Jag var inte redo

Jag har inte fattat vad som har hänt än. Varför? Jag kan fortfarande inte förstå varför.. Allt vi har gjort tillsammans, all glädje och sorg vi har gått igenom är bara ett minne blott nu. Första gången vi träffades, första kyssen, alla upplevelser, allt. Jag kommer ihåg allt..
Sju månader, jag var inte redo för ett avslut så tidigt. Du är som en tumör i min hjärna, du finns i mina tankar hela tiden. Jag till och med drömmer om dig, och varje gång så rinner det en tår ner för min kind. Jag var inte redo..
Och även fast du krossade mitt hjärta så är jag inte redo att förlora dig helt, jag vill fortfarande vara din vän. Sju månder och sen aldrig mer få se dig, det går inte. Jag vill vara din vän, jag måste få vara din vän!
Tack för tiden, den har varit den bästa i mitt liv. Jag älskar dig djupt och du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta..

Gud, varför lyssnade du inte på min bön?



Jag tar en paus, men jag kommer tillbaka!

 

Vad händer idag?

Godmorgon!
Vaknade halv elva, så skönt att få sova ut ordentligt. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Men jag måste hitta på någonting för det är inte kul att sitta hemma, framför allt inte på lovet! Det är då man ska vara ute dagarna till enda, haha.. Men men.. Jag hade ju planer att vara med älskling eftersom att det är våran sju månaders dag idag, men han kunde inte.. Jävla hockey.. Aja, ska ut med hunden nu innan han bajsar på sig, hörs senare. <3

Stureplan är inget för oss

Hej! Det har varit lite dålig uppdatering idag med (a) Jag ber om ursäkt, men så kommer det bli nu på lovet. Haha..
Efter att ha varit i stan hela dagen så var det väldigt skönt att komma hem och andas ut lite. Åkte in redan vid halv ett och lämnade av Merit vid Uppsala-tåget, sedan kom Jennifer och Sara in och då följde jag med dom. Vi gick runt litegrann och fönstershoppade först, sedan skulle vi gå till Stureplan och fika. Haha jag kände verkligen att vi inte hörde hem där när vi satt på Espresso House. Så vi skyndade oss därifrån, till Skopunkten! Haha Sara skulle testa skor så jag och jennifer sprang och hämta varenda sko som fanns där inne. Så skoj! Köpte en klänning från Gina Tricot också som jag har gått och dregglat över ett tag. Men nu är det bara på med tofflorna och mysa ner sig under en filt i soffan.


"Hejdå Stockholm!"


Sara och Jennifer testade skor.. Haha

Förlåt mig

Jag har varit lite dålig på att uppdatera i bloggen, jag vet.. Förlåt mig, men jag har ju varit på äventyr hela helgen så det har inte gått ihop liksom..
Vaknade halv tio idag, så underbart skönt att få sova ut litegrann (a) Haha..
Väntar på att Merit ska bli klar i duschen nu, så jag kan gå in och duscha. Sedan ska jag in till stan och släppa av Merit. Då börjar hennes långa färd hem, haha.. Bonde..
Jag vet inte heller vad jag ska göra efter, men det kommer jag väl på snart. Ska i alla fall inte bara ligga hemma och lata mig hela dagen. Icke sa Nicke!


Barnförbjudet...

Vi är inte till någon nytta

Klockan är halv sju redan och vi har inte gjort någon nytta alls idag.. Sen vi kom hem vid ett så har vi bara legat och kollat på film, först Gustaf 2 (jag sov halva filmen) sen pirates of the caribbean 2 (som jag frågade Merit om vad den handlade om hela tiden, stackaren..) och ätit godis (a)
Vi håller dessutom på att svälta, som tur var ropade Merit att det var mat nu, mums!  Skriver senare <3

Buster vs Merit

Hej! Idag är det måndag (?) tror jag, haha håller inte koll på dagarna såhär på lovet. Men varför ska man? Haha..
Jag och Merit kom precis hem från älskling, vi åkte därifrån för nästan tre timmar sen. Så jävla slitna alltså, vi var uppe åtta idag med -.- Förstår inte riktigt varför men så blev det. Haha..
Men i alla fall så när vi kom fram igår så åkte vi och kollade på ishockey, sen hem och käka (mums!) och film. Merit hann somna innan filmen var slut.. Men vi lever!
Just nu ligger Merit och brottas med hunden, och vem tror ni vinner om inte Buster? Mohaha.. Men han har det lite svårt för han måste hålla koll på sin nalle också.


Full Pott

En pappa har 6 döttrar. Varje dotter har en bror, hur många barn har pappan?
Hm, vad kan det vara? 4000kr säkert pris!

Just nu ligger vi och kollar på Full Pott på kanal 5, massor med kluriga gåtor, vi skullle vinna alla pengar om viändå var 18..
Jag och Merit trodde att vi vaknade vid nio, men nejnej nu är det ju vintertid så vi vaknade istället klockan åtta -.- ååh.. Haha typiskt! Idag är ju planen att vi ska träffa älskling men vet inte när.  Så vi ska väl gå och duscha nu, sen ska jag locka Merits hår och vi ska gå (nakna) till pappa och hämta kläder.

Vi kommer äga dagen!

Fuck ramlösa

Godkväll, har precis kollat klart på en film. The whole ten yards, grym film. Innan dess var vi nere i centrum och köpte lite godis och ramalösa, men min ramlösa både smakar och luktar skit :s Hatar konsum!
Men nu ska jag ta bort mitt smink och sen sova, puss!

Mellut och Fisen

Äntligen hemma igen, det var inte så jätte roligt där borta haha.

MELLUT OCH FISEN
bilden bjuder vi på..



Nya stövlar

Jag trodde att vi skulle åka direkt till moster, men det blev inte så. Vi måste vänta på att min brorsa har kommit hem och duschat och så -.- Han är så jobbig ibland. Men vi åkte i alla fall till jakobsberg, mamma och jag. Fick ett par stövlar av mamsi, haha. Helt okej faktiskt. Sedan köpte vi lite blommor till mormor och moster, och bebis kläder till min nya kusin.
Men nu ska jag kolla på tv och väänta på att victor ska komma hem så vi kan åka..


