär det av till Viksjö. See u..


Min dag väldigt kortfattat:

Hela morgonen så låg jag i sängen och kollade på sex and the city. Vid tre-tiden så åkte jag till Lidingö för att överraska Jacob hos hans mamma. När vi hade ätit och så så åkte jag och Victor hem, och han släppte av mig i Viksjö. Där träffade jag Sara och Malin och har sedan umgått med dem hela kvällen. Vi var i stan och loda runt lite i Viksjö, helt okej! (Men jag saknar Jennifer och våra damputbrott). På bussen hem så kom Robert och sedan dess har jag varit hemma.
Alltså är det inget nytt och spännande som hänt i mitt enfomiga liv..

Ibland suger förorten

Det är dött i Järfälla i natt, sug balle..

Sex in the city

Hej! Kom hem runt halv åtta och hade så ont i fötterna att jag höll på att stupa sista biten. Har varit inne i stan sedan fyra och innan dess i jakan och kollat runt lite. Köpte ett par skor, skit söta! Gissa färgen? Rosa..
Jag undrar vad som har hänt med mig alltså x)  haha..

Nu sitter jag med en ansiktsmask på och ska väl måla naglarna sen. Köpte några nya färger, rosa självklart, vit till fransk manikyr och någon orange nyans. Mycket fina om ni frågar mig.

Men nu ska jag kolla på sex and the city, har alla säsonger. De bara låg där hemma på bänken en dag, så nu har jag något att göra hela lovet. Jippi!

Hörs senare, puss!

Härliga fredag!

För ovanlighetens skull så vaknade jag innan klokan idag, när jag har en rejäl sovmorgon dessutom. Typiskt..
Jag känner på mig att det här kommer bli en härlig dag, solen skiner ju! Men nu ska jag sminka mig och sen ta en promenad till skolan, hörs sen.. Pussis!


(Jennifer vann första matchen i distrikts-sm, ge järnet kusin!)

SWEET DREAMS!

Bjuder på en gammal goding!


Är det torsdag?

Jag har gått och trott att det varit fredag hela dagen, men så visade det sig att det inte var.. Tordags för hela slanten. Bajs också, tre hela dagar kvar ;o (!)
Imorgon är det ju fredag då(....) och jag börjar halv ett för jag orkar inte gå på spanskan utan Jennifer. Inte med heller, för den delen haha. Matteprov halv ett dårå, och jag är taggad för ett till MVG.

Helt galet alltså, satte mig ute och solade idag för första gången det här året, i t-shirt dessutom. Så varmt och skönt, längtar verkligen efter värmen nu...
Plikten kallar! Peace out.


Blod är tjockare än vatten

Hur ska jag klara mig utan dig så länge?
Det är liksom som om du åker iväg med min vänstra halva,
och jag behöver den för att kunna överleva och ta mig genom alla tuffa tider.
Kom hem nu! Jag behöver dig...


Fullt upp

Har inget vettigt att berätta just nu, har viktigare saker för mig dessutom. Redovisning och läxförhör imorgon, så hejdå!


RSS 2.0