Släktmiddag hos moster

Godmorgon!
Vaknade upp hos mamma imorse, och det är ite ofta ska jag säga er.
Skriver lite snabbt nu, för vi ska åka. Vet inte riktigt vart vi ska men vi ska köpa lite saker till min nys kusin. Sedan ska vi hämta min bror och åka direkt till moster. Kommer hem någongång ikväll. Så vi hörs då, puss!
Då är Merit med också, hihi!

Veckans planer

Eftersom att lovet är här nu så tänkte jag passa på att skriva lite vad jag ska göra! Vad sägs om det?

  • Lördag - Hem till moster med släkt och kusiner. Ska bli superkul!
  • Söndag - Äntligen träffa älskling. Sedan ska ju Merit stanna i Sthlm också! Mys mys mys.
  • Måndag-  Merit är kvar så vi ska väl till stan och shoppa kanske. Härligt!
  • Tisdag - Merit är fortfarande kvar (tror jag) så v ska hitta på något annat kul. Trevligt att umgås med henne.
  • Onsdag - Firar 7mån med älskling och Merit åker hem idag. Ska umgås med älskling.

Resten av veckan är inte planerad än, förutom att jag trolivgtvis ska sola med Amanda. Men vi får se hur det blir med det. Om det händer något annat så skriver jag såklart det.



Just nu sitter jag och väntar på resultatet i Idol, är väldigt spänd på att veta vem som åker ut. Men jag hoppas att Kevin och Anna är kvar i finalen.


Idolpaus

Just nu är det paus i idol, och LouLou har precis sjungt. Det är ju ABBA tema idag, och hon var inte bra! Det tycker i alla fall inte jag.. Jag hoppas innerligt att Johan åker hem idag, även fast det är roligt att kolla på honom. Men han kan inte sjunga! :o

Håller också på att snacka med kusin Merit som kommer till Sthlm imorgon och stannar några dagar. Härligt att man har någonting att göra första dagarna på lovet i alla fall haha.
Mamma fattar ingenting när det gäller blogg, så jag ska visa henne nu. Haha men skriver mera sen!

Jag hatar hästar

Sitter just nu och väntar på maten hos mamma. Och eftersom att jag inte är här så ofta så blir det ju självklart finmiddag, haha. Hästfilé, jag hatar hästar så jag kan äta det utan problem. Så jävla gott! Sen blir det potatsklyftor och sallad eller något, yummie! Blev helt plötsligt supersugen på att äta haha.. Idag skiter jag lite i min GI litegrann. (a)



Min söta hund haha.


Ska träffa mamsi

Har precis kollat på Svensson Svensson säsong två, så underbart rolig alltså! Haha skrattade typ hela tiden.
Men nu ska jag gå och packa och sedan åker jag till mamma, ska kolla på idol där ikväll också. Imorgon ska vi till moster och då får jag träffa kussarna :D jabadabadooo.. Haha hörs sen <3

Så typiskt!

Typiskt! När jag har kämpat mig upp på morgonen och gått till skolan. I klackskor dessutom, har så ont i fötterna nu!
Tror ni att vi har något lektion?  Men nej, vi hade ingen spanska klockan tio, och då sitter vi och väntar till elva när nästa lektion skulle börja. men tror ni den börjar då(?) Nej, då kommer våran mentor och säger att den börjar efter lovet..
Så jag kunde liksom ha sovit hela dagen idag, så typiskt! Nu ska jag gå och sura och vänta på att hunden ska komma hem. Juste han är påintervju idag, haha han kanske ska börja på dagis! Hahaha..


Ägg till frukost

Godmorgon!
Jag är uppe ovanligt tidigt idag igen, klockan halv åtta! Shit alltså haha.. Börjar ju 9.50 så jag ska gå klockan nio, så jag måste ner och äta frukost nu. Hörs senare puss!

Kallar ni tio rader kort eller långt?

Kvällens sista nu. Det kommer inte bli så långt, bara ett kort snabbt inlägg.
Har precis duschat så jag ska torka håret och lite sånt, sedan ska jag ju också fixa naglarna (som vanligt nu för tiden). Imorgon börjar jag 9.50 så jag ska gå klockan nio. Längtar inte, haha. Sedan skulle jag ju egentligen ha slutat klockan elva, men någon jävel har bestämt att vi ska ha datakunskap på fredagar nu så vi slutar istället halv ett :@
Bajs där försvann en och en halv timme av mitt lov :( Men inget att deppa över eftersom att jag har hela nio dagar kvar! Haha.. Har inga planer än för imorgon kväll, får se om jag åker till älskling eller inte det beror på om han ska plugga eller inte.. Annars får jag väl hitta någon annan att leka med. Någon haha?
Satan också, nu blev det ju inte ett kort inlägg som jag hade tänkt haha. Men jag ska gå och förbereda mig för sängen nu. Skriver imorgon när jag har slutat och så. Godnatt! <3

Snart är det ljuva tider

Jag kom tillbaka! Woho, jorden gick inte under.. Hahaha.
Under min tid så långt bort från datorn som möjligt lagade jag och pappa mat, och eftersom att vi kör GI-metoden så betyder det att man måste svälta för man får inte äta någonting! Men vi fuskade lite och gjorde en fet köttfärssås med spagetti, yummie! Sedan busade vi lite med gullhunden också, som vanligt haha.

Pratade nyss med bond-kussen haha, och dom kommer ner på lördag. Härligt, då har man något att göra på lördag då.
Fast en negativ sak är att jag missar CSI Miami, jorden går under igen! Men Merit kanske stannar så hon får känna på storstadslivet lite.
Och jag är typ gladast i världen för imorgon är ju sista dagen innan lovet! Äntligen! Vad jag har längtat alltså, går inte att beskriva. Sovmorgon, göra vad man vill, inga tider att passa. Lovely! Har inga specifika planer då, förutom att jag typ måste shoppa(!), sedans ka jag typ sola lite haha och typ inget mer. Älskling har ju inte tid för att  han måste plugga hela lovet, så jag får typ inte träffa honom så mycket då :( </3

Aja, har inte så mycket mer och skriva så jag kan väl lägga in en bild haha..



Jorden går under

Nu får det fan vara nog! Jag kan verkligen inte, jag behöver hjälp innan jag kastar ut datorn genom fönstret haha.
Har suttit två dagar i sträck och försökt och försökt. Men funkar det? NEJ!
Damp, damp damp!
Aja, måste bort från bloggen innan jag får krupp. Kanske kommer tillbaka ikväll, kanske inte.
Får se hur jag mår, haha.. Nu låter det ju som världens undergång, men det är typ så (a) mihihi..
Men jag måste i alla fall göra annat nu, vad som helst haha..

Jag är en smörare

Hej, kom precis hem från skolan. Lite tidigare än beräknat. Vi skulle ju ha tre timmars hål idag, men efter att ha gått runt i en timme i skolan så frågar jag våran lärare om vi inte kunde få gå hem istället och jobba hemma. Eftersom att jag är så söt och snäll så fick vi det, men vi gick till bibblan och gjorde lite av läxan i skolan. Men nu är jag äntligen hemma efter min hurtiga promenad också. 

Nu ska jag fortsätta pyssla med designen på min blogg. Som ni ser så är den bara halvfärdig, så det är vad jag ska försöka mig på. Sedan ska jag också göra läxan så jag slipper göra den på lovet.

Tidig morgon

Godmorgon!
Idag blev det väldigt tidigt för mig att gå upp, och lite sent för att gå och lägga mig. Gick och la mig klockan halv tio men jag somnade inte fören halv tolv för att jag låg och prata med älskling jätte länge.
Men men jag får väl skylla mig själv. Ska äta frukost nu, sedan ska jag gå till skolan klockan åtta jag som blivit så hurtig!
Har ingen Samhällskunskap idag heller så jag har tre timmars hål på dagen, så jag ska väl skriva lite då.
Sedan ska jag också försöka fixa designen också. Haha.. Hörs sen, puss!

Mitt försök misslyckades

Jag ger upp nu! Jag har försökt hela dagen sedan jag kom hem vid fem att fixa till designen på min blogg.
Som ni ser lyckades jag ju lite, men det är inte så jag vill ha det. Jag behöver hjälp, någon som kan?
Som sagt så har jag fixat med detta hela eftermiddagen så jag har inte hunnit plugga eller någonting -.-
Så det måste jag göra nu, plus att jag ska kolla på generation fett! Mohaha...

Btw så tog min bror körkort idag, så det betyder att jag kan få skjuts! Wiie.. :D
Haha, men nu måste jag gå och ta bort smink och allt annat tjafs.
Börjar ju tidigt imorgon också, så jag hinner inte skriva imorgon bitti,
så ni vår vänta till kvällen då jag ska fortsätta mitt försök till en finare design.
Nu ska jag gå, puss och godnatt!

onsdag 22/10

Godmorgon!
Klockan är kvart i nio och jag ska gå ner och äta frukost. Som sagt så börjar jag kvart över elva idag, underbart!
Innan ska jag till min styvmors jobb och hämta min novell som jag ska lämna in. Vi får se om min lärare gillar den.

Men nu ska jag äta, see you later! <3




Ps. Jag tror jag har fått mitt sista barnbidrag idag :D

jag börjar lära mig

Sista inlägget för ikväll nu då. Har precis fixat ögonbrynen, fortfarande lika fulat men misdre håriga haha.
Ska också fixa till naglarna lite snart, nagellacket börjar flagna bort. Det är inte så fint.
Jag börjar ju bli en riktig höjdare på det här med stor bokstav, haha. Känner mig riktigt cool nu.

Imorgon börjar jag kvart över elva med spanska, och jag ska gå med hunden imorgon igen. Så jag måste väl gå runt tio för att hinner fram i tid. Haha.. Men nu ska jag kolla klart på DHW, väldigt spännade jag som inte brukar kolla på det.  Sedan är det ju självklart Tila Tequila, jippi! Efter det ska jag sova, men vi hörs imorgon. Sovgott allihopa, puss!

jag klarar mig inte själv

Jag hahde tänkt lära mig att skriva nu. Ni kanske har märkt att jag bara använder små bokstäver hela tiden?
Det är för att jag tycker att det är fult och jobbigt att skriva med stora. Men det ska jag börja med nu, för då ser man mycket bättre ut haha, eller något. Har tyvärr inget nytt att berätta, eftersom att det inte händer så mycket intressanta saker i mitt liv. Jag ska väl skriva klart min novell och duscha, det är mina planer för kvällen. Ska nog noppa ögonbrynen nu, innan jag ser ut som jag vet inte vad! Det är hemskt. Men det gör så fruktansvärd ont, jag börjar ju nästan grina varje gång! Haha..
Men nu ska jag duscha och sen kanske jag skriver mera innan jag ska gå och lägga mig ikväll. Men vi får se, puss!



Du gör det svårt för mig ibland,
men du är ändå den som lyser upp mitt liv!
"En vän är den
som kommer in
när hela världen
har gått ut."


NHL here we come

haha kom precis hem från skolan/jakan. 
fick inte veta mitt matteprov idag heller, dampar sönder på min fucking lärare!
sista lektionen så åkte vi ju skidskor, och jag var så awesome!  haha seriöst, det var så pinsamt! massa småkillar som åker runt och äger så kommer man själv och försöker hålla sig på benen.. det var ett stort skämt aso hahaha..
men det var kul iaf, haha garvade as mkt. sen hade vi match och mitt lag vann ju självklart och jag gjorde mål (a)

efter hockeybockeyn så gick jag, jennifer och sara till jakan. jag skulle köpa linne och leggins, sen fick jag schampo på köpet, wiie! men nu ska jag fixa lite saker, skriver sen <3


hej vi är coola!

ny dag, nya tag

godmorgon!
ny dag, nya tag!  inga surar miner idag får vi hoppas på, ska ju trots allt åka skidskor idag. haha!  jag som är en höjdare på det, kan ju inte ens stå på dom.. men vi får se hur det går.

idag då.. jag börjar tolv, så skönt! så jag ska ta med mig hunden och lämna honom hos styvmor.
så jag ska alltså motionera haha, både till och hem från skolan om vädret tillåter. hoppas det!

men nu ska jag fixa mig och äta frukost och eftersom att jag går på nån fucking GI så betyder det att jag kommer behöva svälta och bara äta ett ägg :( jag kommer inte överleva veckan..
vi hörs när jag kommer hem sen, puss!

tila tequila 2!

har precis skrivit klart min novell, det blev faktiskt ganska bra. så jag hoppas att jag får bra betyg på den.
snart börjar tila tequila 2 som jag självklart ska kolla på. det är väldigt skönt att man börjar tolv imorgon då så jag kan kolla på det och ändå få sova ut imorgon bitti. underbart!

sovgott allihopa, puss!

dagens outfit


min supermåndag kraschade

halloj!
det blev tyvärr inget inlägg på lunchrasten, jag har ingen lust att skriva helt enkelt.
idag borjade dagen super bra, men övergick till krasch senare under dagen. men jag tänker inte gå in på detaljer av det negativa för att en viss person inte vill det, och då respekterar jag det. se, när man säger till när man inte tycker om något så kan man få som man vill..

men back to det positiva som gjorde min dag till en höjdar dag. jag fick MVG på mitt geologi prov!!! tjoho, vad jag är stolt!
och ännu bättre är att pappa också kommer bli det, yeyy!
och vi skulle få reda våra matteprov idag också, men jag är ju självklart så långt ner på listan så vår lärare inte hann komma så långt -.- men jag laddar inför imorn, då jag får veta mitt. sen har vi ju engelskaprover som jag gjorde så bra ifrån mig på också, jag undrar hur det går (?)

men aja, nu ska jag skriva en novell.. har börjat om, haha den andra vart lite konstig så jag gör ett nytt försök.

film film film

kom hem för en stund sedan, och har hunnit duschat och ätit sen dess.
matchen var grymt bra, och vi hejade fram kallhäll till hela tio mål, pappa gjorde ett. *stolt* 
haha pärran är dock lite bättre han gjorde några fler mål. det var trevligt att träffa mandis, vi pratade väldigt mkt om allt. hihi. kanske lite för mkt till och med?!

men nu ska jag fixa mig, sedan gå och lägga mig och kolla på i hennes skor, har redan missat en halv timme, så jag är väldigt ledsen. och imorgon har jag två timmars hål så det blir väl så att jag och jennifer går tilldatasalen som vanligt nu för tiden för att blogga lite haha. sedan ska vi ju också till jakan och köpa lite saker och äta. förstår inte hur vi ska hinna med allt? 


veteranhockey är coolt

hejsan!
kom hem för ungefär en halv timme sen. först var jag och erica på ikea, hon skulle köppa gardiner. väldigt fina!
sedan gick vi till donken för att äta, och självklart trodde vi att det skulle vara lika gott som vanligt. men nejnej, pommes frites var inte klara, hamburgaren var kall m.m. det enda som var bra var ketchupen som alltid. mkt besviken, det blir inget mer donken för mig på ett bra tag.
efter att vi gått runt lite inne på outlet så åkte vi tillbaka till jakan och kolla lite där, på gina tricot, din sko, lind3x och h&m.
hittade inte min klänning som jag ville ha från gina tricot som jag hittade i täby. så jag funderar på att åka tillbaka dit eller kolla i stan eller något. men jag hittade iaf en annan tröja därifrån som jag också har testat innan fast i en annan färg. 
dessutom, hör och häpna hittade jag en superfin kofta från lind3x som jag var tvungen att köpa. kan ni tänka er?  lind3x som alltid har varit värsta tantaffären, iaf enligt mig. 

men nu måste jag plugga matte, som jag ska lämna in imorn. och senare så ska jag och amanda på ishockey, veteranerna fett coolt! ahaha, men skriver sen när jag kommer hem, puss!
  
mina tröjor som jag köpte.
kofta från lind3x och tröja från gina tricot.

ikea och barkarby outlet

hej!
ska snart dra, om tio minuter. jag och erica bestämde oss för att åka till ikea och barkarby outlet, haha.
vi ska gå runt och kolla lite, kanske ta en fika eller nåt. det blir mysigt!

och så duktig och snäll som jag är sp har jag dammsugit hela huset till pappa. fast när hunden kommer hem så blir det väl lika skitigt igen, snabbt! -.-
hahaha usch.. men nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen, men jag skriver när jag kommer hem senare.

btw så är det i hennes skor ikväll på trean klockan nio tror jag, så taggad för att se den! aja, hörs sen. puss!

time for breakfast

godmorgon!
jag förstår inte riktigt hur jag kunde sova så länge idag (?) jag brukar alltid vakna runt nio-tio typ.
men det var väldigt skönt att få sova ut så man är pigg idag.

så, idag ska jag träffa erica, vi bestämde det igår. har inte pratat med henne än så jag vet inte vad vi ska hitta på.
får väl bara hoppas att vi inte ska sitta inne, nu när det är sånt fint väder. man måste ju passa på för snart kommer snön.

but now it's time for breakfast, mums!  skriver senare, när jag pratat med erica. pussis!

godnatt

har precis kollat klart på CSI miami, lika bra som alltid! dock så var jag super trött verkligen,
så det var ganska svårt att njuta av det. men det ska bli skönt att få sova.
jag skriver så fort jag vaknar imorn. godnatt puss!

horoskop + morgondagens planer

Skorpionen ca 23/10 - 21/11

 
Även om ditt arbete tröttar ut dig så tror jag ändå att det är ett bra jobb. Så även om du vill ha ett nytt, tänk på att det redan invanda är bäst. Nu kan det vara så att du kommer att få känna på det sköna och spännande som en romans kan innebära. Man tycker om dig, så skin som en sol av lycka.



låter som en bra dag enligt mitt horoskop, haha.
nu ligger jag bara och väntar på att CSI miami ska börja, så jag kan gå och sova sen.
det är ju en ny dag imorn och då ska jag vara med erica.
det ska bli trevligt, eftersom att jag inte träffar henne så ofta längre.
förut sågs vi ju varje dag, men nu blir det bara enstaka gången i veckan, om ens det.
jag vet inte vad vi ska göra ännu, men det får jag väl veta imorn. 

 btw så har jag städat hela nedervåningen idag, väldigt stolt över mig själv. egentligen var de mitt rum jag skulle städa men jag kom aldrig så långt. får väl ta och göra det imorn innan jag ska träffa ercus.

men nu ska jag gå och laga middag tror jag, sedan kolla färdigt på stjärnor på is. det är ju det enda programmet som går just nu -.- hatar lördagar ibland! aja, hörs snart <3

high school musical maraton

hejsan!
det var några timmar sen jag skrev senast, även fast det kändes som bara någon timme. haha tiden går snabbt när man har roligt. inte för att jag har speciellt kul nu.. men det är ändå ganska skönt att bara ligga och slappa ibland, eller vad säger ni?
ligger och kollar på high school musical 1&2, haha dom är så grymma.. man önskar ju att man sjöng som dom, jag har försökt med det låter inte lika fint.. haha

haha när älskling skulle åka hem så glömde han självklart sitt busskort hemma hos mig, och det kom han på nere på station. blonda jäkel! haha, så han var tvungen att ta mitt. ingen större skada skedd som tur var.
åh vad jag längtar till lovet när jag kan träffa honom mkt oftare! wiie! vi kan umgås varje dag om vi skulle velat, men nej tack. vi skulle bara ta livet av varandra då.

men nu ska jag fortsätta kolla på high school musical 2, skriver senare ikväll. <3


sko orgasm

 
 



lite bilder från igår på mig och jennifer. usch, vad kul vi hade det!  förutom när vi hade ont i fötterna och i ryggen och allt annat vi nu hade ont i.. vi kanske borde satsa på att köpa ett par av de där skorna vi testade igår. haha eller vad säger du jennifer?!   jag skulle fan inte banga. okej, dom var väldigt fula med guuuuud vad sköna de var aso. det var nästan så att man fick en orgasm.. (a)  och han i affären bara skrattade när han hörde mig säga det.

och den där killen som stog vid ett sånt där telenor stånd, gud va snygg han var aso!  vi gick förbi honom minst fem ggr och bara glodde och dreglade. vi dooooog!

gårdagens berättelse

godmorgon!

jag var i täby igår med jennifer som kanske märkt eftersom att jag inte skrev på hela dagen. vi kom tid ungefär halv ett och åt på donken efetrsom att vi höll på att svälta ihjäl haha. runt halv två hade vi tröttnat på att gå runt där, men vi var tvugna att vänta i två timmat extra för att älskling och hans kompis willborg skulle komma. efter att dom hade kommit så så skulle vi åka hem till mig och kolla på idol 2008!  wiie..  men först så tappade jag och jennifer bort oss (!)  haha vi skulle gå typ tio meter till vänster men istället gick vi till höger och hamnade i fel ände av köpcentret. haha! iq befriade..

när vi hade kommit hem till mig så skulle vi kolla på en skräckfilm som heter wrong turn, men efter ca en tredjedel av filmen så vågade jag inte mer så då gick jag ut i köket och åt glass och kollade på ensam mamma söker istället, så mkt bättre!
vid elva ungefär så skulle willborg åka hem igen, och jennifer också. fast hon åkte hem runt halv tolv.
alla var supertrötta hela kvällen så det var super skönt att mysa ner sig med älskling i sängen.

vaknade runt halv tio och låg och kollade på tv och låg och väntade på att älskling skulle vakna, och till slut gjorde han det haha.  men nu ska han åka hem :(  buhuu..  så jag måste klä på mig och följa honom till stationen.

måste skynda, skriver mera sen. puss!

täby (?)

hoola!
börjar 9.50 idag ju med spanska. super skönt att få lite sovmorgon!
efter skulle jag ju åka till täby med jennifer, men vet inte om det blir något nu eftersom att hon dampa satan på mig igår (?)  aja, men vi får se. ni märker ju om jag inte skriver haha.
men nu ska jag fortsätta fixa mig, ska på smink och grejer. måste ju gå tjugo över för att hinna till den onödiga lektionen.
 hörs senare, puss!


täby, here we come

hej!
just nu ligger jag och kollar på lyxfällan, ett underbart program om jag får säga det själv. haha.
jag pluggar lite matte också, har ett papper om procent som ska vara klart tills på måndag.

imorn börjar ju jag klockan tio och slutar elva, sedan ska jag och jennifer åka till täby, wiie!
jag är så taggad för lite shopping, pappa satte just över pengar till mig så jag kan bränna allt :D 
sedan kommer ju älskling och hans kompis dit också, sedan kanske vi ska åka in till stan och gå på bio sen hem till mig troligtvis. det ska bli väldigt kul! + att jag saknar älskling så mkt :) haha.
men jag kommer inte ha tid att blogga imorn, eftersom att jag inte har tillgång till dator i täby/stan, men jag skriver så fort jag kommer hem på kvällen, det bli väl runt nio-tio skulle jag gissa på.

men nu ska jag fortsätta med matten och så, sen ska jag sova, äntligen!

puss och sovgott!
me, myself and I

jag älskar att kolla på feta människor

hejsan allihopa!

kom precis ut ur duschen, det var så skönt att bara stå där och låta varmvattnet rinna. jag var ju lite frusen innan så det passade perfekt. och så blev man ju ren på köpet haha. 

det blir nog inget mer novellskrivande idag, vi får ta den i helgen någongång. dock inte imorgon eftersom att jag ska ut på äventyr, haha har inte vart ute på jättelänge så det ska bli super kul! super taggad haha..

men nu ska jag torka håret och kolla på du är vad du äter. jag älskar att kolla på tjocka människor då känner jag mig så smal. ahaha vilken hobby va?  men jag skriver innan jag går och lägger mig igen. <3

i'm gonna keep dreaming

någonting som skulle vara väldigt mysigt just nu är sockor och en stor stickad tröja.. eller vad säger ni?
det måste jag nog köpa, eller så kanske jagska be farmor ta fram stickorna och börja arbeta :)
hah nu låter det som att hon är min slav, men det är hon inte kan jag lova. världens bästa farmis!
funderar också på om jag ska gå ner och lägga mig i soffan och tända en brasa.
jag känner mig lite småfrusen just nu, men det får bli lite senare, först ska jag försöka skriva klart min novell.
det går prima skinka kan jag berätta! har redan skrivit mer än en halv sida *oerhört stolt*.
men självklart så blir jag ju lite distraherad av allt annat.. bla. bloggen (min nya bebis, musik och massa annat kul som gör att jag inte kan skriva. haha

har ni tänkt på hur aktiv jag har blivit också? skriver nästan hela tiden ju, grymt bra.
snart kanske jag är störst i sverige.  haha (keep dreaming fia) ..

PEACE OUT! <3

jag förstår inte..

Skorpionen ca 23/10 - 21/11

 
En fin och trivsam dag bör du ha i ditt arbete. Rutiner är det bästa för dig, men det är trygga rutiner. Det verkar tryggt för dig, och du är sund. Visst ska du spara dina pengar, för nu kan det kosta väldigt mycket att leva. Några vinster i spel tror jag inte på. Här gäller att du är sparsam.



jag förstår inte riktigt.. alla horoskop passar verkligen in på mig, jag blir chockad!

härliga regniga dag

hejsan hoppsan lillebror,

provet gick som jag hade hoppats, jag svarade på allt och känner mig riktigt nöjd!
sen så fortsätter ju dagen ännu bättre när vi fick sluta klockan tio. underbart :D
så jag traskade i regnet till centrum med sara och jennifer. vi gick runt där och kollade lite och jag köpte svarta nylonstrumpor och vita knästrumpor. äntligen.. men tyvärr har jag inga pengar till imorn när jag och jennifer ska åka till täby och shoppa :D wiie, sen aknske älskling kommer dit också när han har slutat. ska kanske köpa en klänning som jag hittade på gina tricots hemsida, om jag hittar den i butiken såklart.
haha, livet är hårt!

jag kom hem runt 12 ungefär och var då tvungen att gå ut med hunden i regnet -.- och han vägrade att bajsa, så jag var tvungenatt gå jättelångt och blev dyngsur..

men nu ska jagn skriva en novell som ska vara inlämnad på onsdag, så jag måste börja nu ifall jag vill vara klar i tid.. haha  hörs sen <3

sista för idag

sista inlägget för idag nu då..
idag tycker jag att jag har varit väldigt aktiv här i bloggen, har skrivit väldigt många inlägg haha.
man får väl hoppas att det fortsätter såhär, men att jag inte blir besatt. jag känner att jag inte kan slita mig från datorn längre för att göra läxor, utan istället så sitter jag inne här eller på bilddagboken. hoppas att jag kan plugga nu utan att springa tillbaka till datorn, det vore ju tragiskt annars tycker man. 

imorgon bitti har jag ju fortsättningen på mitt engelska prov som sagt, så jag ska plugga stenhårt nu sista tjugo.
ajuste, missa in generation fett klockan tio på trean. världens bästa program säger jag bara! haha

men nu måste jag kila vidare, skriver imorn när jag kommer hem. puss och godnatt!






ps. slog besöks rekord idag också på min en månaders dag, jippi!

fem sanningar om mig

  • mitt namn är sällsynt, bara tre i sverige som heter det.
  • jag älskar westlife, och all annan fag-musik.
  • jag är bland de okvinnligaste i världen.
  • jag blev kallad fröken två i mellanstadiet.
  • jag lekte att mina barbiedockor var lesbiska.




här har ni fem sanningar om mig, njut(!) för det för inte jag. hahah..




en månad

HURRRRRRRRRRRAAA! min blogg fyller en månad idag! grattis till mig :D
såg det precis nu, några månader till så kanske jag är lika stor som blondinbella och kissie mhihi..

det var bara det jag skulle säga för tillfället, skriver sen igen. <3

dunder helg

hej!
hann tyvärr inte skriva imorse för jag var tvungen att kolla på top model som vanligt, haha.
låg i sänger lite för länge, så jag blev väldigt stressad sen. började kvart över elva idag som tur var, så jag var lite nyttig också och gick till skolan i 45min. *stolt*

vi hade engelska prov idag också, läs- och hörförståelse. väldigt kul när man inte förstår och inte hinner med vad dom säger. haha, bättre lycka imorn hoppas jag!  annars får jag väl gå och hänga mig någonstans.
jag blev lite besviken på mig själv, för jag brukar vara mkt bättre.
haha, jag, jennifer och sara satt kvar sist som vanligt när det gäller prov. haha vi satt på övertid också, men tillslut gav jag upp och gick. 

resten av veckan ser väldigt bra ut för min del. den börjar med fortsättning på engelska prover imorn klockan nio, sedan slutar jag för dagen efter det, runt tio skulle jag tippa på. då har jag all tid i världen att göra vad jag vill!  underbart, funderar på att laga min goose jacka då som har gått sönder.
på fredag börjar jag klockan tio och slutar elva, också underbart!  så man kan säga att min helg börjar nu.
so fucking nice man!

det bästa av allt är att pappsen och styvmor kanske ska dra upp till landet i helgen, FF!  fast brorsan är hemma och ska jobba tidigt -.- så han förstör hela min helg :@ jävla arla! hoppas att han tar hem fruit smoothie till mig :D


jag avrundar här nu, och återkommer senare. haha :) puss!

  
dagens outfit

the horoscope of the day

Skorpionen ca 23/10 - 21/11


 
Nu kan det vara så att en tid med ohälsa drabbar ditt arbete. Det kan bli extra jobbigt för dig, men du klarar av det hela. Du är så envis och glad. Fina erbjudande kan komma till dig, fast jag anser inte att det är något som du kommer att fastna för. Var sparsam med spel. Ekonomin verkar vara trygg.


jag håller faktiskt med på vissa hörn där, framförallt att jag är envis haha!

jag är nöjd med dagen såhär långt

idag slutade jag klockan ett, super skönt.  i vanliga fall slutar jag klockan tre, så jag är väldigt nöjd med dagen så här långt.
åkte hem direkt och åt lite mat, sedan gick jag upp och la mig i gästrummet och kollade på my favourite CSI Miami, det är så bra alltså! jag förstår inte hur man kan komma på något som är så bra?!

ligger fortfarande här, lånar pappas dator eftersom att min vägrar att ansluta till internet efter min omformatering -.- jag får damp..
men nu kom pappsi hem så nu ska jag gå ner och vara lite social, ska försöka få han att ringa dell sen också så jag kan få internet. då kan jag lägga in lite fler bilder här och på bilddagboken.. jag längtar :D

skriver senare, pussis

grattis martin hihi

hej!
just nu sitter jag i datasalen och bloggar, hihi ska nog bli min nya hobby på rasterna.
sara sitter här bredvid och är himla imponerad av denna sida.. hon är ju för söt aso!
vi har lunch, och sara svälter.. men det serveras ju kassler, blääääääääääääää!  jag tror att jag ska banta lite idag..
och som tur är har vi ju ingen idrott som sagt, så jag slipper springa runt halvnaken i simhallen haha.

dagens humör är super bra, för att idag fyller en viss person år. personen jag pratar om är MARTIN!  hihi grattis på 21 årsdagen!

men nu ska jag gå och äta, puss!



någon som vet hur man lägger in sig själv på google?

jag är stressad

Godmorgon!
Just nu sitter jag och borstar tänderna medans jag skriver, haha.
Har lite bråttom för jag ska gå om ca 30min, och har knappt klätt på mig..
Så nu måste jag skynda, slutar tidigare idag också, har ingen matte eller idrott. Härligt!

Hörs sen, puss!

familjebråk

hahah sitter just nu och kollar på när mamma och bror brottas.. heja mamma!
men nu ska jag åka hem till pappa sen ska jag ring älskling. puss <3

bara 22 dagar kvar

god kväll!
idag vaknade jag vid tre och var jättepigg och tänkte plugga lite, var ju supernervös inför provet idag!
men det behövde jag ju inte vara för det gick faktiskt riktigt bra, det kändes ju som de iaf. jag kan ju ha alla fel sen haha, men vi får hoppas att jag inte har det. hade också svenska läxförhör som gick betydligt svårare, jag fårstår inte riktigt hur våraan lärare tänkte när hon tog ut citt hur boken vi läst. det var typ som om att hon trodde att vi kunde varenda ord i boken utantill :s  och det är ju praktiskt taget omöjligt!
efter skolan, så gick jag och jennifer till jakan och köpte mjukglass, mums! jag har inte ätit det på hur länge som helst, ååh gud vad jag har saknat mjukglass. det måste jag äta oftare, när jag inte bantar så klart. som typ är hela tiden men det gör inget haha.  hade turen att träffa mamma där ockå så jag slapp ta bussen hem, skullle ju ändå till henne så det blev perfekt!  har bakat äppelkaka och hjälp till med maten, mexicansk tacos yummmi!
pappa + styvmmor kommer snart också, det är party party!  det är ju så att min älskade bror fyller 18år idag, myndig liksom.  hoppas mamma skickar ut honom snart hahah (a)  jag vet inte vad jag har köpt till  honom för att det är pappa som skulle köpa något åt mig till honom. hahah jag blev tvingad att ge honom en present. -.-
och snart fyller jag år!  bara 22 dagar kvar. jippi, 4 november! glöm inte det! jag ska kräva att bror köper nåt till mig fan..

men nu måste jag sluta skriva, skriver senare. puss!

jag är hungrig

pluggandet går ju sådär som man kanske märker.. haha
men jag har verkligen ingen lust att plugga idag, det är inte en sån dag. fast jag vet att jag måste för annars kommer jag få ett fint litet IG imorn och det vill man ju självklart inte ha.
jag måste ju också skriva klart min recension till imorn också, shit va mkt jag måste göra haha ..
och jag sitter och väntar på att jennifer ska ringa mig och hjälpa mig fylla i en grej som vi har till provet imorn, men hon vägrar ju att ringa ;@
men nu har jag inte tid att sitta här längre, nu måste jag skärpa mig lite.
måste tjata lite på pappa också att skynda på lite med maten, är super hungrig. hihi puss!






min kärlek till dig är som rymden, den tar aldrig slut.

söndagarna är pluggisarnas dag

godmorgon!
idag vaknade jag runt tio (a) jag är väldigt dålig på att sova länge..
men iaf, jag har prov imorgon, måndag, så jag måste plugga stenhård idag + att jag ska läsa ut min bok och skriva en bokrecension och lämna in.. det kommer nog inte gå så bra trots allt.. haha

matchen igår, sverige-portugal, var väldigt bra från sveriges sida. jag tyckte att dom tryckte på bra och så.
ett stort plus till sverige!
vad mer?  hm, inte så mkt tror jag. så jag skriver senare om jag hittar på nått att skriva om. puss!

helvetes lördag

hej!
jag var väldigt besviken på idol igår.. kan dom inte bara fatta att johan inte borde vara kvar?  istället skickar dom hem en söt kille som sjunger bra :@
imorse vaknade jag av att styvmor kom in och väckte mig runt 8, dom skulle till danderyds..
hel den här dagen har bestått av tårar, tur att älskling var här annars skulle jag inte klara det! <3

nyss så lyfte pappa och jag in ved i förrådet, själv tycker jag att det är mansgöra men det tyckte inte han.
men nu ska jag fika lite och ha en tyst minut eller nåt, puss!


vila i frid margareta! 11/10-2008

glass och skrattattack

hejsan!
idag hade jag två lektioner, no och spanska.. väldigt skönt, för vi slutade 30min för tidigt också, så vi slute typ halv 11. sen åkte jag och jennifer hem till mig för att sedan vänta på att tvillingarna B skulle komma.
när de kommit så pluggade vi typ lite, men jag skrattade mest. och åt glass :D haha
snart borde jag vara odödlig, så mkt har jag skrattat den senaste veckan.
runt 5 gick jag och skulle möta älskling i centrum, men på vägen mötte jag erre som man inte träffar så ofta längre, så det var trevligt.
juste nu väntar jag bara på att idol ska börja igen, så jag vet vem som åker ut. hoppas inerligt att johan gör det! eller lars..
dom passar inte in riktigt..

men nu ska jag tillbaka till tvn, fredag hela veckan you know(!)  pusss

katastrof dag!

hej!
jag var tvungen att gå en timme tidigare från skolan idag för att min hund hade spytt ner hela huset, och för att min pappa är på danderyds sjukhus med min styvmor och styvbror.
den här dagen började ganska bra, men jag tror att den kommer avsluta som en katastrof.
för att jag måste laga mat själv, jag får inte igång internet på min dator, jag har jättemkt läxor och hunden måste ut -.-
fy fabian!  aja, nu ska jag fortsätta med att dampa på min dator. pusss


kusinerna blogg

hejsan!
jag skulle skriva ett inlägg i går kväll, men jag hade inget internet-och som vanligt när det gäller mig och mina sysslor så uppstår det alltid problem, och när jag har löst ett så uppstår det ett nytt.ungefär så ser min vardag ut.. haha

men iaf, just nu sitter jag i skolan datasal och skriver.. vi har lunchrast i en halv timme till.
jag och jennifer hade ingenting annat för oss så vi gick hit och satte oss..
jennifer har också skaffat blogg btw, glasspastej.blogg.se hon behöver lite läsare haha.. inte för att jag har så många fler men iaf.. jag hoppas jag har några iaf!

men  nu ska jag surfa lite som man säger.. ska gå in lite på bilddagboken bla. hejfisen.bilddagboken.se
skriver sen när jag kommer hem, puss!


full pott på iq test

haha, jag gjorde precis ett iq test på bilddagboken, (hejfisen.bilddagboken.se)
och om man fick över 80 så skulle man söka hjälp stog det. och gissa vad jag fick?
90(!) hahah, stackars mig! känner mig väldigt korkad nu :(

imorgon har jag matteprov så jag måste plugga stenhårt nu ikväll, för man vill ju inte ha ig på första provet liksom..
hahah.. men vi hörs senare, puss

rebusar är roliga!

hej!  jag kom precis hem från skolan, jag var där 3 timmar extra för att jag och jennifer skulle plugga..
men det blev ju inte så mkt av det, eller hur jennifer? haha..
det började jätte seriöst men sedan blev det tråkigt, så då började vi rita på tavlan och massa..
jag håll på att göra massa rebusar som hon fick lösa, och vi höll på att skrika och larva oss.
det var så jäkla roligt!
som sagt, så fick vi inte så mkt gjort så jag måste plugga stenhårt nu. pusss

stressig dag, haha

godmorgon!
idag är det den 7 oktober som ni kanske redan vet, hörde på rix morron zoo imorse att gert fylking fyller år.. haha!
inte så intressant med iaf, idag börjar jag kl. 12 och slutar kl. 2..
väldigt skönt, vi har ingen naturkunskap på morgonen (min grupp alltså)
och vi har ingen idrott idag pga sm eller vad det nu var.. men jag ska väl stanna med kusin i skolan och plugga lite, så man får nånting gjort iaf..
aja, nu ska jag duscha och fixa mig sen ska jag gå ut med hunden en snabbis..

hörs sen, pusss

plugghäst nr 1

shiiit, aso det känns som att skolan tar över mitt liv(!) 
jag gör ingenting annat än att plugga hela dagarna -.-
och jag hinner inte ens göra färdigt allt innan det är sovdags.
snart kommer också den stora flodvågen med prov som jag inte ser fram emot..
fast sen är det lov, och då ska jag verkligen vila upp mig..
sen är det bara 6v kvar tills jag åker till mexico & new york i en hel månad!  härligt!

men nu ska jag väl fortsätta plugga, som sagt skolan tar över..
det borde vara läxfritt, man kan få leva lite medans man är ung.
men nejnej, det får man inte.. :@

aja, puss

livet leker inte alltid

jag vet inte vad det är som gör det, men jag mår dåligt väldigt ofta nu för tiden..
jag gråter för ingenting, jag blir arg och skäller ut folk när jag känner för det.
jag kan inte kontrollera det, allt bara kommer när det själv vill.
det är väldigt jobbigt, och jag hoppas det det försvinner snart.

tofflor och lov

gud vad jag älskar helgerna, när man kan ligga under täcket hur länge man vill, man kan gå runt i tofflor och pyjamas hela dagarna, man har inga tider att passa..
och snart kommer lovet, det ska bli härligt!


bulldagen

kanelbullens dag, idag! fast jag åt äppelpaj istället.. vet inte varför men det bara blev så.. haha
jag får väl ta bullen imorn. 
har precis kollat klart på mitt favorit program, CSI miami..  världens bästa!
sedan kollade jag lite på lilla melodifestivalen också, i pauserna..

men nu ska jag fixa mig sen ska jag sova, är super trött!  godnatt <3





jag saknar dig!

är adam till salu?

hejsan!
jag har inte kunnat skriva i bloggen för att jag har inte varit hemma.
jag har varit hos min älskling! <3
åkte igår eftermiddag, och kom hem nyss. det var skönt att få komma hem till honom,
för jag har saknat honom så mkt!! vi gjorde typ ingenting, kollade på tv och så.

haha i torsdags när jag var barn åt mina kusiner så sa den minsta såhär..
"är adam till salu?" haha såå söt! jag har fått konkurrans :O

men nu ska jag göra annat,  typ lägga in bilder  på min bilddagbok..
hejfisen.bilddagboken.se

pusss

barnvakt

hej!
just nu är jag i vällingby och är barnvakt till mina kusiner..
detta blir det enda inlägget ikväll..
idag va jag i skolan mellan 9-15, sedan åkte jag direkt till spånga och blev hämtad där.
vi har spelat monopol och kollat på film haha ^^
men nu ska jag gå och kolla på tv, pusss



och imorn ska jag få träffa min älskling igen, entligen!


snabbis inlägg

hej! ett snabbt inlägg i idol pausen..
idag har det varit väldigt segt, har varit trött hela dagen.
men får skriva sen, ska kolla på idol. pusss


RSS 2.0